Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 вересня 2023, 13:45
4000
16

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Мудрик з Англією розчарував»

Екстренер «Динамо» – про гру збірної України з командою Англії

| Оновлено 10 вересня 2023, 13:45
4000
16
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Мудрик з Англією розчарував»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній наставник київського «Динамо» Олександр Хацкевич дав оцінку діям топ-гравців збірної України у матчі з Англією (1:1) у відборі до Євро-2024.

– Як оціните гру наших топових гравців – Циганкова, Зінченка та Мудрика?
– Це хлопці, які вміють працювати з м'ячем, а у цій грі потрібно було працювати без м'яча, тому їм було важко. Циганков взяв участь у результативній комбінації завдяки своїй передгольовій передачі, вчасно віддав пас, Зінченко увірвався та забив. Може, Олександр десь ризикував передачами на загострення, але з м'ячем він дуже хороший. Зінченко додавав впевненості, спокою і тримав темп гри в ті моменти, коли Україна була з м'ячом.

Що стосується Мудрика, то він розчарував. Його не було видно ні в атаці, ні в обороні. У нього було кілька моментів прискоритись, але Вокер взагалі не дав йому нічого зробити.

Михайло не може занести собі в актив цю гру, тому що недостатньо розраховувати лише на швидкість та простір. Футболісти з АПЛ вже знають, як він грає, тому потрібно бути більше різноплановим та хитрішим гравцем.

– Від Мудрика дуже багато чекають у «Челсі», але поки що йому не вдається себе проявити. Як ви думаєте, чи не зламається хлопець і чи зможе він заграти на топ-рівні?
– Він молодий хлопець, у нього все ще попереду. Мудрик просто повинен зрозуміти, що грати за рахунок однієї швидкості недостатньо, потрібно бути ще креативним та командним гравцем.

Чому він має зламатися? У нього все добре. Михайло грає в топовому чемпіонаті, в одній із найкращих команд Англії, травми його, слава Богу, не мучать. Тож у нього не таке важке життя. У Мудрика треба вірити та довіряти йому, от і все.

Раніше, нагадаємо, своїми думками щодо матчу Україна – Англія поділився колишній гравець української збірної Андрій Полунін.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Астон Вілла – Олімпіакос. Прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій
Футбол | 02 травня 2024, 21:13 0
Астон Вілла – Олімпіакос. Прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Обсервер Влад
Якби ж то тільки з Англією - усі були б на десятому небі від щастя! Проблема в тому, що Мудрик - одне суцільне розчарування уже на протязі майже року
umnuy2
зачем вы говорите что он не креативный-он прошлую спарку вытянул своими пасами на цыганкова и коноплю а его пас на судакова с французами на молодёжном евро вообще топище.Пацан в порядке.Просто Волкер конечно тоже машина
Владислав Рейский
на х его брали в то челси, чисто арс подоср?
wojsergivan
Достойное продолжение своего шефа Ахметова это тебе не судеек покупать уаф там играть надо а где игра кроты вонючие????
Fant24
Ставить мудпика на такую игру это глупо .Там опытные защитники которые на раз обломают и убежать не позволят .Он только мешает .не выдерживает темп игры