Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 26 вересня 2023, 11:10
8676
0

Джон Ф'юрі змінив прогноз на бій Вайлдер – Джошуа: «Він його нокаутує»

Батько Тайсона впевнений, що прийняти бій із Деонтеєм – помилкове рішення для Ентоні

| Оновлено 26 вересня 2023, 11:10
8676
0
Джон Ф'юрі змінив прогноз на бій Вайлдер – Джошуа: «Він його нокаутує»
boxing-social.com. Деонтей Вайлдер та Ентоні Джошуа

Джон Ф'юрі, батько володаря пояса WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, змінив думку про фаворита потенційного бою Ентоні Джошуа (26-3, 23 КО) – Деонтей Вайлдер (43-2-1-1, 42 КО) після того, як побачив їхні бої проти Роберта Хеленіуса (32-5, 21 КО).

Ф'юрі-старший вважає, що якщо Джошуа прийме цей бій, то піде на самогубство.

«Для мене Вайлдер – не найулюбленіша людина у світі, він жахливий спортсмен, він як велика дитина, ви бачили його ставлення, коли він програє. Але чи може він бити? Так, він може. Чи є в нього яйця? Так. Не можна випинати підборіддя і дозволяти Вайлдеру бити по ньому, тому що він приспить тебе назавжди.

Тільки «Циганський король» Тайсон Ф'юрі може впоратися з міццю Вайлдера. Подивіться на Хеленіуса. Впав як підкошений через 30 секунд від удару без замаху. У нього був хороший бій з Ей-Джеєм, поки Джошуа не дістав його... Як можна порівнювати Ентоні з людиною, яка може вибити тобі мізки будь-якою рукою?

Ей-Джей не найбільш невловима людина, правда ж? Він не відхиляється убік. Його голова нікуди не дінеться. Я думаю, що для нього це було б просто самогубством», – сказав Джон Ф'юрі.

У травні Джон Ф'юрі говорив, що Джошуа нокаутує Вайлдера, тому що американець уже не може приймати стільки ударів в голову після поразок від Тайсона Ф'юрі.

Зазначимо, що Хеленіус програв обом цим боксерам достроково. Увечері 12 серпня в Лондоні на O2 Арені Джошуа нокаутував Хеленіуса в 7-му раунді.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.