Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 вересня 2023, 01:07
386
0

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Вважаю, гра була більше нічийною»

Головний тренер «Вереса» підбив підсумки минулого матчу

| Оновлено 18 вересня 2023, 01:07
386
0
Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Вважаю, гра була більше нічийною»
ФК Верес. Сергій Лавриненко

Головний тренер рівненського «Вереса» Сергій Лавриненко підсумував гру «червоно-чорних» у виїзному поєдинку з «Кривбасом» (1:2).

«Ми очікували саме такої агресивної гри від «Кривбаса» у цьому матчі. Це дуже швидка і результативна команда. Вони забили три м’ячі у ворота «Зорі», три голи в ворота «Колоса», три м’ячі «Шахтарю». Але і ми готувалися до такої гри. Знали, що «Кривбас» дуже добре грає флангами, активно використовує дальні передачі за спини захисникам. Вважаю, ми непогано з цим впоралися і дуже непогано контратакували.

Вважаю, що гра була більше нічийною. Так, «Кривбас» більш володів м‘ячем, але за моментами та підходами до воріт ми не поступалися суперникам.

Чи бачу я прогрес у грі команди? В останніх матчах ми демонструємо хорошу гру. Виграли в кубковому матчі, обіграли «Чорноморець», хорошу гру продемонстрували у спарингу з «Поліссям». Сьогодні команді теж багато чого вдавалося. Але в футболі так буває – не дотерпіли, пропустили прикрий гол.

Було багато боротьби, емоцій, пристрасті. Але головне – це результат. Розберемо помилки та рухатимемося далі.

Мені важко хлопцям дорікнути, що вони не хотіли. Ми непогано зіграли проти дуже потужного суперника. Гідно виглядали та могли не програти.

Позитивних моментів у грі було насправді багато. Було бажання, хороша мотивація, дальні удари, непогані атаки. У футболі так буває – помилився і ця помилка фатальна.

Вже в п‘ятницю на нас чекає важка і дуже важлива гра з «Оболонню». Тому часу відпочивати у нас нема, – сказав Лавриненко.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.