Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 вересня 2023, 18:41
635
0

Олександрія – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Навряд чи гості із Закарпаття зможуть чимось засмутити команду Ротаня

| Оновлено 16 вересня 2023, 18:41
635
0
Олександрія – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 16 вересня, в Олександрії на полі стадіону «Ніка» відбудеться матч 7-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграють місцева «Олександрія» і «Минай» із Закарпатської області. Стартовий свисток арбітра Олександра Шандора зі Львова пролунає о 19:00 за київським часом.

Олександрія

До матчу «Олександрія» підходить, посідаючи 8-ме місце в турнірній таблиці УПЛ. Підопічні Руслана Ротаня мають у своєму активі 7 очок. Вони у двох матчах перемогли, один раз зіграли внічию і тричі програли. Різниця голів у олександрійців негативна – 3-6 (-3).

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Негативна складова в забитих і пропущених голах у «Олександрії» не дивує. Вона стартувала в новому сезоні з перемог над «Кривбасом» (1:0 вдома) і «Металістом 1925» (також 1:0 і також на своєму полі). А ось далі в неї стався провал одразу в чотирьох матчах. На зміну переможному почину прийшли поразка 1:2 у грі з «Шахтарем» на виїзді та нічия 0:0 теж у гостях із «Зорею». Далі ж відбулися домашнє фіаско 0:3 у зустрічі з «Поліссям» і поразка у Полтаві з рахунком 0:1 від «Ворскли».

Як наслідок, з такими результатами в останніх матчах «Олександрія» вилетіла з групи лідерів, де була на старті, і міцно влаштувалася в середині турнірної таблиці.

Утім, «Олександрія» зберігає амбіції на поточний сезон, а отже, повинна ситуацію в таблиці покращувати. В іншому разі точно підуть розмови про глибину довіри керівництва клубу до Руслана Ротаня та його ідей, а потім, дивись, справа і до оргвисновків дійде. А воно команді та клубу треба? Ні. Насамперед, воно не треба Ротаню. Тож, від команди слід очікувати позитивного сплеску.

Минай

У турнірній таблиці нинішньої УПЛ справи гірші, ніж у «Миная», у жодного іншого клубу не йдуть. Він у пелотоні – останній. В активі у закарпатців 2 очки, сформовані двома нічиїми за шести поразок. До двох найближчих конкурентів – «Вереса» та ЛНЗ – «Минаю» два очки. До слова, зараз в УПЛ уже всі колективи перемагали. Але тільки не «Минай». Він – єдиний, який ще смаку перемог жодного разу не пізнав.

Підопічні Володимира Шарана стартували з поразки 1:4 на виїзді від «Динамо», після чого крупно програли на своєму полі ЛНЗ – 0:3. Збадьорилася команда нічиєю 1:1 у поєдинку з «Дніпром-1», але тут же була опущена на землю поразкою у матчі з «Металістом 1925» – 0:1.

Знову невеликий позитив закарпатцям принесла зустріч із «Зорею», оскільки вона завершилася внічию 1:1. Однак перед паузою на матчі збірних «Минай» розірвав на частини «Шахтар» – 1:4.

От і мають на сьогодні хлопці Шарана найгіршу в УПЛ оборону, яка пропустила вже 14 голів, та атаку, що забила тільки 4 голи (менше – три голи – лише в «Олександрії»), а в активі в них, нагадаємо, досі немає перемог.

Статистика матчів

«Олександрія» і «Минай» провели між собою в УПЛ шість матчів. На рахунку «Олександрії» три перемоги, 1 поєдинок завершився внічию, у двох матчах переміг «Минай». М'ячі 9-4 на користь олександрійців.

На полі ««Олександрії» команди провели три зустрічі. Усі вони виявилися переможними для олександрійців.

У попередньому сезоні «Олександрія» обіграла «Минай» вдома з рахунком 2:1, а на полі «Минаю» була зафіксована нічия 1:1.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Шевченко – Копина, Логінов, Савченко, Скорко, Ващенко, Смирний, Сігєєв, Калітвінцев, Шулянський, Кулаков.

«Минай»: Бандура – Солдат, Нємчанінов, Кравчук, Булеза, Вітенчук, Ралюченко, Дмитрук, Твердохліб, Гечев, Вишневський.

Прогноз на протистояння:

«Олександрія» небезпідставно вважається фаворитом матчу. Вона грає вдома, вона в таблиці УПЛ знаходиться вище. Їй, узагалі, краще вдався старт сезону, чого ніяк не можна сказати про «Минай», який пасе задніх. У принципі, команді Руслана Ротаня ніщо не повинно завадити забрати три очки. Єдине: їй із гостями все ж доведеться повозитися. Але перемогти «Олександрія» повинна з комфортною перевагою.

16 вересня, субота

«Олександрія» – «Минай»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 19:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Megogo, Setanta Sports, Київстар ТВ
ОЛЕКСАНДРІЯ – МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Шандор (Львів)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1
Футбол | 27 квітня 2024, 15:39 63
Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1

Команда Олександра Шовковського здобула перемогу у меншості

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.