Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 07 жовтня 2023, 00:38
402
0

Сергій ДАНИЛІВ: «У Болгарії вірус завадив українкам виступити краще»

Тренер – про виступ підопічних на турнірі у Болгарії

| Оновлено 07 жовтня 2023, 00:38
402
0
Сергій ДАНИЛІВ: «У Болгарії вірус завадив українкам виступити краще»
Федерація боксу України

З болгарського міста Албена повернулася жіноча збірна України з боксу, яка взяла участь у відкритому чемпіонаті Балкан.

В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер жіночої збірної України Сергій Данилів розповів про виступ своїх підопічних в Болгарії:

– В Албені український бокс представляли переважно молоді спортсменки віком до 22 років. Повернулися додому з нагородами різного гатунку. Переконаний, що могли розраховувати на більше, проте вже в Болгарії кількох моїх підопічних атакував якийсь вірус й хоча температуру вдалося збити, вони знаходилися не в оптимальній спортивній формі.

– Скільки країн делегували своїх боксерів до Албени?
– Виступали 15 збірних, але більшість була представлена неповним складом. Зокрема, у нас не було учасниці в категорії до 70 кг. А ось Марія Боруца (81 кг) та Марія Кривоніс (+81 кг), хоча й приїхали до Болгарії, але змушені були обмежитися лише тренуваннями, бо з'ясувалося, що в їхніх категоріях більше ніхто не заявився.

– Ви сказали, що повернулися на Батьківщину з нагородами різного гатунку.
– Чемпіонкою стала Світлана Уманська (54 кг). «Срібло» - в Інни Супруненко (48 кг), Дар'ї-Ольги Гутаріної (52 кг), Тетяни Довгаль (60 кг), Раїси Піскун (75 кг). «Бронза»- у Ярослави Маринчук (50 кг), Христини Ющук (57 кг), Карини Вовк (63 кг) та Наталії Меринової (66 кг). В неофіційному командному заліку українки фінішували другими. Попереду болгарки, в активі яких було більше перших місць.

– Що далі?
– В листопаді чемпіонат України у Львові, в якому візьмуть участь всі найсильніші. Бо лише за спортивним принципом буде визначено тих спортсменок, які в лютому та травні наступного року представлятимуть Україну на останніх відбірних змаганнях, де розігруватимуться олімпійські ліцензії.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.