Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 вересня 2023, 16:40
1606
3

Продовження безвиграшних серій. Олександрія та Минай зіграли внічию

Команди обмінялися голами у другому таймі

| Оновлено 18 вересня 2023, 16:40
1606
3
Продовження безвиграшних серій. Олександрія та Минай зіграли внічию
УПЛ

Суботню програму 7 туру Української Прем'єр-ліги закривало протистояння між «Олександрією» та «Минаєм». Минайці активно розпочали зустріч, але особливих загроз воротам суперників не створили. Свої атаки гості організовували переважно через правий фланг, де намагався увірватися у вільні зони Одарюк. «Жовто-чорні» перечекали стартовий запал команди свого колишнього наставника і самі почали створювати гольові моменти. Двічі загрожував воротам «Миная» Кулаков. Спочатку з його ударом впорався Бандура, а потім Кулаков неточним ударом замкнув навіс Калітвінцева. Закарпатці відповіли забійним моментом Гунічева, який у воротарському головою не влучив по м'ячу.

Команди намагалися грати на зустрічних курсах, але при цьому грішили на завершальній стадії. Відкрити рахунок гості могли після розіграшу кутового, коли Твердохліб влучив саме у те місце, де знаходився Шевченко.

Другу половину зустрічі команди розпочали у неспішному темпі. Суперники так само обмінювалися атаками, які натикалися на захисні побудови. І все ж, футболісти закарпатського клубу щоразу знаходили недоліки в обороні господарів. Відкрили рахунок минайці після розіграшу стандартного положення: навіс із кутового замкнув Гунічев.

Олександрійці відразу активізувалися, і рахунок ледь не зрівняв бразилець Джевані, на удар якого зреагував Бандура. А неакуратні дії Дмитрука, який у штрафному майданчику «Миная» штовхнув Микитишина, призвели до пенальті у ворота гостей. З 11-ти метрової позначки без шансів для голкіпера пробив Кулаковський.

Наприкінці поєдинку суперники обмінювалися атаками, але гострішими вони були у «жовто-чорних». Вирвати для своєї команди перемогу міг Джевані: бразилець зі штрафного на правому фланзі зненацька закрутив м'яч у ворота, і снаряд влучив у поперечину. Зустріч завершилась міні-скандалом. На сьомій доданій хвилині (за компенсованих п'яти) олександрійці подавали кутовий і, коли навіс відбувся, арбітр дав фінальний свисток. За мить м'яч опинився у воротах «Миная», що викликало обурення у футболістів та тренерського штабу «Олександрії».

«Жовто-чорні» продовжили свою безвиграшну серію до п'яти матчів і в наступному турі прийматимуть «Чорноморець». «Минай» у поточному чемпіонаті ще не перемагав і продовжує замикати турнірну таблицю. За тиждень закарпатці у гостьовому поєдинку зіграють із «Поліссям».

Українська Прем'єр-ліга. 7 тур.

«Олександрія» – «Минай» – 1:1

Кулаковський (74, пенальті) – Гунічев (61)

Ернандес (8), Кулаковський (53), Микитишин (56) – Мельник (14), Дмитрук (30), Ралюченко (34), Вітенчук (88)

«Олександрія»: Шевченко, Савченко, Сігеєв, Ковалець (Михайленко, 62), Калітвінцев (Джевані, 62), Кулаков (Андрейчук, 71), Шулянський (Микитишин, 46), Ернандес (Кулаковський, 46), Білошевський, Копина, Смирний

«Минай»: Бандура, Нємчанінов, Чуєв, Вітенчук, Твердохліб, Ралюченко, Одарюк (Ременяк, 86), Булеза (Солдат, 93), Дмитрук, Мельник, Гунічев (Рогозинський, 76)

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)

КСК «Ніка» (Олександрія)

Наші оцінки:

Заміни «Олександрії»: Микитишин – 6,0; Кулаковський – 6,5; Джевані – 6,5; Михайленко – 5,5; Андрейчук – 5,5.

Заміни «Миная»: Рогозинський – б/о; Ременяк – б/о; Солдат – б/о.

ОЛЕКСАНДРІЯ – МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги
Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 19
ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги

Україна спокійно обіграла Естонію

Слюбик забив і в свої, і в чужі ворота за 18 хвилин
Футбол | 28 квітня 2024, 10:36 0
Слюбик забив і в свої, і в чужі ворота за 18 хвилин

Захисник «Руха» став 10-м гравцем, який забив у ході матчу у свої та чужі ворота

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
приключения недотренера продолжаются.
отскочили благодаря случайному пенальти
гол у Миная забил Гуничев, который был лучшим бомбардиром в дубле Александрии, но для Ротаня не подошел и поехал в аренду. А подошел Ротаню купленный за деньги Кулаков, который вообще ничего не забивает.
Віктор Коробка
Минай приємно здивував. А Олександрія вже давно не дивує...
Swed
У нас без хохмочек не бывает.   Уже прошла 90+5 добавленная и можно было свистеть при атаке ФКА.   Но судья  позволил  подать корнер, а свистнул как только мяч коснулся игрока хозяев.