Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 вересня 2023, 18:40
1101
1

Арсенал – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 3 вересня о 18:30 за Києвом

| Оновлено 03 вересня 2023, 18:40
1101
1
Арсенал – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

3 вересня на «Емірейтс» пройде матч 4-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом

Арсенал

Клуб провів чудовий минулий сезон, нехай і змазав собі оцінки за нього фактичною капітуляцією у боротьбі за титул АПЛ у другій половині весни. Але й віце-чемпіонство на тлі попередніх років, стабільно проведених за межами топ-4, стало проривом. У тому числі це означало повернення до Ліги чемпіонів, звідси й рекордні трансфери: лондонський гранд купував небагато, але дорого – Хаверц, Райс, Тімбер, на запасного голкіпера – Райя. Початок був оптимістичним: вирвали у серії пенальті перемогу в Суперкубку, обігравши там Манчестер Сіті, перемогли Ноттінгем Форест та Крістал Пелас у стартових турах Прем'єр-Ліги. Але вже з Фулхемом Зінченко і компанія втратили очки, причому рахунок 2:2 дачники оформили на 87-й хвилині, коли були вже в меншості! Класична їжа для роздумів – як її опрацював Артета зі своїм штабом?

Манчестер Юнайтед

Команда починає 2-й сезон за тен Хага. Минулий був, безумовно, гарний, але саме на дистанції: 3-є місце в чемпіонаті, трофей у вигляді Кубка Ліги. Загалом же проблем вистачало, і неодноразово червоні дияволи зазнавали болючих поразок. Ерік начебто вміє робити висновки, але в новому сезоні манкуніанці знову виглядають не так уже впевнено і солідно. Вони насилу, за рахунок єдиного м'яча Варана, обіграли Вулверхемптон, а з Ноттінгем Форест і зовсім довелося робити камбек: за 5 перших хвилин лісники провели 2 м'ячі. Більше того, Тоттенхем, що перебудовується, вдома впевнено, з рахунком 2:0, переграв МЮ!

Статистика особистих зустрічей

У 4-х останніх офіційних поєдинках, у позаминулому та минулому чемпіонаті, гранди суворо оформляли домашні перемоги.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають, що тенденція зміниться і потрібно з ними погоджуватися. Чекаємо, що в цьому поєдинку перемога вкотре на своєму полі дістанеться Олександру Зінченку та компанії (коефіцієнт – 1,87).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VollerStar
Знову Сетанта режим еврея включили. Трансляції не буде через Мегого Senanta та Setanta+. Ганьба