Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2023, 12:13
2389
14

Дніпро-1 – Металіст 1925 – 1:0. Зі сліпим ВАР. Відео голу, огляд матчу

До вашої уваги відеоогляд поєдинку УПЛ

| Оновлено 03 жовтня 2023, 12:13
2389
14
Дніпро-1 – Металіст 1925 – 1:0. Зі сліпим ВАР. Відео голу, огляд матчу
СК Дніпро-1

У понеділок, 2 жовтня, у матчі 9-го туру Української Прем'єр-ліги «Дніпро-1» на своєму полі з рахунком 1:0 переграв «Металіст 1925» із Харкова.

На 56-й хвилині зустрічі автором єдиного голу став вінгер «Дніпра-1» Богдан Лєднєв, якому вдався чудовий удар з-за меж штрафного майданчику «Металіста 1925».

Події матчу

56’
ГОЛ ! М'яч забив Богдан Леднев (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maxno
Когда пенальти судья не ставит он не должен судить 3 мес . А когда ставит на пустом месте там же пусть отдыхает . А после тренеров должны судьи интервью почему они приняли такое решение . С показом на экране телевизора. И всё сразу исчезнет .
Dmytro11q
Наскільки я розумію, у суддівській колегії VAR був той самий Пасхал, який не призначив у номінально домашньому для Металіста матчі 16-го туру у минулому сезоні 22/23 пенальті у ворота Руха за фол, що в арбітра перед очима був. Сліпий, і той би побачив.
І це той самий Пасхал, що зарахував гол у ворота Металіста, забитий гравцем команди "Рух" з триметрового офсайду. І цей арбітр, наче нічого й не було, продовжує судити матчі, ще й відповідати за систему VAR.
Вам не здається, шановні, що футбол в нашій країні таким чином просто вбивають, не даючи грати іншим клубам. А деякі придушуючи у самому зародку. 
І от знов мова тільки про Динамо, те, що з Києва, головну ганьбу та головний сором України. Клуб, якому місце в ПФЛ. Це моя думка.
roman75zpr
Это чистый пенальти! 
Выталкиватель парашутистов
Железобетонный  пеналь в ворота Днепра-1! Это не вышибаемая двойка для главного арбитра и тех, кто сидел на  VAR ( такую игру рукой заметили бы даже  ребята из общества слепых) Если вся эта бригада скромно промолчала, то что, начинается то, что было в прошлом году - тащат снова Днепр-1?
Олексій Коваль
Відчизняний VAR, він такий...
Dmytro11q
Кстати, ещё скандал. Насколько я понимаю, на VAR был тот самый Пасхал, корый в прошлом сезоне 22/23 в 16-ом туре засчитал гол Руха в ворота Металлиста, забитый из трёхметрового офсайда, а потом ещё пенальти не назначил, хотя нарушение там увидел бы и слепой.
Pepik
Не поцілити в ворота, але в руку щоби мати майже 100 проц. гол. Слабе місце футбольних правил.
icebeer
Беня типа сидат,а сам от суда США скрывается. А тем временем его клуб-аферу за уши тащат скоты.
aleks8-48
Наверное учлось то,что удар был нанесён с очень близкого расстояния и убрать руку просто было невозможно. Насколько рука была прижата на ВАРе всё таки виднее. Не думаю,что судей кто-то будет стимулировать в начале чемпионата,да и они прекрасно понимали,что будет резнанс. Это значит,что судьи были уверенны.
King8619
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил