Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2023, 06:12
430
0

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Нам сьогодні не вистачило емоцій»

Керманич рівнян підбив підсумки матчу з ЛНЗ

| Оновлено 07 жовтня 2023, 06:12
430
0
Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Нам сьогодні не вистачило емоцій»
ФК Верес. Сергій Лавриненко

Головний тренер рівненського «Вереса» Сергій Лавриненко підбив підсумки матчу 9-го туру УПЛ, в якому його команда зіграла суху нічию з ЛНЗ.

«Кожне очко – це плюс один бал у турнірній таблиці. Але ми дуже хотіли перемогти сьогодні. Ми намагалися зробити все, щоб забити переможний гол. Не змогли. Втім, трагедії з цього ніхто не робитиме.

Ми розуміємо, що кожен суперник у чемпіонаті здатний на сюрпризи. Хлопці дуже старалися сьогодні. Але це наша четверта гра за тринадцять днів. Це досить важко фізично.

Суперник не грав у кубковому матчі на тижні. Але, на мою думку, ми сьогодні ЛНЗ у фізичних кондиціях не поступалися.

Завершальні сорок хвилин ми грали в більшості. Намагалися створювати моменти. Суперник усією командою відійшов до своїх воріт. Вони дуже наситили оборону. Якби ми забили – це була б перемога. Але маємо, що маємо. Нічия – теж важлива.

Не вистачило нам емоцій сьогодні. Боялися пропустити контратаку. ЛНЗ має швидкісних флангових гравців, вони швидко переходять з оборони в атаку. Ми вибудовували тактично оборону, в три захисники, завжди грали позаду. Щойно почали грати в чисельній більшості – перебудувалися і перейшли на гру в чотири захисники. Але, не забувайте, ми зі старту грали з двома форвардами. Це говорить про те, що ми дуже хотіли забити.

Так, ми не виграли сьогодні. Але і не програли. Цей один бал може стати золотим наприкінці сезону. ЛНЗ – дуже потужний фінансово клуб. Якщо порівнювати за цим критерієм – ми далеко позаду від цього суперника. Тому ця нічия для нас – теж дуже важлива.

Заміна Дениса Балана у перерві? Він багато пропустив. Майже місяць не тренувався, тому фізично міг не витримати всю гру. Прийняли таке рішення – замінити його в перерві», – сказав Лавриненко.

Після дев'яти зіграних турів «Верес» має у своєму активі шість очок та посідає 14 місце в турнірній таблиці УПЛ.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.