Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 жовтня 2023, 03:09
592
0

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Недооцінки Північної Македонії в жодному разі немає»

Півзахисник збірної України – про матч проти збірної Північної Македонії

| Оновлено 15 жовтня 2023, 03:09
592
0
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Недооцінки Північної Македонії в жодному разі немає»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився настроєм перед матчем кваліфікації Євро-2024 проти команди Північної Македонії.

«У нас бойовий настрій. Усі хлопці добре налаштовані, ми розуміємо важливість цієї гри. Знаємо, що квитки на матч були розкуплені дуже швидко, тож очікуємо побачити на трибунах багато українців.

Щодо Північної Македонії, то, окрім першого тайму в Скоп'є, ми пам'ятаємо цю команду із чемпіонату Європи. Дуже сильна збірна, яка багато разів це доводила й показувала високий рівень гри навіть проти топкоманд. Не будемо забувати, що вона залишила збірну Італії без чемпіонату світу. Тож для протистояння з нею потрібна дуже хороша підготовка. Недооцінки в жодному разі немає.

Щодо гри з Мальтою, то сконцентруймось на сто відсотків на першому матчі, а потім уже будемо говорити про другий. Я розумію, що на нас чекають два дуже серйозні та відповідальні поєдинки, але весь фокус зараз — на першому.

Звичайно, нам буде дуже бракувати Циганкова та Ярмоленка, але наразі тут зібралася дуже хороша команда. Тренерському штабу є з кого вибирати заміну.

Сам стадіон компактний. Ми вже з хлопцями розмовляли, що буде хороша атмосфера через велику кількість українців. З нетерпінням чекаємо на матч», — сказав Зінченко.

Нагадаємо, що зустріч між збірними України та Північної Македонії відбудеться сьогодні, 14 жовтня у Празі та розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.