Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 16 жовтня 2023, 19:30
7901
9

Україна U-21 – Англія U-21. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро

Складніший іспит придумати на європейському рівні просто неможливо

| Оновлено 16 жовтня 2023, 19:30
7901
9
Україна U-21 – Англія U-21. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро
УАФ

У понеділок, 16 жовтня, в Кошице на стадіоні «Міський» відбудеться матч четвертого туру кваліфікації чемпіонату Європи з футболу серед юнаків до 21 року, у якому зіграють Україна та Англія. Стартовий свисток португальського рефері Густаву Коррея пролунає о 19:30 за Києвом.

Україна U-21


Молодіжна збірна України під керівництвом іспанського фахівця Унаї Мельгоси ще не пропускала в офіційних матчах. І при цьому в двох перших суперників за груповим раундом кваліфікації до чемпіонату Європи, Північної Ірландії та Люксембургу, ми виграли, що не може не тішити в контексті відбіркового циклу. Нові лідери «синьо-жовтих», які прийшли на зміну вже олімпійській команді Руслана Ротаня, поступово звикають до своєї нові ролі, а суперники за кваліфікацією на поточному етапі мають вигляд чудового трампліну для того, щоб усі отримали максимум ігрової практики на високому рівні.

І це дуже доречно, адже більшість наших юних виконавців поточного скликання перебувають у прикордонному віці 20-21 років, після чого зазвичай відбувається крок до по-справжньому «дорослого» футболу. Саме тому роль Мельгоси в житті поточного скликання молодіжної збірної України досить висока, оскільки він паралельно готує кандидатів і для колективу Сергія Реброва. Дуже добре, що при цьому в нас уже є «легіонери» в цій віковій групі, тоді як усі інші виконавці є повноцінними учасниками матчів на рівні УПЛ і навіть іноді встигають відзначатись в єврокубкових змаганнях. При цьому «базового» клубу для молодіжної збірної у нас зараз немає – збірна солянка, у якій кожен уболівальник може відшукати частинку близького до серця колективу. Це, безумовно, підкуповує.

Англія U-21


Однак наш наступний суперник, чинні чемпіони Європи, англійці, не знають, що таке сентименти. На Британських островах за останні два десятиліття побудували чудову футбольну систему, яка саме зараз дала перше цілісне покоління юних виконавців, від гри яких уже перехоплює подих. «Ліверпуль», «Манчестер Сіті», «Челсі», «Боруссія» Дортмунд, «Ювентус», «Ньюкасл» і навіть «Евертон» з усіма його проблемами – це ми перерахували клуби, проти футболістів яких незабаром доведеться зіграти команді Унаї Мельгоси.

Розбирати склад англійців під керівництвом Лі Карслі довго не доводиться, бо ми це робили посеред літа поточного року, поки «три леви» добиралися до головного трофею змагань у Грузії та Румунії. Ми тоді з ними так і не перетнулися, вилетівши в півфіналі від Іспанії, і, можливо, воно й на краще. Аж надто вже була хороша «та» Англія, а що може «ця» – показує статистика її перших двох матчів відбору проти Люксембургу та Сербії – перемоги 3:0 і 9:1 відповідно. Виглядає досить лячно.

Зупинятись на кадровій обоймі суперників можна лише в тому сенсі, щоб укотре переконатися, наскільки високий статус вони мають уже зараз у світовому футболі. У воротах Джеймс Траффорд із «Бернлі», який минулий Євро відіграв просто приголомшливо. У захисті Тіно Лівраменто з «Ньюкасла», Джарред Брантвейт з «Евертона», Джарелл Кванса з «Ліверпуля» – близько 70 млн євро на чотирьох футболістів загалом. А це ми ще не чіпали півзахист, де Елліотт, Палмер та Льюїс оцінюються вже майже в сотню мільйонів. І вже тим паче атака, де так само в порядку Ноні Мадуеке, як і влітку цього року. Із таким підбором виконавців гріх щось не виграти в черговий раз.

Орієнтовні склади


Україна U-21: Нещерет – Смоляков, Батагов, Салюк, Роман – Рубчинський, Бражко, Ярмолюк – Волошин, Краснопір, Брагару.

Англія U-21: Траффорд – Гамфріс, Брантвейт, Кванса, Лівраменто – Палмер, Льюїс, Елліотт – Філоген, Делап, Мадуеке.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі потрібно просто не сісти в калюжу. Нашою ставкою буде позиція – Фора (+1,5). Україна U-21.

16 жовтня, понеділок

Україна U-21 – Англія U-21
Кошице. «Міський». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – Суспільне
УКРАЇНА U-21 – АНГЛІЯ U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Густаву Коррея (Португалія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lesovij7
Бражко должен уже во взрослой сборной играть заменить Сидорчука. 
AutumnBridge
"...в предстоящей игре нужно просто не упасть в грязь лицом."  Хорошая задача в самом начале первого круга.
CheMP
минимально,но возьмём три очка
Украина 2 - 1 Англия 
Gargantua
Англия разгромила Сербию.
после таких разгромов часто бывает расслабленность и эмоциональное выгорание на следующий матч.
Украине надо воспользоваться.
AutumnBridge
Кто такой Краснопер??? 
  Есть игрок Оболони  Краснопир (укр. Краснопір). Тут ещё  с Резником не разобрались (жду очередного матча Шахтёра,  что бы опять взглянуть на его спину с РЕЗНИК).
Віктор Коробка
Проти такої молодіжки Англії і доросла збірна України навряд чи встоїть. Що не ім'я - то вже зірка. А втім - чим сильніший суперник, тим більше шансів на прогрес молоді.
Sergey Romanchik
0-3 или 1-4
Remark
Тут має бути ОЗ в матчі і гол в першому таймі (від англійців).