Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2023, 16:55
803
0

Колос – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Ковалівська команда не може досягти успіху вже 6 турів поспіль

| Оновлено 07 жовтня 2023, 16:55
803
0
Колос – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу 7 жовтня на стадіоні «Колос» у Ковалівці Київської області в поєдинку 10-го туру Української Прем'єр-Ліги футболісти місцевого клубу прийматимуть полтавську «Ворсклу». На даний момент суперників у турнірній таблиці розділяє лише одне очко. Майбутні гості мають 12 набраних балів після 8 матчів, а підопічні Ярослава Вишняка провели на одну гру більше і при цьому набрали на одне очко менше.

Колос

Після вдалого старту цього сезону, коли у «Колоса» після трьох поєдинків в активі з'явилося 7 очок, далі ковалівці не змогли здобути жодної перемоги в 6 матчах поспіль. Чотири рази вони грали внічию та двічі залишали поле переможеними. В результаті команда опустилася в другу половину турнірної таблиці, звідки вже набагато ближче до зони вильоту, ніж до лідерів.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Вже неодноразово зверталася увага на те, що «Колос» дуже мало забиває голів у ворота суперників і особливо явно це виявилося якраз у тих 6 матчах, де ковалівські футболісти не мали перемог. Лише двічі підопічні Ярослава Вишняка раділи забитим м'ячам після 12 серпня. А вже надворі жовтень.

Слід додати, що в майбутньому поєдинку не зможуть допомогти своїм партнерам два досвідчені гравці «Колоса». Андрій Богданов у нинішньому сезоні вже отримав 4 попередження і відбуватиме дискваліфікацію. А недавній дебютант клубу Андрій Цуріков, до речі, який встиг забити два з шести голів, зовсім недавно отримав серйозну травму, прооперований і, швидше за все, буде змушений пропустити осінню частину чемпіонату, що залишилася.

Ворскла

Якщо у вболівальників «Колоса» настрій, прямо скажемо, не дуже добрий, то у шанувальників «Ворскли», навпаки, він піднятий. Після перемоги над чинним чемпіоном країни та лідером нинішньої Прем'єр-Ліги «Шахтарем» 2:1, у разі чергового успіху підопічні Віктора Скрипника можуть впритул наблизитися до групи лідерів.

А ще полтавська команда не визнає цього сезону компромісів. Чотири перемоги, чотири поразки та жодної нічиєї. Відчувається, що поки не все гаразд в обороні, про що свідчать 15 пропущених м'ячів. Але за рахунок результативної гри в атаці цей фактор компенсується набраними очками. До речі, найкращим бомбардиром команди на даний момент є опорний півзахисник Олександр Скляр, котрий іноді змушений діяти і на позиції захисника. Але це ніяк не заважає йому забивати і на рахунку Скляра вже 3 голи.

Додамо, що для полтавської команди матч у Ковалівці стане п'ятим виїзним у нинішньому чемпіонаті. І тут рівновага за кількістю перемог та поразок. Двічі, граючи в гостях, «Ворскла» здобувала по три очки і ще двічі залишала поле переможеною.

Статистика матчів

В елітному дивізіоні суперники провели 7 матчів і жодного разу не зіграли внічию. «Ворскла» перемагала 6 разів, «Колос» - лише один. Різниця голів 12-4. В минулому сезоні в першому колі у Ковалівці виграли гості 2:1. Голи у переможців забили Сефері та Степанюк, а у тих, хто програв, Мілько. І у другому колі у Полтаві «Ворскла» виявилася сильнішою. Тут відзначилися Феліпе та Скляр.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Фесюн, Чорноморець, Бурда, Бондаренко, Болбат, Лучкевич, Мілько, Демченко, М'якушко, Дієго, Безбородько

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Скляр, Крупський, Степанюк, Павлюк, Якубу, Нестеренко, Челядін, Кане, Хрипчук

Прогноз на протистояння:

«Колосу» обов'язково треба перемагати, щоб перервати безвиграшну серію, що триває, а «Ворскла» прагнутиме до того, щоб вивезти з Ковалівки три очки і наблизитися до лідерів Прем'єр-Ліги. Припустимо, що заб'ють і ті, й інші. Найімовірніше, буде нічия 1:1.

7 жовтня, субота

«Колос» – «Ворскла»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 17:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
КОЛОС - ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 4
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників
Футбол | 03 травня 2024, 01:51 0
ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.