Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 вересня 2023, 16:54
1136
0

Колос – Кривбас. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

У сусідів по турнірній таблиці однакові показники після п'яти матчів

| Оновлено 03 вересня 2023, 16:54
1136
0
Колос – Кривбас. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У 6-му турі української Прем'єр-Ліги у Ковалівці на стадіоні «Колос» господарі поля прийматимуть «Кривбас» із Кривого Рогу. Після п'яти турів нового чемпіонату країни команди мають абсолютно однакові показники: по 2 перемоги, по 2 нічиї, по 1 поразці та по 8 набраних очок.

Колос

Підопічні Ярослава Вишняка не змінюються, порівняно з минулим сезоном. Ковалівці, як і раніше, мало забивають і при цьому примудряються постійно перебувати у верхній частині турнірної таблиці. Ось і зараз на їхньому рахунку лише 5 голів, натомість «Колос» ділить 5-6 місця з майбутнім суперником «Кривбасом». Цікаво, що стільки ж забитих м'ячів має і «Верес», але він після п'яти матчів перебуває на 14 місці.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Водночас «Колос» вже попрощався із нинішнім розіграшем Кубка України після зустрічі з ФСК «Маріуполь». В основний та додатковий час суперники зіграли внічию, а в серії післяматчевих пенальті переміг клуб із першої ліги.

Щодо новачків ковалівців, які прийшли в команду в період міжсезоння, то майже всі вони вже отримали місце в основному складі. Принаймні у попередньому матчі з «Шахтарем» з перших хвилин на поле вийшли захисники Андрій Цуріков (він вже встиг забити 2 голи), Микита Бурда та Каталін Кукош, півзахисники Олександр Демченко та Валерій Лучкевич. А наприкінці гри на заміну вийшов ще й бразильський нападник Лукас Рангел, який відновився після травми та вже готовий допомогти своїм новим партнерам. Ще один дебютант «Колоса» воротар Валентин Горох поки на полі не з'являвся, але щоразу перебував у запасі як резервний голкіпер. А буквально днями у заявці ковалівців на цей сезон з'явився і досвідчений 30-річний Андрій Тотовицький. Його черговий прихід до «Шахтаря» знову виявився невдалим і атакуючий хавбек, який свого часу запрошувався до юнацької та молодіжної збірної України, знову поміняв клуб.

Кривбас

Криворіжці розпочали новий чемпіонат із гостьової поразки від «Олександрії» 0:1. Потім були дві перемоги і нічия з «Шахтарем» 3:3. І наставник «Кривбаса» Юрій Вернидуб вже заговорив про те, що його команда хотіла б вийти до одного з єврокубків наступного сезону. Але матч попереднього туру з «Оболонню», який завершився без забитих голів, ще раз показав, що для виконання такого завдання ще треба багато працювати та працювати.

Так, у зустрічі з киянами гості (а гра проходила на «Оболонь-Арені») не зробили жодного удару у площину воріт суперників. Можливо, далася взнаки відсутність Дмитра Хомченовського, який пропускав поєдинок після вилучення в поєдинку з чемпіонами. Але навіть цей факт не може бути виправданням у даному випадку для клубу, який ставить перед собою високі цілі.

А напередодні стало відомо, що перед закриттям трансферного вікна «Кривбас» встиг підписати двох легіонерів з Гани. Це 23-річний центральний захисник Ядом Конаду та його 19-річний співвітчизник нападник Прінс Аду. Цілком імовірно, що когось із них або обох відразу ми побачимо в матчі з «Колосом».

Статистика матчів

На рівні елітного українського дивізіону суперники провели лише 2 матчі, які відбулися минулого сезону. Команди обмінялися перемогами. У першому турі «Колос» на своєму полі переміг 1:0 (гол забив Гончаренко), а після зимової перерви у Кривому Розі «Кривбас» взяв реванш із таким самим результатом. Тут відзначився Віталій Вернидуб.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Фесюн, Цуріков, Бурда, Кукош, Болбат, Лучкевич, Оріховський, Демченко, М'якушко, Рангел, Безбородько

«Кривбас»: Кліщук, Дибанго, Безкоровайний, Стецьков, Понєдєльнік, Бізімана, Іліч, Хомченовський, Задерака, Луньов, Кожушко

Прогноз на протистояння:

Рівні суперники із рівними шансами на успіх. Тому поставимо на нічию 1:1.

3 вересня, неділя

«Колос» – «Кривбас»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 17:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
КОЛОС КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua – 1:1

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля
Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2
Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.