Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 12 жовтня 2023, 17:57
3359
0

Джадд Трамп і Ронні О'Салліван пробилися до 1/8 фіналу Wuhan Open

Трамп здійснив тривалий переліт до Китаю після тріумфу на English Open

| Оновлено 12 жовтня 2023, 17:57
3359
0
Джадд Трамп і Ронні О'Салліван пробилися до 1/8 фіналу Wuhan Open
WST. Джадд Трамп

Відразу після недільного тріумфу у фіналі English Open Джадд Трамп прибув до Китаю та виграв ще два матчі, забронювавши собі місце у 1/8 фіналу Wuhan Open у середу.

У вікенд Трамп завоював 24-й рейтинговий титул у своїй кар'єрі після перемоги над Чжан Андою з рахунком 9:7. Поступаючись 3:7, Джадд відігрався і завоював трофей Стіва Девіса. Однак Трамп на цьому не зупинився і приземлився в Китаї менш ніж через 24 години.

Вранці Джадда кинули у бій проти близького друга Олівера Лайнса. Трамп зробив два сенчурі на шляху до перемоги з рахунком 5:2.

Але це був ще не кінець ігрового дня для Трампа, оскільки ввечері йому довелося знову вийти за сукно, щоб надолужити втрачене. Джадд боровся з 29-м номером світу Метью Селтом. У фаворита не було жодних ознак швидкої зміни часових поясів: Трамп зробив кілька добрих серій – 59, 61, 58 та 52 – на шляху до перемоги з рахунком 5:0. Далі він має повторити нещодавній фінал European Masters, який він програв Баррі Хокінсу.

Чемпіон світу 2019 року Джадд Трамп розповів: «Минулої ночі я погано спав, але це допомагає, коли ти щойно виграв турнір і тобі хочеться грати з більшою впевненістю. Я відчував, що зіграв досить добре з огляду на переліт. Баррі – сильний гравець. Цього сезону він грає дуже добре, і проти нього потрібно добре виступити. Сподіваюся, я зможу добре виспатися і зіграти завтра.

Приємно знову повернутись у подорож. Я не мав часу роздивитися, але публіка була фантастична, і тут чудова підтримка. Приємно бачити, що вболівальники приходять подивитись, як ми граємо. Завжди приємно грати перед повним натовпом, це підбадьорує».

Перший номер у світовому рейтингу Ронні О'Салліван, програючи з рахунком 3:4, переміг молоду китайську зірку на ім'я Пан Цзюньсу з рахунком 5:4. Ронні заробив собі місце у 1/8 фіналу.

Ракета, як і раніше, бореться за те, щоб залишитися на вершині світового рейтингу цього тижня, оскільки його переслідує Марк Аллен із Північної Ірландії. Аллен повинен виграти турнір, щоб мати хоч якийсь шанс випередити Ронні.

У передостанньому фреймі О'Салліван випадково залишив китайцю биток у кишені жовтої лузи. Не маючи очевидного способу відігратися та залишити кулі в безпеці, Пан Цзюньсу надав О'Саллівану шанс, яким той скористався з брейком 117 і досяг переведення гри у вирішальний фрейм. Брейк у 64 допоміг семиразовому чемпіону світу взяти фінальний фрейм та здобути право на зустріч з Юань Сіджуном у 1/8 фіналу.

Ронні О'Салліван розповів: «Пан Цзюньсу – справді добрий гравець. Він хороший матчовий гравець, з хорошим темпераментом, голодний та сильний суперник. У нього є бажання досягти успіху. Проти цього завжди важко грати. Я просто думаю, що китайський снукер стає все сильнішим і сильнішим. Є багато хороших китайських гравців. Це була важка гра».

Джек Лісовськи заробив вихід до 1/8 фіналу завдяки важкій перемозі над Семом Крейгі з рахунком 5:4. Тепер його чекає цікава сутичка з Марком Алленом, який вийшов далі після перемоги над Сі Цзяхуей з рахунком 5:4.

Алі Картер вирвав перемогу, програючи 1:4 – він переміг свого товариша з Ессекса Стюарта Бінгема з рахунком 5:4. Капітан зробив брейки у 81, 53 та 79, виграв 4 фрейми поспіль і перевернув матч з ніг на голову. Тепер він зіграє з Ліамом Хайфілдом, який здобув чергову перемогу з рахунком 5:3 над Чжоу Юелуном після сенсаційного тріумфу над Нілом Робертсона в попередньому раунді.

За материалами World Snooker Tour

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.