Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 вересня 2023, 19:02
1262
1

Полісся – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перша зустріч суперників в УПЛ

| Оновлено 23 вересня 2023, 19:02
1262
1
Полісся – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Полісся

У суботу, 23 вересня, «Полісся» вперше в УПЛ прийматиме «Минай», з яким раніше зустрічалося у Другій лізі та в Кубку України. Житомирський клуб після підвищення в ранзі поки що обходиться без ніічиїх.

Полісся

Після трьох поспіль перемог «Полісся» в минулому турі зазнало гостьової поразки від «Чорноморця». Підопічні Юрія Калітвінцева вперше в УПЛ на полях суперників не зуміли забити гол. Тим не менше, житомирський клуб на цьому відрізку змагань перебуває у квартеті кращих команд чемпіонату. Добре влилися в колектив два новачки-легіоніери – Бені Макуана та Аріелсон, які вже відкрили лік своїх голів в УПЛ.

Нападник «Полісся» Пилип Будківський поділився враженнями вді виступів своєї команди: «Ми зараз у верхній частині таблиці, кожен вже отримав свою порцію мотивації. Ми хочемо бути там, де ми зараз є – в зоні єврокубків. Є амбіції президента, є амбіції команди, є амбіції тренера. Звісно, хочеться потрапити в єврокубки. Але всього цього можна досягти через тренування, через футбольні поля. Все залежить від нас – якщо ми будемо зібрано грати і показувати той футбол, в який ми вміємо грати, то у нас все вийде і все буде добре».

Минай

Минайці в минулому турі в гостях зіграли внічию з «Олександрією». Загалом закарпатці з початку чемпіонату ще не перемагали: три нічиї та чотири поразки. Як наслідок, підопічні Володимира Шарана замикають турнірну таблицю УПЛ. Після минулої гри головний тренер «Миная» зазначив: «Хочу бачити такий «Минай» у кожному поєдинку. Тоді нас не будуть вважати аутсайдерами. Хлопці непогано прогресували цей період. Фізичну складову підтягнули, було важко, спека, як і по всій країні. Але витримали цей темп і здорово виглядали у захисті. В роздягальні зараз всі засмучені, тому що «привезли» собі на рівному місці гол».
Гравці «Миная» з початку чемпіонату більше одного голу за матч не забивають. Володимир Шаран на чолі різних клубів може здобути 80-ту перемогу в УПЛ, в тому числі 10-ту з «Минаєм».

Статистика зустрічей

Раніше суперники провели чотири гри у Другій лізі та одну кубкову. Баланс усіх ігор: одна перемога «Полісся», одна нічия та дві вікторії «Миная». Востаннє команди провели особисту зустріч 30 вересня 2020 року, коли в третьому попередньому етапі Кубка України минайці в гостях здобули перемогу з рахунком 2:1.

Феміда

Арбітром матчу призначено Дмитра Євтухова (Дніпро), для якого це буде дебютна гра в УПЛ. А в Першій лізі Євтухов провів лише 11 ігор.

Прогноз на протистояння

«Полісся» після поразки в минулому турі намагатиметься реабілітуватися і здобути домашню перемогу. «Минай» - єдина команда чемпіонату, яка ще не перемагала. Спрогнозуємо мінімальну перемогу господарів поля.

Орієнтовні склади:

«Полісся»: Бойко, Шабанов, Чоботенко, Смоляков, Кравченко, Танковський, Крушинський, Назаренко, Янаков, Аріелсон, Будківський.

«Минай»: Бандура, Нємчанінов, Чуєв, Вітенчук, Твердохліб, Ралюченко, Одарюк, Булеза, Дмитрук, Мельник, Гунічев.

23 вересня, субота

«Полісся» – «Минай»
Житомир. Центральний стадіон «Полісся». 15.00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Киевстар ТБ
ПОЛІССЯ – МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних
Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5
Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ztpolissay
Полісся 3-0