Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
27.09.2023 15:00 – FT 1 : 1
5 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок України
| Оновлено 27 вересня 2023, 15:20
1420
0

Полісся – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч Кубку України

Перемога в Кубку для іміджу зайвою не буде для обох команд

| Оновлено 27 вересня 2023, 15:20
1420
0
Полісся – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч Кубку України
СК Дніпро-1

У середу, 27 вересня, відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка України з футболу, в якому гратимуть житомирське «Полісся» та «Дніпро-1». Гра пройде на полі Центрального стадіону «Полісся» у Житомирі, початок – о 15.00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Полісся

1/8 фіналу Кубку України – кращий результат в історії клубу в розіграші національного Кубку. Житомирська команда цього сезону не встановила для себе таке досягнення, а тільки повторила. Вперше в 1/8 фіналу «Полісся» грало ще в сезоні 2000/2001. З тих часів відбулося дуже багато всього різного, тепер – новий виток історії.

Житомир вже пройшов одного суперника цього року – був у попередньому раунді здоланий волочиський «Агробізнес» з рахунком 2:0.

Особливою гра стане для Олександра Назаренка, Владислава Танковського, Владислава Шаповала та Микити Кравченка. Всі вони в свій час носили футболку «Дніпра-1». Мабуть, найпринциповішою стане зустріч саме для першого, враховуючи, з яким скандалом Назаренко переходив з «Дніпра-1» до «Полісся».

«Готуємось в гарному настрої. Будемо грати з досить хорошим суперником. Одну гру програли в чемпіонаті і нам потрібно довести, що то була випадковість. Для нас Кубок важливий і ми будемо грати на результат. Всі знають, що «Дніпро-1» в минулому сезоні зайняв друге місце. Що про них можна сказати? Досить сильна команда, мають хороших футболістів, прийшов новий тренер. Зараз вони виграли гру в чемпіонаті, думаю, вони теж в хорошому настрої. Тому, я думаю, що гра буде дуже хорошою», – поділився очікуваннями від гри півзахисник «Полісся» Денис Янаков.

Дніпро-1

Про те, що «Дніпро-1» цього сезону вилетів із трьох єврокубків, вже було писано-писано, тому вкотре на цьому не зупинятимемось. Відзначимо тільки, що «дніпрянам» пощастило, що завдяки високому рейтингу вони досі не стартували в розіграшу національного кубку, оскільки існувала б ймовірність, що на фоні невдалого старту Кубок би вже для підопічних тепер Кривенцова закінчився б.

Найкращими результатами дніпровського колективу в турнірі є участь у двох півфіналах – сезони 2017/2018 та 2018/2019. Кращим гравцем турніру у своїй команді є Ігор Когут – йому належить і рекорд за кількістю матчів (17), і перше місце в списку бомбаридирів (разом з Станіславом Кулішем, в обох по 5 голів), і лідерство за системою гол плюс пас (5+2).

Статистика зустрічей

Між собою команди провели один офіційний поєдинок – на старті поточного чемпіонату. В ньому рахунок відкрили дніпровські футболісти в середині другого тайму зусиллями Піхальонка, наприкінці зрівняв рахунок Янаков, але вже у доданий час Бабенко все ж вирвав для «Дніпра-1» перемогу.

Орієнтовні склади

«Полісся»: Кудрик - Морозко, Шабанов, Чоботенко, Смоляков - Огіря, Танковський - Назаренко, Грицук, Макуана - Аріелсон.

«Дніпро-1»: Кінарейкін - Танчик, Сваток, Сарапій, Кравець - Бабенко, Горін - Пуріта, Когут, Пасіч - Філіппов.

Прогноз на протистояння

Припустимо, що обидві команди заб'ють, але гості все ж схилять шальки терезів на свою користь.

27 вересня, середа

«Полісся» – «Дніпро-1»
Житомир. Центральний міський стадіон «Полісся». 15:00
ТБ-трансляція на клубному YouTube-каналі «Полісся»
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ)
ПОЛІССЯ - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.