Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
606
0

Ельче – Андорра. Прогноз і анонс на матч Сегунди

Поєдинок відбудеться 9 жовтня о 20:00 за Києвом

Ельче – Андорра. Прогноз і анонс на матч Сегунди
Getty Images/Global Images Ukraine

9 жовтня на «Мануель Мартінес Валеро» пройде матч 10-го туру Сегунди, в якому «Ельче» зустрінеться з «Андоррою». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Ельче

Клуб зміг протриматися у Ла Лізі протягом трьох попередніх сезонів. Він навіть у 2022-му зміг забратися на високе, як для цього скромного колективу, 13-те місце у підсумковій турнірній таблиці. Але минулої весни вилетіли достроково та з останньої, 20-ї позиції. Зрозуміло, що, як у всіх команд у такій ситуації завдання буде повернутися назад, у Прімеру, вже наступної весни, після цьогорічної темпоради. Поки що не вдається вражати: зелено-смугасті почали з кількох поразок, та й потім, при перемогах над Вільярреалом-Б та Леганесом, були нічиї з Расінгом та Вальядолідом, а Бургосу на виїзді поступилися 0:4. Потім пішли нулі з Леванте. У крайньому турі, зі Спортингом у Хіхоні були чергові безваріантні 0:2.

Андорра

Команда представляє не Іспанію, а сусідній однойменний анклав. Довгий час вона грала на аматорському регіональному рівні. Але потім у проект зайшов Жерар Піке із пулом інвесторів. І 2022-го року триколору вдалося пробитися на рівень Сегунди. На цьому явно нові власники не хотіли б зупинятися – вони хотіли б підйому якнайшвидше до Ла Ліги. У дебютному сезоні трохи не дотягнули до виходу у стикові поєдинки - закінчили 7-ми, щоправда, відставши від Альбасете на 8 балів. Нову темпораду вийшло розпочати з пари перемог, але після цього програли і зовсім тричі. У другій половині вересня була перемога над Ов'єдо та нульова нічия з хіхонським Спортингом, але місяць закінчився 1:3 з Альбасете. А у жовтні встигли зі Сарагосою зіграти, лідером цьогорічного розіграшу. У результаті все закінчилося новим бубликом, нехай і мінімальним, 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Ельче грав у Прімері і не перетинався з Андоррою. Тож це буде перший поєдинок у цій парі.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу приймаючої сторони. Але вони теж не блищать, так що тут напрошується варіант з тоталом менше 2,5 (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

П'ять причин, чому Іспанія виграє Євро-2024
Футбол | 20 червня 2024, 12:23 5
П'ять причин, чому Іспанія виграє Євро-2024

Оглядач Sport.ua Валерій Василенко проводить паралелі з 2008 роком

Ф'юрі вперше прокоментував відео, на якому він п'яний вдарився об стовп
Бокс | 20 червня 2024, 10:49 2
Ф'юрі вперше прокоментував відео, на якому він п'яний вдарився об стовп

Тайсон розпочав підготовку до бою-реваншу з Усиком

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.