Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
|
491
0

Директор Australian Open анонсував участь Надаля й Осаки у 2024-му

Крейг Тайлі розповів, хто з відомих тенісистів планує повернутися на корт у Мельбурні

Директор Australian Open анонсував участь Надаля й Осаки у 2024-му
Getty Images/Global Images Ukraine. Рафаель Надаль

Три колишні чемпіонки Australian Open Наомі Осака, Каролін Возняцкі та Анжелік Кербер повернуться до Мельбурн Парку в січні після декретної відпустки, до них приєднаються переможець 2022 року Рафаель Надаль і улюбленець австралійської публіки Нік Кірьос. Про це повідомив директор Australian Open Крейг Тайлі.

Очікується, що Надаль і Кірьос повернуться після серйозних травм, щоб кинути виклик домінуванню Новака Джоковича на Rod Laver Arena, де він завоював 10 зі своїх рекордних 24 титулів Grand Slam.

«Наш чемпіон 2022 року Рафа Надаль більшу частину цього року наполегливо працював над своєю реабілітацією. У Мельбурні він завжди викладається по максимуму, і ніхто не сумнівається в тому, як сильно він змагається. Я спілкувався з його командою, і зараз він повернувся на корт і з нетерпінням чекає на повернення в Мельбурн у січні», – сказав Тайлі.

Турнір пройде з 14 по 28 січня, причому перший день гри вперше буде випадати на неділю. Відкритий чемпіонат Австралії приєднався до Відкритого чемпіонату Франції, який також проводиться протягом 15 днів.

Тайлі також оголосив, що на честь 50-річчя першої з чотирьох перемог на Відкритому чемпіонаті Австралії в 1974 р. на турнірі вшановуватимуть легенду австралійського тенісу Евонн Гулагонг Коулі. Вона також двічі вигравала Вімблдон і один раз Відкритий чемпіонат Франції.

За словами Тайлі, зображення Гулагонг Коулі буде розміщено на монеті, яку підкидатимуть перед матчами Відкритого чемпіонату Австралії і на всіх розминочних турнірах в Австралії, що передують першому великому турніру року.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.