Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 вересня 2023, 00:47
1890
0

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Я просто виконував свою роботу»

Півзахисник збірної розповів про свій забитий м'яч та нагороду «Лев матчу»

| Оновлено 11 вересня 2023, 00:47
1890
0
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Я просто виконував свою роботу»
УАФ. Олександр Зінченко

Півзахисник національної збірної України Олександр Зінченко, якого в матчі проти Англії (1:1) вболівальники визнали «Левом матчу», розповів про те, як забивав гол та як сприймає отримання нагороди за гру.

«Я хотів би віддати цю нагороду всім уболівальникам збірної України, тому що вони здобули цей результат. З їхньою підтримкою програти було неможливо. Я розумію, що збірна Англії є однією з найкращих у світі, але ми разом із нашими прихильниками забезпечили собі хороший підсумок зустрічі.

Ми зробили правильні висновки з першого матчу з англійцями. Проаналізували наші хороші дії й не дуже. Ми розуміли, що багато часу доведеться працювати в обороні, грати як єдине ціле, як одна команда. Тоді моменти будуть обов'язково. Так і сталося.

В епізоді із забитим м'ячем команда дуже добре вийшла в атаку. Віктор та Фіма класно зіграли на своєму фланзі, а я просто виконував свою роботу й намагався бути в тому місці, де я маю бути.

Щодо поєдинку з Італією (12 вересня - ред.), то перш за все нам треба відновитися. Кожен із нас розуміє, що йому потрібно робити, тому я сподіваюся, що часу на відновлення до дуже важливої гри в нас вистачить», — сказав Зінченко.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.