Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 вересня 2023, 02:43
2870
3

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Не проблема підписати гравця у Динамо. Проблема – втримати»

Наставник оцінив перемогу у матчі УПЛ

| Оновлено 25 вересня 2023, 02:43
2870
3
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Не проблема підписати гравця у Динамо. Проблема – втримати»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Наставник «Динамо» Мірча Луческу оцінив непросту перемогу 4:2 у матчі чемпіонату України проти ЛНЗ, а також відзначив головні проблеми команди.

— Дуже складний матч. Але ми саме до такого і готувалися, бо як слід вивчили суперника і знали, як грає ЛНЗ. Ми дивилися матчі цієї команди з «Рухом» і «Дніпром-1». Це швидка команда, яка дуже небезпечно грає на контратаках. Просив хлопців не давати можливостей супернику, щоб він реалізував свої контратаки. ЛНЗ — команда дуже мотивована, адже вона вперше вийшла до Прем’єр-ліги. Так, сама по собі вона недосвідчена, але футболісти в її складі — з досвідом. Загалом, у ЛНЗ сьогодні було дуже багато мотивації, щоб гідно протистояти «Динамо».

Я просив команду швидко забити гол. Нам це вдалося. Потім ми мали чимало можливостей подвоїти рахунок, але, на жаль, не скористалися ними. Це в підсумку обернулося тим, що ЛНЗ став більше атакувати і мав хороші моменти біля наших воріт. Одним словом, через те, що ми не зуміли забити другий швидкий гол, нам було важкувато.

— Чи планується посилення в центр оборони вашої команди?

— Не проблема когось підписати. Проблема - втримати новачків. У нас є приклади Раміреса, Лонвейка, які готові були грати в Україні, але після кількох обстрілів окупантів висловили бажання піти. Їхні сім’ї просили їх повернутися. У нас є хороші гравці, ми даємо шанс молоді. Сьогодні грали Малиш, Біловар, Діалло, Рамадані. Головна наша поточна проблема — висока травматичність. Вівчаренко, Шепелєв, Тимчик, Шапаренко — всі вони травмовані і ми, на жаль, не можемо на них зараз розраховувати. Утім, сподіваюся, за два тижні всі ці хлопці будуть у строю. Крім того, сьогодні в нас виникла проблема з Поповим. Він останнім часом постійно травмується. Грає 3−4 матчі, і ситуація повторюється. Зараз його організм не готовий до більш тривалої дистанції.

— Як оціните Бражка як заміну Сидорчуку?

— Уже говорив, що Сидорчук — це легенда «Динамо», він дуже багато зробив для нашої команди. Думаю, після того, як у нього закінчиться контракт з «Вестерло», він повернеться в «Динамо». Або як футболіст, або в якійсь іншій якості. Сидорчуку було дуже складно психологічно в ці півтора року. Його сім’я жила у Варшаві, а він — у Києві. А сім’я в нього велика, у нього четверо дітей. Сергію було важко психологічно не бачитися з ними, діти вимагають батька.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
раньше надо было папу к детям отпустить, раньше.
kadaad
Второй гол висит на Биловаре. Печально , что Суркис тычет в состав своего зятя, который нулевой!