Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 29 серпня 2023, 14:59
540
1

Австралія – Німеччина. Прогноз і анонс на матч Кубка світу

Поєдинок за лідерство в групі F

| Оновлено 29 серпня 2023, 14:59
540
1
Австралія – Німеччина. Прогноз і анонс на матч Кубка світу
Getty Images/Global Images Ukraine

Зустріч Австралія – Німеччина відбудеться в неділю, 27 серпня, в Японії. Початок поєдинку о 11:30 за київським часом.

Квартет F перед стартом чемпіонату вважався найрівнішим. Проте поєдинки першого туру пройшли із явною перевагою одного із суперників. Австралійці та німці залишили далеко за спиною своїх опонентів та очолили турнірну таблицю. І тепер у матчі другого ігрового дня їм доведеться з'ясувати, хто продовжить свою переможну ходу по турніру та практично забезпечить собі місце у другому груповому етапі.

Німеччина

Німці були фаворитами в матчі з Японією, але легкої прогулянки для них не очікувалося. Проте команда під керівництвом фінського тренера Гордона Херберта вже за першу чверть оформила собі дванадцять очок лідерства, а на велику перерву Німеччина пішла з перевагою +22, тим самим знявши питання про переможця зустрічі. Далі європейці спокійно грали по рахунку. У підсумку комфортна перемога німців – 81:63.

Цілком очікувано Бундестім повели за собою представники НБА. Денніс Шредер, брати Вагнери та Даніель Тайс на чотирьох набрали 62 очки з 81 загальнокомандного. Найбільший внесок зробив Моріц Вагнер. Форвард Орландо закинув 25 очок і додав до них дев'ять підбирань.

З негативних моментів для Німеччини варто відзначити просто жахливу реалізацію триочкових кидків. У першому турі німці виконали тридцять три дальні кидки, але реалізували з них лише шість (18,2%). Японія була розгромлена за допомогою якісної гри в інших аспектах баскетболу, але якщо Бундестім не налагодить свій приціл, то більш майстерний суперник (наприклад, такий як сьогодні) не вибачить їм подібної неточності.

Ще більш неприємні новини наздогнали Німеччину після матчу. Один з лідерів команди Франц Вагнер у четвертій чверті отримав невелике пошкодження, підвернувши гомілкостоп. І після детального огляду лікарів, його участь у поєдинку з Австралією під питанням. Рішення прийматимуть медичний та тренерський штаби команди ближче до початку зустрічі.

Австралія

У представників Зеленого континенту в першому турі був суперник значно серйозніший, ніж у німців. Поєдинок між Австралією та Фінляндією був одним із найбільш інтригуючих у розкладі першого ігрового дня. У стартовій половині цього протистояння боротьба була рівною і на велику перерву команди пішли з перевагою Бумерс у п'ять пунктів. У другій частині гри очікувалося, що градус цього протистояння ще більше зросте, але австралійці просто нокаутували свого опонента після поновлення боротьби. Вже після третьої десятихвилинки їхня перевага становила шістнадцять пунктів, а фінальна сирена зафіксувала перемогу Австралії з рахунком – 98:72.

З персоналій у збірній Австралії не можна не відзначити Патті Міллса. Тридцятип'ятирічний захисник Атланти показав, що незважаючи на свій вік, він все ще в повному порядку і став найрезультативнішим гравцем зустрічі. На його рахунку 25 очок. До них австралієць також додав вісім підбирань і чотири перехоплення. А показник плюс-мінус у ветерана й зовсім шикарний. Він становив +33.

***

Після впевнених перемог у першому турі над непростими опонентами Німеччина та Австралія зміцнили свої позиції у списку претендентів на медалі турніру. І сьогодні на кожну з цих команд чекає випробування такою ж міцною збірною, якою і є вона сама. Додатковою мотивацією для учасників цього поєдинку стане те, що його переможець одноосібно очолить групу та з ймовірністю у 95% забезпечить собі місце в другому етапі. І Бундестім, і Бумерс небезпідставно можуть розраховувати на успіх, але хтось із них після фінального свистка залишить паркет у засмучених почуттях. Переможця матчу передбачити дуже складно. Ризикнемо припустити, що ним стане команда з єдиної у світі країни-материка.

Прогноз Sport.ua: перемога збірної Австралії

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Summertime
Дойчланд выдряпали клатч.