Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 вересня 2023, 22:19
7527
33

Спалах результативності. Динамо у видовищному матчі переграло ЛНЗ

Команди на двох забили після перерви одразу п'ять м'ячів

| Оновлено 23 вересня 2023, 22:19
7527
33
Спалах результативності. Динамо у видовищному матчі переграло ЛНЗ
УПЛ

Коли в команди через її ж власні невдалі виступи на початку сезону зникає необхідність піклуватись про виступи на міжнародній арені, для неї розпочинається відповідальний період у внутрішніх змаганнях, оскільки скинути потенційні невдачі на втому вже не вийде. Київське «Динамо» дійсно до останнього робило ставку на потрапляння хоча б до групового етапу Ліги конференцій УЄФА, проте в підсумку залишилось тільки з чемпіонатом та Кубком України в якості головних завдань на сезон.

У національній першості в колективу Мірчі Луческу справи йшли також далеко не найкращим чином, проте ситуація поступово почала покращуватись за рахунок перемоги над «Ворсклою» тиждень тому (2:0). Цими ж вихідними столичний колектив гостював у черкаського ЛНЗ, у матчі проти якого нещодавно зазнав своєї першої поразки в новій кампанії львівський «Рух», що вже чимало свідчило про підступність колективу Олега Дулуба.

Господарі при цьому вигадувати нічого не стали та знову застосували розташування з трьома центральними захисниками та такою ж кількістю ліній оборони поблизу власних володінь уже з перших хвилин. Намагатись обійти цей мур стороною – справа дуже енерговитратна, тож на третій хвилині Бражко в центральній зоні перед чужим штрафним просто взяв і вгатив здалеку під ліву стійку. Усі намагання ЛНЗ зберегти власні ворота недоторканими на цьому моменті зазнали невдачі.

А далі «Динамо» ввімкнуло шалений темп на чужій половині й завзято намагалось оформити й другий м’яч, аби в подальшому просто закрити цю гру так само, як це було проти «Ворскли». Але цього разу колектив Луческу не поладнав із реалізацією гольових моментів, тоді як суперники продемонстрували здатність виходити до дуже швидких контратак та створювати реальну загрозу воротам Бущана.

Момент Хобленка з виходом до правого флангу штрафного на 13 хвилині під передачу з власної половини на хід був одним із яскравих прикладів небезпеки, яку становив ЛНЗ, але удар нападника пройшов повз дальню стійку. Так само, як і непоганий постріл Наумця, який помітно розігрався перед перервою. Однак то Бущан потягне дальній постріл Владислава, то він сам проб’є повз площину чужих воріт. А так, загалом, «Динамо» все одно тримало під контролем хід протистояння.

А ось у другому таймі такої впевненості від гостей ми вже не бачили. ЛНЗ розпочав із власних атак і вже на 61 хвилині забезпечив собі пенальті через необачний прийом м’яча Караваєвим рукою в центрі власного штрафного. Бойко невдовзі спокійно переграв Бущана ударом у лівий кут, тож події на полі почали стрімко пожвавлюватись.

У «Динамо» не було опції перетерпіти період активності суперників, тому Луческу одразу почав робити заміни. Не втримався й Дулуб, але лише для того, щоб збити атакувальний поклик опонентів. Утім, зрештою, перевагу взяв досвід. Ярмоленко на 72 хвилині на правому фланзі штрафного з фірмового фінта поклав у дальній кут, а Буяльський незабаром збільшив перевагу киян ударом із пенальті, який привіз на власні ворота Муравський фолом проти Дубінчака.

Це був вирішальний момент гри, оскільки навіть голом Прядуна на початку компенсованого часу ЛНЗ не зміг хитнути цей матч на власну користь, бо в атаці у відповідь пропустив від Волошина, якому асистував на порожні Беніто. Фактично з нічого команди розщедрились великою кількістю забитих м’ячів.

Наступними вихідними черкаський ЛНЗ гратиме гостьовий матч проти рівненського «Вереса», тоді як на київське «Динамо» очікуватиме гостьове столичне дербі проти «Оболоні» в Кубку України, після чого команда Луческу зіграє вдома проти «Олександрії».

Наші оцінки:

ЛНЗ (заміни): Бойко – 6,5, Тищенко – 6,0, Прядун – 6,5, С. Шестаков – 6,0, Савін – б/о.

«Динамо Київ» (заміни): Волошин – 6,5, Беніто – 6,5, Сирота – 6,0, Малиш – б/о, Рамадані – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

ЛНЗ – «Динамо» Київ» - 2:4

Бойко, 61 (пен.), Прядун, 90+1 – Бражко, 3, Ярмоленко, 72, Буяльський, 77, Волошин, 90+3

Олійник, 29, Норенков, 44, Муравський, 75 – Волошин, 65, Буяльський, 67

ЛНЗ: Пеньков – Норенков, Селін, Муравський, Лопирьонок (Бойко, 33), Стасюк (Савін, 79) – Олійник (Тищенко, 66), Калюжний – Пасіч (С. Шестаков, 66), Хобленко (Прядун, 66), Наумець.

«Динамо» Київ: Бущан – Дубінчак (Малиш, 81), Попов (Сирота, 64), Біловар, Караваєв – Андрієвський (Рамадані, 82), Бражко – Діалло (Беніто, 64), Буяльський, Ярмоленко – Ванат (Волошин, 63).

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).

Стадіон: «Центральний» (Черкаси).

ЛНЗ - ДИНАМО КИЇВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 26°C

Оцініть матеріал
(77)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FunnyCat_____
С победой самый титулованный и популярный клуб Украины!
DK1961
Лига Конференций Без Динамо23.09.2023 15:20С такой игрой можно было в группе ЛК не одно очко ,а два даже  взять ________________________________________________________________
_______________________Видимо после рождения этот персонаж научился только половину букв выговаривать и где-то 18 слов. Не более. Поэтому все время повторяет одно и то же. ПЕРСОНАЛЬНО ДЛЯ ЗАПАСНОГО, постоянно мимикрирующего в бесчисленные ники: ЖДИ 1:8 с Барсой и 1:15 с ней же по сумме двух матчей. Да, и забыл: еще ПОЗОР с Антверпеном на следующей неделе. Может после этого у тебя вообще все буквы из памяти вывалятся...
PUMA
Всех с победой !!!
DK1961
Интересно, почему запасной, мимикрирующий в свои бесчисленные ники, постоянно мне отвечает, что я плачу. Я плакал до 5 лет, потом перестал. Но этот персонаж (видимо) плачет всю свою жизнь по любому поводу и считает, что его хобби ДОЛЖНО быть присуще другим людям. Правда есть еще варианты - что это чудо даже возраста тинейджера еще не достигло, ну или олигофрену лечиться уже бессмысленно...
Умник
Самая веселая команда. 
avk2307
Игру не смотрел, но судя по обзору было очень похоже на игру с Оболонью.
Динамо с Победой!!!
По обзору понравился Бражко: гол и практически каждая передача на опасный момент от него. Сидорчук очень вовремя перешел в Бельгию.
Бенито и Волошин как всегда хорошо вышли на замену .
Молодежь подтягивают, думаю правильно все пока.
sahka1981
Веселий матч вийшов, з перемогою! Бражко гол плюс асист, Діало непогано. По судівству пенальти 50 на 50 там відскок від газону, потім від корпуса, такі не завжди ставлять, але Караває мав зіграти надійніше. Плюс друга чиста жовта Олійнику мала бути, суддя чомусь проігнорив. Ярмола загравався, але третім голом виправився. Бегіто напевно посадить на банку Ваната. Ну і взахисті в наприкінці матчу мали б понадійніше грати.
Gargantua
напомнило игру с Оболонью.
креативно в атаке и тупая паника в обороне.
Fitness.sports
Динамо экономно сыграло. В,,ключалась когда это требовала ситуация и довольно удачно. С победой Динамо!
Pavel_i_CO
Всіх з перемогою. Ярмоленко тепер одноосібний лідер в гонці бомбардирів (4голи), а Буяльський найкращий по гол+пас (3+3). Всім гарного дня, ну а днонецьким бажаю зганьбитися з Рухом і відчути на собі ефект бумерангу  
⬆️
Вот зачем Прядун  такие  хохмочки вытворяет?   Дедушка ведь старенький.    Ну забил бы на 80-й минуте.   А то на 90+1  весь Печерский район Киева  заставил думать про валерьянку.)
FunnyCat_____
По игре в двух слова,  резвый старт принес свои дивиденды хоть и в весьма неожиданно ситуации. А вот после минуты 20 -й ДК откровенно много начало позволять сопернику, который перешел на игру  с 3 ЦП и прессинг в среднем блоке.
По пенальти есть вопросы так как мне показалось, что мяч сначала попал в бок, а потом в руку. Но главное, почему не была показана вторая чистая желтая Олейнику ? Причем что до этого судья ровно трактовал моменты с фолами? Ну там же чистая желтая как по учебнику? Или чтобы домашнюю команду не садить ? не понимаю
потом же ДК уже включилось и не отпускало соперника, даже не смотря на то, что в отсутствии Шапы мяч в основном доставляется вперед через полуфланги и фланги. 
Ярмола и Буя со свой игрой -  украшение УПЛ
позиционная игра защитников ДК и тех кто их страхует -  отдельный вид мазохизма, но что поделаешь,  будем играть так  -  забивать больше чем пропускать !
Удачи ДК и еще раз всех с победой!
😼
Вітаю всіх вболівальників Динамо, гарного вам вечора, а коротам х я в ротяку. Шоб всі ці підари повиздихали! 
Мирного неба всім окрім кротів.
DK1961
С победой!
Злий Глобинець
Я ж писав, цікавий матч видали команди. ЛНЗ сподобався, не відсиджувався в обороні, створив чимало моментів, забив два м'ячі. І суддівських помилок чи упередженості не було.А що заслужено перемогло Динамо - то добре. Цей факт буде стимулом для чемпіона зіграти сьогодні ще краще, або принаймні не гірше за результатом.