Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2598
6

Арсенал – Тоттенгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 24 вересня о 16:00 за Києвом

Арсенал – Тоттенгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

24 вересня на «Емірейтс» пройде матч 6-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Тоттенгемом». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Арсенал

Команда зробила ривок минулого сезону - але здулася на фінішному відрізку. Втім, це коштувало титулу, але при цьому і віце-чемпіонство стало не просто кроком уперед, а гігантським стрибком порівняно з попередніми сезонами. У тому числі нарешті англійський гранд повернувся до Ліги чемпіонів, де цього тижня зіграли перший поєдинок проти добре знайомого супротивника ПСВ. Але, безумовно, і на внутрішній арені від Мікеля Артети та його підопічних чекають якщо не нової боротьби за трофей, то того, що вони закріпляться у топ-4 Прем'єр-Ліги – не дарма ж такі гроші виклали за Райса, Хаверца, і це далеко не всі новачки. І каноніри почали добре, допустивши лише одну образливу осічку, дозволивши Фулхему наприкінці вирвати нічию. Але решту 4 поєдинків виграно, у тому числі 3:1 у МЮ, а Манчестер Сіті дотиснули в серії пенальті в суперечці за Суперкубок країни.

Тоттенгем

Клуб протягом минулого сезону буквально розвалився, закінчивши без повноцінного менеджера і за межами зони єврокубків. Більше того, не вдалося втримати головну зірку, лідера, капітана і бомбардира, Кейна - той домігся того, щоб його відпустили до Баварії. А трохи раніше тренерський пост зайняв Постекоглу, аж ніяк не топовий фахівець. Але виручені за Харрі 100 мільйонів дозволили сплатити низку покупок - Меддісона, Вікаріо, Ван де Вена, і список можна продовжувати. Хотспурс потужно стартували у новому сезоні (Кубок Ліги виносимо за дужки – матчем із Фулхемом явно пожертвували). Почавши з видовищних 2:2 із Брентфордом, потім обіграли всіх 4-х супротивників. Спочатку були впевнені 2:0 із Манчестер Юнайтед, потім були обіграні Борнмут, Бернлі та Шеффілд Юнайтед. Причому мечі вели 1:0 до 90+8 хвилини, але все закінчилося 2:1 на користь гранда.

Статистика особистих зустрічей

Дербі Північного Лондона вважається найважливішим у столиці, та й усієї Англії. Але минулого сезону обидва поєдинки виграв Арсенал.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом канонірів. Але й суперник потужно починає сезон - чекаємо на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,78).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 7
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
ОЗ в матче.
pol-55
Ну Тотем з ШЮ відскочив,добавили 12хв 1й на 8хв,2й на 10й хв,грали 15 додаткових,взагалі то сьогодні екзамен для австралійця-грека.
Олег Турченко
ТБ 2- 100%
RomeoBoss
Даешь Перемогу Тоттенгэм!
Я в це вірю на 90%!