Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 13 жовтня 2023, 20:36
552
0

Австралійці програли $9,25 млрд на покері у 2023 році. І це без ставок!

Новий та тривожний «рекорд»

| Оновлено 13 жовтня 2023, 20:36
552
0
Австралійці програли $9,25 млрд на покері у 2023 році. І це без ставок!
Getty Images/Global Images Ukraine

Австралійці встановили новий і тривожний рекорд у своїх звичках до азартних ігор: втрати від автоматів покеру досягли приголомшливих 14,5 мільярдів австралійських доларів (9,25 мільярдів доларів) минулого фінансового року. Ця цифра означає різке збільшення порівняно зі збитками, зареєстрованими в 2018-19 роках, попередньому фінансовому році, який не був порушений обмеженнями, викликаними COVID-19. Дослідження Альянсу за реформу азартних ігор підкреслюють значний вплив ігрових автоматів на суспільство і потребують суворіших правил.
Новий Південний Уельс - найбільш постраждалий регіон Австралії, на який припадає понад половина цих колосальних втрат. Минулого фінансового року жителі Нового Південного Уельсу втратили 8,07 млрд австралійських доларів (5,55 млрд доларів США) через покерні автомати, що на тривожні 23,7% більше, ніж у 2018–2019 роках. Ці статистичні дані наголошують на гострій необхідності рішучих дій усередині держави.

Квінсленд та Вікторія також зазнали значних втрат в ігрових автоматах за той же період. Жителі Квінсленду втратили 3,2 мільярда австралійських доларів (2,04 мільярда доларів), що відображає різке зростання на 33,6%, тоді як жителі Вікторії повідомили про збитки у розмірі 3 мільярди австралійських доларів (1,91 мільярда доларів), що означає зростання на 12%. Ці цифри показують, що втрати автоматів покеру не обмежуються одним штатом, а викликають загальнонаціональну проблему.

Ці нові цифри втрат показують, що галузь вийшла з-під контролю. І ці цифри навіть не враховують програші на автоматах покеру в наших казино.

В урядовому звіті за 2017 рік наголошується, що покерні автомати використовують складні методи, такі як ігрова математика та психологічні принципи, щоб максимізувати витрати гравців та час, що проводиться за грою. Ці методи можуть збільшити потенціал залежності від покерних автоматів, ще більше посилюючи їх соціальний тягар.

Генеральний директор Альянсу за реформу азартних ігор Керол Беннетт висловила глибоке занепокоєння останніми даними. Вона наголосила на гострій необхідності більш жорсткого регулювання гральної індустрії. Беннетт розкритикувала уряд за надто повільні кроки у вирішенні цієї проблеми, висловивши розчарування обмеженим випробуванням безготівкових ігрових карток, яке попередній прем'єр планував зробити обов'язковим.

Ігрові автомати стали помітною темою під час політичних кампаній, що призвели до недавніх виборів у Новому Південному Уельсі. Новий уряд регіону зайняв жорсткішу позицію щодо шкоди, завданої азартними іграми, нещодавно виділивши 100 мільйонів доларів на стримування зростання рівня залежності та захист вразливих осіб. Однак прогрес у проведенні значних реформ був повільним, що спричиняє серйозне занепокоєння.

Ці приголомшливі нові цифри втрат показують, що галузь вийшла з-під контролю… і призводять до дуже високого рівня шкоди для нашої спільноти.

Приголомшливі збитки у розмірі 14,5 мільярда австралійських доларів ще раз підкреслюють негативний вплив азартних ігор в Австралії. Хоча федеральний уряд зайняв активну позицію щодо реформ, регіональні адміністрації також мають допомогти вирішити цю проблему. Впровадження безготівкових ігор у Новому Південному Уельсі стане важливим першим кроком, але пріоритетом залишається посилення регулювання у всій галузі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.