Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 вересня 2023, 19:01
872
1

Ворскла – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Фаворита в поєдинку немає, але більше шансів на успіх у гостей

| Оновлено 23 вересня 2023, 19:01
872
1
Ворскла – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 23 вересня, у Полтаві на полі стадіону «Ворскла» імені Олексія Бутовського відбудеться матч 8-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграють «Ворскла» і «Кривбас» із Кривого Рогу. Стартовий свисток арбітра Олексій Деревинського з Хмельницького пролунає о 17:00 за київським часом.

Ворскла

«Ворскла» підходить до матчу, посідаючи 9-те місце в турнірній таблиці УПЛ. Підопічні Віктора Скрипника мають у своєму активі 9 очок. Вони, провівши 6 ігор, домоглися трьох перемог і тричі програли. Різниця голів у полтавчан негативна – 7-10 (-3).

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Полтавська команда, нагадаємо, почала новий сезон з єврокубкових матчів. Вона у другому раунді кваліфікації Ліги конференцій з'ясувала стосунки з грузинською командою «Діла» з Горі і опинилася в програші. У номінально домашній грі «Ворскла» перемогла 2:1, але на виїзді програла 1:3, пропустивши третій гол на 86-й хвилині.

Тільки після цього підопічні Скрипника взяли старт в УПЛ. Після провалу в єврокубку вони у двох перших турах програли - «Руху» на виїзді з рахунком 1:4 та 1:2 вдома «Зорі». Можна було посипати голову попелом, але полтавська команда повстала як Фенікс із попелу і на зміну серії невдач прийшла низка переможних матчів. Був обіграний у Рівному «Верес» (2:1), потім вдома переможений «Чорноморець» (також 2:1) і знову у рідних стінах обіграна «Олександрія» (1:0).

Після двотижневої паузи на матчі збірних команд «Ворскла» нанесла візит «Динамо», де неприємно здивувала, програвши 0:2.

Кривбас

У турнірній таблиці нинішньої УПЛ «Кривбас» розташовується за крок від вершини – він другий, поступаючись тільки донецькому «Шахтарю». У «гірників» 17 очок після 7 матчів, а у криворізької команди - 14 пунктів. У 4 матчах вона перемогла, у двох зіграла внічию і зазнала однієї поразки. Різниця м'ячів 13-6.

Цікаво, що «Кривбас» увійшов у нову кампанію з невдачі. Він у стартовому матчі програв на виїзді «Олександрії» – 0:1. Та невдача досі залишається у «Кривбаса» єдиною. За нею у команди Юрія Вернидуба йде ось уже 6-матчева серія ігор без поразок.

Стартував «Кривбас» у ній із перемоги 3:1 над «Зорею», після чого обіграв 2:0 «ЛНЗ». Потім були дві нічиї – 3:3 із «Шахтарем» і 0:0 з «Оболонню». Далі криворіжці розгромили на виїзді 3:0 «Колос» і обіграли на своєму полі «Верес» із рахунком 2:1.

Статистика матчів

«Ворскла» і «Кривбас» провели між собою в УПЛ 36 матчів. На рахунку «Ворскли» 12 перемог, 11 поєдинків завершилися внічию, у 13 матчах переміг «Кривбас». М'ячі 40-39 на користь криворізької команди.

На полі «Ворскли» команди провели 18 зустрічей. 10 разів успіх супроводжував полтавську команду, 6 матчів завершилися внічию, у 2 поєдинках перемагав «Кривбас». М'ячі 26-10 на користь полтавців.

У попередньому сезоні команди обмінялися домашніми перемогами з однаковим рахунком 1:0.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Ісенко – Пердута, Сантана, Бацула, Корнієнко, Павлюк, Скляр, Кане, Юрченко, Челядін, Степанюк.

«Кривбас»: Кліщук – Понєдєльнік, Стецьков, Безкоровайний, Дібанго, Іліч, Бізімана, Вакулко, Хомченовський, Задерака, Кожушко.

Прогноз на протистояння:

У матчі немає яскраво вираженого фаворита. Шанси команд на перемогу приблизно рівні, на думку експертів. За інших обставин можна було б говорити про фактор рідних стін. Але зараз це досить-таки умовний момент. Тож за всіма розкладами в поєдинку проглядається нічия. Однак останнім часом «Ворскла» вкрай непереконлива. При цьому іноді в дуже навіть несподівані моменти. Про «Кривбас» подібного не скажеш. Тому, можна ризикнути і передбачити перемогу команди Вернидуба, але з шансами на щось позитивне у виконанні полтавчан.

23 вересня, субота

«Ворскла» – «Кривбас»
Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. 17:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Megogo, Setanta Sports, Київстар ТВ
ВОРСКЛА – КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олексій Деревинський (Хмельницький)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун
Футбол | 04 травня 2024, 00:12 5
Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун

У ірисок забив Домінік Калверт-Льюїн, на що відповів Елайджа Адебайо

Гравці із найбільшою кількістю матчів з 2010 року. Що у Мессі та Роналду?
Футбол | 04 травня 2024, 07:01 0
Гравці із найбільшою кількістю матчів з 2010 року. Що у Мессі та Роналду?

Лідером рейтингу є Антуан Грізманн – 488 поєдинків, Лео – 10-й, КріРо – 33-й

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
😼
В цьому матчі, скоріш за все, Кривбас мають поліпшити своє становище у турнірці, тому не впустять свого шансу і переможуть.
Рахунок важко спрогнозувати, полтавці може один заб'ють, тому погоджуюсь з прогнозом спортюа 1:2.