Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 13 вересня 2023, 11:17
15041
36

РЕБРОВ: «Складна група. Якщо дивитися в таблицю, то ми маємо шанси»

Українська збірна програла в Італії матч кваліфікації Євро-2024

| Оновлено 13 вересня 2023, 11:17
15041
36
РЕБРОВ: «Складна група. Якщо дивитися в таблицю, то ми маємо шанси»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував поразку в матчі кваліфікації Євро-2024 з Італією (1:2).

– Який аналіз можете зробити після поєдинку? Чи італійці здивували вас своєю грою?

– Рано робити аналіз, але ми його обов’язково проведемо. Італійці не здивували, вони намагалися грати дуже інтенсивно з першої хвилини. Їм допоміг швидкий гол. Так, вони створювали моменти, але я вдячний хлопцям за те, що вони повернулися до гри. Ми забили м’яч, мали декілька моментів у другому таймі, аби зрівняти рахунок. Подякую хлопцям ще раз, адже дуже непросто грати після важкого поєдинку з Англією. Італія грала дуже інтенсивно, ми деколи не встигали за цим ритмом.

– Що скажете про підтримку вболівальників на «Сан-Сіро»?

– Як і в грі з Англією, була хороша атмосфера. Сьогодні було менше українців, але я бачив, як італійці підтримували Україну. Ми дуже вдячні за це. Але така атмосфера на руку господарям поля – «Сан-Сіро» дуже допоміг збірній Італії. Ми вдячні, що граємо тут, що Італія нас так прийняла.

– Як оцінюєте шанси своєї команди на вихід із групи?

– Шанси є, навіть коли їх немає. Ми потрапили в дуже складну групу. Дві гри – з Англією та Італією – були ключовими. Якщо дивитися на турнірне становище, то ми маємо шанси. На наступні дві гри ми будемо готуватися дуже серйозно. Я впевнений, що в нас є шанси.

– Важкий матч, Італія майже весь час контролювала гру. Чого не вистачило збірній України, щоб змінити хід цього поєдинку?

– Не вистачило одного гола. Дуже складно грати через два дні. Ми намагалися більше пресингувати суперника, але я бачив по хлопцях, що їм дуже важко – багато сил вони віддали в грі з Англією. Хочу ще раз нагадати, з ким ми граємо. Не розумію, чому всі говорять, що зараз у збірної Італії криза.

– На початку другого тайму ваша команда вийшла зарядженою на атаку, дуже активно виглядала. Яким чином вам удалося завести гравців?

– Футболісти просто відпочили після дуже важкого першого тайму. На початку другого ми створили кілька моментів, намагалися грати з м'ячем. Ми вказали на кілька помилок, зробили певні зауваження. Але я вважаю, що це більше психологія самих гравців.

ВІДЕО. Прес-конференція Сергія Реброва після матчу Італія – Україна

Події матчу

41’
ГОЛ ! М'яч забив Андрій Ярмоленко (УКРАЇНА).
29’
ГОЛ ! М'яч забив Давіде Фраттезі (Італія).
12’
ГОЛ ! М'яч забив Давіде Фраттезі (Італія).
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 36
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Summertime
Но это же лучше чем регулярные  Казахстан и Армения.
Мы соскучились за такими играми и с нетерпением их ждали. 
  Это было интересно.
Алексей
Теперь на 2 место шансы минимальные, как не умели против Италии играть, так и не умеем, теперь надо выигрывать 3 игры, сыграли плохо против такой Италии, много ошибок в защите было и это повезло что только 2 пропустили, так ещё  у Италии много травмированных игроков было, почему шведы могут против Италии играть, те же македонцы, А Украина всё время проигрывает Италии и даже у Италии был самый слабый состав за всё время и то не выиграли 
Y-71
Італія для нас незручний суперник
Микола Унгурян
блін, а якже інші збірні? Чому їм не важко грати за 2 дня? 
Щодо групи - так, тут Ребров правий і нам "пощастило" з жеребом.
Щодо шансів - якщо виграють у ПМ та Мальти то шанси є вихід через Лігу націй, а, якщо б спромоглись на нічию з Італією в останньому матчі то взагалі було б чудово.
Головним матчем буде наступний з македонцями - виграють, то ще шанси є, нічия чи програш - шанси втрачено
suforza1921
Якщо італійці програють англійцям, але виграють інші два матчі, що найбільш імовірно, нам потрібна буде обов'язково перемога над апенінцями в останньому турі. При цьому достатньо буде набрати з Македонією і Мальтою чотири очки. Якщо Італія зіграє на Уемблі унічию або виграє, тоді нам, аби вийти на Євро, доведеться вигравати усі матчі, що залишилися.
Умник
Ребров играет теми игроками которые есть.
Но скоро смена поколений и надо вводить новые силы.
Alex86 1
Ретинг надо набивать что б группы проще были, а вообще если игры нет, то и македонцев обыграть будет не просто с мальтой
onco-clown
Ничья с Англией, ничья Италии с Македонией - это все неплохой результат. Я думал после игр с Англией и Италией можно будет сушить весла.
umnuy2
а чи нужны мы ФИФА и УЕФА на форумах сейчас---сольёт петухи продажные нас как с Уэльсом с пеналем на Ярморле(даже ВАР лопес-залупес не смотрел)
Иван Качура
З такою грою, тільки на фарт. І справа не тільки в Англії та Італії, нас навіть македонці возили цілий тайм. Без пресингу та швидкого переходу з оборони до атаки нашим хлопцям робити нічого.
Dimitri Xizanishvili
А где будет матч с Македонией?  Во Вроцлаве?
Olex68
шансы бывают разные , теоретически даже и у Мальты . А вот кто как воспользуется своим шансом , вот от этого все и зависит
igor shmuylo
Шансы есть если вы выграете  все матчи и Англия забирет очки  у Италии. А надеется на последнюю игру не надо . Бо в Италии навряд ли Украина выграет . Такчто решать надо все до талии. 
kadaad
Да нет никаких шансов.
Алексей
2 гола привоз чистой воды, соперник не может, Украина поможет, один падает на ровном месте, другой отдаёт сопернику мяч
kyibogus72
Шансів нуль. Подивіться на обличчя реброва. Здається все зрозуміло. Петракова назад.