Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 вересня 2023, 22:51
16549
18

Карколомне завершення. Арсенал у видовищному стилі дотиснув Ман Юнайтед

Олександр Зінченко провів на полі 76 хвилин

| Оновлено 03 вересня 2023, 22:51
16549
18
Карколомне завершення. Арсенал у видовищному стилі дотиснув Ман Юнайтед
Getty Images/Global Images Ukraine

Майже кожного тижня від початку нового футбольного року українському футбольному вболівальнику доводиться вирішувати, якому саме чемпіонату приділяти увагу: нашій національній першості, чи тій, де свої матчі проводять наші закордонні амбасадори. Проте, коли в календарі виникає опція перегляду видовищної афіші на кшталт «Арсенал» – «Манчестер Юнайтед» у рамках четвертого туру англійської Прем’єр-ліги, то й зайвий раз питати про пріоритети фанатів не доводиться. Тим паче, що й Олександр Зінченко в складі «канонірів» поступово входить до сезону на тлі чергової травми.

Український захисник цього разу брав участь у протистоянні вже з перших хвилин, що безперечно нас тішило. Власне, як і гра у виконанні його команди на початку. «Юнайтед» знову віддали м’яч опонентам та дивились, як ті поступово намагаються подолати їхній не надто надійний захист. Про можливі проблеми в обороні гостей свідчили ситуації з невдалою спробою Гаверца влучити по м’ячу в забійній позиції перед воротами та удар головою від Райса, але для Онана все обійшлось виключно переляком.

Проте на 26 хвилині трапилась ситуація, на яку взагалі ніхто не очікував – клуб із Манчестера забив у першій же своїй атаці, підловивши суперників на блискавичному контрнаступі. Еріксен створив простір на лівому фланзі для Рашфорда своєю передачею на хід, а той потім поклав удар у дальній кут із меж штрафного. І вже в наступній атаці Зінченко загострив зі свого краю поля, після чого Нкетіа та Мартінеллі довели справу до завершального удару Едегора. Ось такий стрімкий розвиток подій.

Емоції на полі вирували після цих двох голів, тож «Юнайтед» почав відверто гальмувати гру помірним контролем на власній половині поля. «Арсенал» до певного часу наполягав на продовженні, але в підсумку також погодився продовжити з’ясування стосунків після перерви.

У другій половині гри команди спочатку обмінялись ролями й футболісти Еріка тен Гага були близькі до того, аби знову вийти вперед, коли подвійний момент Марсьяля та Рашфорда на 54 хвилині так і не отримав належного завершення. А вже в наступній атаці господарів «Юнайтед» дивом оминув пенальті у власні ворота, коли падіння Гаверца на лівому фланзі штрафного спочатку визнали фолом Ван-Біссаки, але через втручання VAR арбітр змінив власне рішення.

Після цього команда з Манчестера ніби вимкнула атакувальні здібності та виключно захищала власні ворота від постійних випадів суперників. Стримати «Арсенал» від голу було важко, проте не нездійсненно, що довели сейви Онана від ударів Саки чи Мартінеллі.

Але на 90+6 хвилині гості не вгледіли за Райсом під час подачі кутового з правого флангу на дальній бік штрафного, звідки потім прилетів удар точно під ліву стійку. Зрозуміло, що команда тен Гага побігла відіграватись, але натомість отримала контратаку із завершенням від Жезуса та зупинилась.

Після міжнародної паузи лондонський «Арсенал» зіграє гостьовий матч проти «Евертона», тоді як «Манчестер Юнайтед» на власному полі зустрінеться з «Брайтоном».

Англійська Прем'єр-ліга. 4-й тур.

«Арсенал» – «Манчестер Юнайтед» - 3:1

Едегор, 28, Райс, 90+7, Жезус, 90+11 – Рашфорд, 26

Сака, 39 – Лінделеф, 37, Онана, 69

«Арсенал»: Рамсдейл – Зінченко (Томіясу, 76), Габріель, Саліба, Б. Вайт – Гаверц (Вієйра, 77), Райс, Едегор (Жоржиньйо, 90+9) – Мартінеллі (Нельсон, 90), Нкетіа (Жезус, 76), Сака.

«Манчестер Юнайтед»: Онана – Далот, Мартінес (Магвайр, 67), Лінделеф (Еванс, 84), Ван-Біссака – Еріксен, Каземіро – Рашфорд, Фернандеш, Антоні (Гарначо, 84) – Марсьяль (Гойлунд, 67).

Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія).

Стадіон: «Емірейтс» (Лондон, Англія).

АРСЕНАЛ - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 26°C

Оцініть матеріал
(87)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес
Футбол | 01 травня 2024, 17:27 8
По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес

Команда провели на «Лобановського» відкладений матч 5-го туру УПЛ

Хто зіграє зі Свьонтек? Визначено першу пару 1/2 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 22:45 0
Хто зіграє зі Свьонтек? Визначено першу пару 1/2 фіналу турніру в Мадриді

Медісон Кіз виграла у Онс Жабер у чвертьфіналі тисячника у столиці Іспанії

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaly
Огляд треба було називати "МЮ був за 10 см від перемоги"
Viktor Tsimakouridze
Супер гра
Xron7777
Капец розвязка.офигеть!
А в Украине какой канал показывал?
Summertime
Катарное завершение.    Судья добавил +8.    Райс забил на 90+7. Потом Зинченко прибежал обниматься, но ему не хватило места.)  Ну развели с центра и свисти.   Так судья разрешает замену  Эдегора на Жоржиньо уже на 90+9!   Свисти!!!    Играют дальше и Арсенал в контре забивает на 90+11.)))   Ещё хуже для МЮ. чем в прошлом сезоне.
 Но Онана такой же онан как и Де Хеа.) Второй пропустил в ближний и от руки. Третий кинулся наугад ловить в ближний, а ему пустили в дальний. Супер приобретение.  Лучше бы Лунина взяли в аренду.
 Ну и... Гарначо забил на 88, но отменили из-за офсайда.  И никто ему не дал карточку, как Келси в игре с Минаем.  Тот тоже  из офсайда забил до разборок.