Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 жовтня 2023, 01:03
1654
3

Без голів, але нудно не було. Чорноморець і Зоря не забивали в своєму матчі

Одесити зіграли внічию і не зуміли наздогнати у таблиці «Шахтар»

| Оновлено 01 жовтня 2023, 01:03
1654
3
Без голів, але нудно не було. Чорноморець і Зоря не забивали в своєму матчі
ФК Чорноморець

Перед стартом туру команди займали треті місця в турнірній таблиці – «Чорноморець» зверху, «Зоря» знизу. Одесити могли б у разі перемоги наздоганяти «Шахтар», оскільки «гірники» сьогодні вже встигли поступитися «Ворсклі».

В стартових складах були цікаві нюанси. Наприклад, в господарів та гостей відповідно туди потрапили Вакула та Горбач. В одеситів місце у рамці зайняв Варакута, який, забігаючи наперед, видав дуже достойний матч.

З перших же секунд «Зоря» рвонула вперед, роблячи ставку на швидкий гол. Забити не вийшло, але наміри стали зрозумілі. «Чорноморець» мав подібний план на гру, оскільки почав теж на кожну гостру атаку відповідати такою ж своєю.

ФК Чорноморець

Гра проходила на зустрічних курсах, дивитися було цікаво. І нехай удари в футболістів виходили або заслабкі, або такі, що летіли значно вище, враження вони не псували. Крім того, були й справді небезпечні. Наприклад, Герреро зумів забити, але, обіграючи воротаря, явно підіграв собі рукою. Або, наприклад, Нагнойний вийшов на побачення з Варакутою після пасу Герреро і непогано бив, але кіпер зумів потягнути. Чи ще – дальній удар у виконанні Дада зовсім трохи не влучив у дев'ятку.

В другому таймі швидкості залишилися такі ж, але моментів стало менше. Вартими уваги стали два підряд моменти Яцика в середині тайму – спершу удар зі штрафного в поперечину, а потім нереалізація виходу на Варакуту.

«Чорноморець» не те що сів, але став менше володіти м'ячем. Щоправда, в контратаки бігав справно. Але значно помітнішим за гравців атаки в другому таймі був одеський воротар.

ФК Чорноморець

Він ще зумів витягнути вбивчі удари Венделла та Волошина. Якби кіпер пропустив, до нього питань не було б, але він виконав свою роботу відмінно.

Навіть доданий час команди не просиджували, а пробували знайти своє щастя в атаці. Нічия стала справедливим підсумком, щоправда, було б справедливо, якби рахунок був 2:2, наприклад, а не 0:0.

«Чорноморець» перервав свою безнічийну серію (досі в чемпіонаті команда 5 разів виграла і тричі програла). «Шахтар» наздогнати не вдалося, але, враховуючи жахливу форму «гірників», це зробити ще будуть можливості.

Українська Прем'єр-ліга. 9 тур.

«Чорноморець» - «Зоря» - 0:0.

Дада, 36 - Вантух, 29.

«Чорноморець»: Варакута - Путря, Єрмаков, Малюк, Брагару - Васильєв, Штогрін (Хадіда, 81), Дада (Авагімян, 69), Шпорн, Вакула (Бойчук, 69) - Ієде (Бадібанга, 69).

«Зоря»: Турбаєвський - Кирюханцев, Снурніцин, Джордан, Вантух - Мишньов (Головкін, 86), Яцик - Герреро, Нагнойний (Волошин, 80), Антюх (Данченко, 86) - Горбач (Венделл, 80).

Арбітр: Микола Балакін (Київська область).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни Чорноморця: Хадіда - б/о, Авагімян - 5,5, Бойчук - 5,0, Бадібанга - 6,0.

Заміни Зорі: Волошин - б/о, Данченко - б/о, Венделл - 6,0, Головкін - б/о.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Зоря з Кривєнцовим потроху оговтується. Маємо надію на вдале продовження. Бажаємо перемог.
dadlismit
Обидно за Зарю, в концовке переиграли Черноморец, было несколько хороших моментов, жаль не забили ... 
an52
Популярний рахунок в УПЛ - по нулях. В минулому сезоні найпопулярніший рахунок був 1:0 (офіційна статистика)