Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2023, 18:44
270
0

ЕДМАР: «Треба постійно працювати над реалізацією»

Тренер «Металіста 1925» – про готовність команди до матчу з «Оболонню»

| Оновлено 07 жовтня 2023, 18:44
270
0
ЕДМАР: «Треба постійно працювати над реалізацією»
ФК Металіст 1925. Едмар

Наставник харківського «Металіста 1925» Едмар розповів про те, як колектив готувався до зустрічі з «Оболонню», а також поділився тим, як вплинула на команду поїздка до Харкова та торкнувся теми роботи над помилками.

– Розкажіть, будь ласка, як готувалися до «Оболоні» чи відрізнялася чимось підготовка від того, як зазвичай підходить команда до матчу?
– Готувались ми, як завжди, у звичному для команди режимі. Трошки важкувато було після кубкового матчу та протистояння з «Дніпром-1», там багато сил витратили, але готувалися дуже серйозно до матчу «Оболонню».

– Те, що команда цього тижня побувала у Харкові, як колектив на це відреагував, можливо це надало додаткових плюсиків, принаймні психологічних?
– Звісно, що хлопцям дуже сподобалась ця поїздка до Харкова. Приємно тренуватися на рідному для команди стадіоні. Також трошки прогулялися містом... Хочеться, щоб як можна швидше скінчилася війна й ми повернулися до Харкова.

– У грі проти Дніпра-1 команда не набрала жодного очка, але багато хто відзначав, що команда видала чи не найкращу атакувальну гру. Як той матч вплинув на настрій колективу?
– Так, коли ми програвали 1:0, ми знали, що потрібно бігти вперед, і хотіли перемогти в цьому поєдинку. На жаль, нам це не вдалося. Проте ми маємо вже дивитися вперед, працювали над реалізацією. Маємо продовжувати таким же чином. Зараз ми можемо говорити про те, що добре грали, але результат є результат. Тому треба постійно працювати над реалізацією.

– Якого футболу очікуєте в матчі проти «Оболоні» та чому?
– Ця команда демонструє дуже хороший футбол. Ми вже дивилися їхні останні матчі, вивчали, як ми завжди вивчаємо суперників. Будемо намагатися нейтралізувати всі сильні сторони «Оболоні».

Гра 10-го туру УПЛ «Оболонь» – «Металіст 1925» відбудеться у неділю, 8 жовтня, початок – о 13:00.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.