Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Бешикташ
31.08.2023 21:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:2 1 : 0
Ліга конференцій
| Оновлено 05 листопада 2023, 17:43
17483
205

Прощання із євросезоном. Динамо і у другому матчі програло Бешикташу

Кияни не змогли вийти до групового раунду Ліги конференцій

| Оновлено 05 листопада 2023, 17:43
17483
205
Прощання із євросезоном. Динамо і у другому матчі програло Бешикташу
ФК Динамо Київ

Тиждень тому кияни на рівних протистояли турецькому «Бешикташу», але програли, пропустивши вирішальний гол у компенсований час. Таким чином, завдання на поєдинок у Стамбулі у підопічних Мірчі Луческу було архіскладним, адже треба було неодмінно обігравати «орлів» у їхньому лігві. Як і раніше, не міг допомогти «біло-синім» травмований Ярмоленко, натомість відновилися Кабаєв та Андрієвський. Були кадрові втрати й у стамбульського клубу: тиждень тому пошкодження зазнав Масуаку, а перед сьогоднішньою зустріччю до лазарету потрапив Амарті.

На початку поєдинку господарі поля очікувано взяли м'яч під контроль, але не поспішали форсувати події. Загострити ситуацію «орли» намагалися закиданнями у штрафний майданчик «Динамо» і один із них ледь не завершився неприємностями, коли Попов в останній момент не дав пробити Фернандешу. Було тривожно і після удару головою Мулеки, але Бущан опинився у потрібному місці.

Кияни намагалися не затримувати м'яч у центрі поля, але з комбінаційною грою у них не ладналося. Наприкінці першої 20-хвилинки «чорно-білі» створили кілька загроз воротам гостей. Знову бив головою Мулека, і на шляху м'яча опинилася спина Булута. Потім було два удари з-за меж штрафного майданчика: спочатку Бущан зреагував на спробу Учана, а потім все той же Мулека влучив у штангу.

А ось друга половина тайму залишилася за динамівцями. Кияни більше атакували та знаходили вільні зони біля штрафного майданчика суперників. Щоправда, з останньою передачею у гостей не клеїлося. До перерви найнебезпечнішим моментом, створеним «Динамо», став удар Ваната з-за меж штрафного майданчика. Відверто скажемо, не густо. Намагалися бути активними на правому фланзі Тимчик та Караваєв, але особливих дивідендів «біло-синім» це не давало. Зовсім загубився на полі Буяльський, котрий явно далекий від своєї оптимальної форми.

На початку другої половини зустрічі кияни організували стрімку контратаку, яка цілком могла завершитись результативним ударом. Втім, Ванат не зумів зачепитися за м'яч після передачі Волошина. Покарання за марнотратність настало миттєво. Абубакар на лінії штрафного майданчика «Динамо» розштовхав трьох суперників, після чого з-під Тимчика пробив точно у кут.

Кияни активізувалися: ситуація змушувала грати лише на атаку. Але моментів біля воріт «Бешикташа», як і раніше, не було. Удар Андрієвського зі штрафного наприкінці матчу став першим і останнім влучанням у площину від «біло-синіх». А господарі вміло користувалися оголеними тилами на половині поля киян і неодноразово могли збільшити свою перевагу. Продовжував тероризувати оборону «біло-синіх» Мулека, те саме робив і габаритний Абубакар. Наприкінці зустрічі «орли» холоднокровно утримували здобуту перевагу та й кияни змирилися зі своїм становищем.

Київське «Динамо» на цьому завершило єврокубковий сезон та сконцентрується на внутрішніх змаганнях. «Бешикташ» завоював путівку до групового турніру Ліги конференцій.

Ліга конференцій. Плей-оф кваліфікації. Матч-відповідь.

«Бешикташ» – «Динамо» – 1:0. Перший матч – 3:2.

Абубакар (52)

Булут (33), Коллі (34), Абубакар (53), Розьє (58), Мулека (72), Учан (82) – Шапаренко (30), Сидорчук (40), Попов (48)

«Бешикташ»: Гюнок, Булут, Коллі, Уйсал, Розьє, Хаджиахметович, Фернандеш, Учан (Окслейд-Чемберлен, 89), Мулека (Ребич, 75), Рашица (Зайнутдінов, 76), Абубакар (Тосун, 81).

«Динамо»: Бущан, Дубінчак, Сирота, Попов, Тимчик (Беніто, 89), Сидорчук (Бражко, 85), Шапаренко (Андрієвський, 76), Н.Волошин (Діалло, 76), Буяльський, Караваєв, Ванат.

Арбітр: Жоау Пінейру (Португалія)

Стадіон «Водафон Парк» (Стамбул, Туреччина)

БЕШИКТАШ – ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

52’
ГОЛ ! М'яч забив Венсан Абубакар (Бешикташ).
Оцініть матеріал
(126)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 4
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна
Футбол | 30 квітня 2024, 23:29 12
ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна

Андрій пропустив від Гаррі, який реалізував 11-метровий у матчі Баварія – Реал

Коментарі 205
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Анатолий Михно
Це найгірше Динамо за 40 з гаком років....
Mr Voevudskiy
1 удар в створ за весь матч. Ну чем не дно!?
Istm
Додаткове питання - а навіщо переносили купу матчів в ЧУ? Щоб ось так зганьбитись? Враження, що стан команди такий, що і в ЧУ ганьба буде.
Vovan78
Ця команда не має ніякого права носити назву славетного клубу Динамо Київ! Сьогодні це посміховисько! Власник - скупий жлоб, тренер який не може побудувати гру команди і безхребетні, безвольні гравці. І це намагаються нам видати за Динамо!
BaZia
Люди які пишуть за відставку Луческу.. я вам так скажу поки там Суркіси у руля нічого хорошого не буде.. Можна поставити тренера супер талановитого, але якщо в грі будуть Попови які привозять собі на рівному місці проблеми, Сидорчуки які грають назад, а не вперед, Тимчик який біжить по всьому флангу щоб втратити м'яч, без форвардів.. це пі**да! На одному Бущані Жорі і креативщику Буяльському не вивезеш в такого клубу як Бешикташ.. 
Потрібно змінювати все! Власників, тренера, гравців!!! 
BaZia
По суті команди немає... Є набір окремих гравців який нічого не показав на полі.. Один удар зі штрафного за весь матч, такої ганьби не потрібно в ЄК
KvlaD
В прошлом сезоне 1 очко в группе ЛЕ,в этом даже в ЛК не попали...
roman_kros
Не встигли відновитися, мало матчів перенесли. Дівчатка втомилися. Через місяць відновляться, обіграють якось аутсайдера УПЛ і знову будуть в своєму видуманому світі розказувати, як в наступному сезоні всіх рвати будуть в єврокубках.
Позорисько...
ди л
Дякую Динамо за евросезон🤣🤣🤣
Макс Максов
Груповий етап єврокубків ще не розпочався, а вже можна сказати що це провальний сезон!
FunnyCat_____
а по сегодняшней игре -  нельзя все 90 минут обороняться, тем более если тебе надо забивать
а с билд-апом у ДК большие проблемы. Не набрал форму Шапаренко не в тонусе или закрыт Буя и все - все наше созидание выбивание от ворот и навесы
Олексій Коваль
Вітаю Динамо з новим "досягненєм"
Далі буде....
PETP0
Безхребетні 
Fitness.sports
Пока Суркис президент не ждите нормального усиления. Тренер любой нормальный потребует усиления потому что эти игроки индивидуально очень слабые. Уровень упл, не выше. Наглядный пример два игрока Динамо на одного защитника бешикташа не справились. А у турков один с тремя защитниками расправился всё ясно тут. Если президент вместо усиления тратить деньги на казино о чём речь.
avk2307
Динамо играло  ровно так , как от них ожидали турки.
Никаких неожиданностей и результат соответственно
Gargantua
надо менять тренера. явный кризис идей и эмоций
Ренат Мухамедзянов
Интересно чем теперь цыган будет недоволен? Наверное далеко было идти из раздевалок на поле!
mayakovskiy1
А ведь это даже не ЛЕ. Не попадать в группу кубка Микки Макса это жесть конечно. Понятно что Бешик не простой соперник. Но чтобы так безвольно...
Иван Качура
Навіщо було ригати в першому матчі, щоб провалити матч-відповідь?