Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Бешикташ
31.08.2023 21:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:2 1 : 0
Ліга конференцій
| Оновлено 31 серпня 2023, 22:07
11196
67

Бешикташ – Динамо. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Шансів небагато, але треба спробувати

| Оновлено 31 серпня 2023, 22:07
11196
67
Бешикташ – Динамо. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

В останній день серпня «Динамо» у Стамбулі зіграє поєдинок-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти «Бешикташа». Матч розпочнеться о 21.00 за київським часом. Перший матч протистояння відбувся у Бухаресті й приніс перемогу турецькій команді – 3:2.

Бешикташ

У нинішній єврокубковій кампанії «Бешикташ» не знає не лише гіркоти поразок, а й гіркоти нічиїх. Усі свої поєдинки кваліфікації Ліги конференцій команда Гюнеша незмінно вигравала.

На перших раундах кваліфікації «чорні орли» без осічок пройшли албанську «Тірану» та азербайджанський «Нефтчі». Переможний почин їм вдалося продовжити і в першому матчі проти «Динамо».

І у зустрічі у відповідь проти «біло-синіх» стамбульці мають намір перемогти. Принаймні, наставник команди Шенол Гюнеш запевняє, що, незважаючи на факт виїзної перемоги, у домашньому поєдинку його підопічні не гратимуть на нічию: із мотивацією у «Бешикташа» все гаразд.

Черговий тур чемпіонату Туреччини (третій) «Бешикташ» пропустив. Виїзний матч проти «Адана Демірспор» перенесено. Тож стамбульці повністю зосередилися на грі проти «Динамо».

Шенол ГЮНЕШ, головний тренер «Бешикташа»:

– Ми дуже добре розпочали цей єврокубковий сезон. П'ять перемог у п'яти матчах – це важливий успіх. Але ми хочемо продовжувати виступати без втрат. Перемога на полі суперника у двоматчевому протистоянні, безперечно, дуже важлива. Вона дає перевагу, хай навіть і невелику. Але ще треба зуміти обернути цю перевагу на свою користь у зустрічі-відповіді. Необхідно буде грати з такою ж самовіддачею і настроєм. А якщо ні, то ми можемо зіткнутися з небажаним результатом.

Динамо

Команда Мірчі Луческу і до зустрічі у відповідь проти «Бешикташа» готувалася в столиці Румунії. Поєдинок п'ятого туру УПЛ за участю «Динамо» (проти «Вереса») було перенесено на пізніше, так що «біло-сині» могли собі дозволити не намотувати цілодобово кілометраж в автобусі. Наступного дня після матчу з «Бешикташем» команда Луческу мала вихідний. Потім «біло-сині» тренувалися на стадіоні імені Ангела Йорданеску у передмісті Бухареста.

За два дні до гри динамівці провели ранкове тренування вже на стадіоні бухарестського «Динамо», а ввечері того ж дня вирушили до Стамбула. Переліт зайняв трохи більше години.

У динамівській обоймі всі ті ж, хто був у заявці й на перший матч проти команди Шенола Гюнеша. Вирушили на гру і Кабаєв із Андрієвським, які через травми пропустили перший поєдинок.

А ось Андрій Ярмоленко у стамбульській зустрічі точно не зможе взяти участі. Він вирушив до Белграда на реабілітацію після травми коліна.

Мірча ЛУЧЕСКУ, головний тренер «Динамо»:

– У нас ще зберігаються шанси. Ми добре зіграли проти сильного суперника, який у технічному й фізичному плані, можливо, був кращим за нас, але ми за рахунок організації гри, самовіддачі, єдності зіграли добре проти них. Намагатимемося так само зіграти і в Стамбулі, у нас є позитивні моменти, але потрібно виключити ці помилки, які ми припускаємося в грі в обороні і які призводять до пропущених м'ячів. Ми повинні зіграти у свою гру, протиставити супернику свою комбінаційну гру, вірити в те, що ми можемо досягти потрібного результату.

Історія протистоянь

Незважаючи на бухарестську поразку, «Динамо» все ще має відчутний позитивний баланс у особистих зустрічах із «Бешикташем». Кияни здобули шість перемог, стамбульці – три, ще два матчі завершилися внічию. Різниця забитих-пропущених м'ячів теж відчутно на нашу користь: 26:9.

Прогноз

На даний момент «Бешикташ» краще готовий і фізично, і технічно, про що визнав після першого матчу навіть наставник киян Луческу. Навряд чи щось зміниться у цьому сенсі і в повторній зустрічі. Тиждень тому в Бухаресті «Динамо» провело свій найкращий поєдинок цього сезону, проте провалів у захисті все одно не вдалося уникнути. Як не вдалося уникнути й поразки.

Можна не сумніватися, що і в Стамбулі динамівці віддадуть усі сили заради результату, намагатимуться проявити свої найкращі якості. Цілком можливо, що для локального успіху (не програти) цього може вистачити. Але ось для підсумкової перемоги – навряд: все-таки нинішній «Бешикташ» сильніший за нинішнє «Динамо». Та й уболівальницький чинник теж необхідно враховувати: невгамовні фани обов'язково будуть шалено гнати свою команду вперед.

Проте, припустимо, що матч завершиться у результативну нічию.

Орієнтовні склади:

«Бешикташ»: Гюнок, Коллі, Амарті, Масуаку, Розьє, Булут, Хаджіахметович, Фернандеш, Учан, Мулека, Абубакар

«Динамо»: Бущан, Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак, Сидорчук, Шапаренко, Кабаєв, Буяльський, Волошин, Ванат.

31 серпня, четвер

«Бешикташ» – «Динамо». Перший матч - 3:2
Стамбул. Стадіон «Водафон Парк». 21:00
ТБ-трансляція на телеканалі 2+2 і Youtube-каналі Динамо
БЕШИКТАШ – ДИНАМО. ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Жоау Пінейру (Португалія)
Прогноз Sport.ua – 2:2

Опитування

Голосів 83
Спрогнозуйте результат ⚽️ матчу-відповіді 4-го раунду кваліфікації 🏆 Ліги конференцій між командами Бешикташ і Динамо, який пройде 31 серпня в Стамбулі

Велика перемога Бешикташа

17 голосів 20.48 %

Мінімальна перемога Бешикташа

21 голос 25.3 %

Нічия

14 голосів 16.87 %

Мінімальна перемога Динамо

28 голосів 33.73 %

Велика перемога Динамо

3 голоса 3.61 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ між Баварією та Реалом
Футбол | 01 травня 2024, 01:20 0
В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ між Баварією та Реалом

Автор дубля Вінісіус Жуніор отримав приз найкращого гравця поєдинку

Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи
Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0
Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Коментарі 67
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Рейский
надо играть, шансы есть это турки всего, да и не такой страшный счет, все можно отыграть, главвное не играть от обороны
Микола Унгурян
бажаю перемоги 1-2 чи 1-3, але буде важко
Reineke
Бажаю перемоги динамо!!
Може 1-2
Viktor Shuper
не ставочник ні разу, але тут не втримався і поставив 1б на Динамо. голи будуть 100%, головне щоб Динамо забило хоч на 1 більше, ніж пропустило))
Бешикташ можна проходити, до першого матчу я думав що нема жодних шансів. але перша гра показала протилежне
APL
А я думаю що буде 1:2, от в серії пенальті прогноз важко зробити
mayakovskiy1
Удачі Динамо.  Немає якоїсь катастрофічної різниці в класі, щоб хоча б не спробувати відігратися 
ЖОРА Жора124
Прошли матч Динамо не хотів дивитися, но вкл на 20 хвилині і до кінця переживав, молодці дали бій, в тяжкій чяс як війна, не поганому клубу, емоції хух)) 
AK.228
Без надії сподіваюсь 
ЖОРА Жора124
Надіюся на перемогу Української команди!! В Европе вболіваю за всіх наших команд, но крім Динамо і Шахти на остальных не можу дивитися, ці евро кубкі, правда ше жду Шахту
Matvey
Матч окончен,.. Загорается свет...Динамо все в ...
Alex T
Гол надо бы забить тогда и шансы все выровняются 
Ренат Мухамедзянов
Цыгана пора менять! Ноль идей в атака, не одной наиграной комбигации, нелепые ошибки в обороне, проваленная трансферная компания! В чемпионате тоже не особо...
VARioR
Правило виїзного голу скасовано, тому 0 :1 в основний час цілком можна зіграти, а далі, якщо вистачить фізики перемогти в овертаймі. Щодо серії пенальті, то невпевнений -- турецькі вболівальники впливатимуть весь матч психологічно. Найбільше побоювання щодо можливості отримати червону в першому таймі, тому важливо бути максимально сконцентрованими і не вестися на провокації-- турецькі фани будуть тиснути на арбітра. Бажаю всім хорошого футбольного і мирного вечора!
nicksaf
Да плюньте на этот дурацкий турнир, где чистые голы  не засчитывают, да левые пенальти ставят. Зачем зарабатывать евроочки для ШД. Надо сосредоточиться на своём чемпионате и кубке. 
avk2307
Перша гра цікава була і шансів у Динамо було не менше ніж у бешікташа.
Дай бог щоб друга гра такою ж була і удачі Динамо!!!
ЖОРА Жора124
Я вірю що пройде, всі одинакові мужикі 2 яйця, 2 ногі, і голова, хоть вболіваю за Волинь, вона точно нікуда не попаде(((
sheva
Короче, якщо я правильно розумію голосування, те що ДК пройде турків в основний час, вірять 1% 
Remark
Тут даже надеяться не нужно! Хотя... это футбол, надежда умирает последней.
Ставка: ТБ2 общий, ИТБ1 Бешик и ИТБ1 Динамо.
Прогноз: Бешик забьет первыми, и если даже они первые пропустят, то сразу должны отыграть гол. Динамо забьет во втором тайме. Прогноз по счету: 2:1 или 4:1.
GeloN83
Вважаю, що буде нічия...  "Динамо" не пройде, нажаль... Навіть "рятувальник-легенда" Ярмоленко не допоможе... Він взагалі не дуже допомогає..