Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 серпня 2023, 14:55
1507
1

ЛНЗ – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Черкаський клуб проведе свій перший матч під керівництвом нового наставника Олега Дулуба

| Оновлено 26 серпня 2023, 14:55
1507
1
ЛНЗ – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК ЛНЗ Черкасси

5-й тур чемпіонату країни з футболу у Прем'єр-Лізі відкриє поєдинок дебютанта турніру черкаського «ЛНЗ» та харківського «Металіста 1925». Команди є сусідами по турнірній таблиці, набравши по 3 очки. Щоправда, харків'яни провели на один матч менше.

ЛНЗ

Свій стартовий матч в елітному дивізіоні тоді ще підопічні Олександра Ковпака програли вдома «Чорноморцю» 0:2. Але потім у гостях «ЛНЗ» розгромив «Минай» 3:0 і, здавалося, далі все піде непогано для новачка Прем'єр-Ліги. Але дві поразки від «Кривбаса» 0:2 та від іншого дебютанта «Полісся» 1:2 похитнули стілець, на якому сидів головний тренер. А вже поразка у Кубку України від першолігової «Вікторії» з Миколаївки Сумської області переповнили чашу терпіння керівництва «ЛНЗ» і було ухвалено рішення про зміну у тренерському штабі.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Клуб очолив відомий в Україні білоруський фахівець Олег Дулуб, якого протягом минулого сезону несподівано було звільнено з ФК «Львів». До речі, саме після його відставки львівська команда опинилася у глибокому піке, і так не змогла вийти із цього стану аж до закінчення чемпіонату.

Зазвичай після таких перестановок футболісти намагаються показати себе у всій красі перед новим головним тренером. Тим більше, що «ЛНЗ» гратиме на рідному стадіоні. Подивимося, наскільки це вийде у черкаського колективу.

Металіст 1925

Харків'яни теж стартували у новому чемпіонаті не зовсім вдало. Втім, перші два суперники у них виявилися сильнішими, ніж у ЛНЗ. В обох матчах підопічні Едмара поступалися з мінімальною перевагою – «Шахтарю» вони програли 1:2, а «Олександрії» 0:1. Натомість, коли потрапив суперник приблизно рівного рівня «Минай», то тут «Металіст» 1925» здобув перемогу і теж з перевагою в один м'яч 1:0 (відзначився Владислав Дмитренко).

А вже цього тижня в 1/16 фіналу Кубку України харків'яни виграли у клубу першої ліги «Гірник-Спорт» із рахунком 3:1. Тут ворота суперників вразили бразилець Арі Моура, Дмитро Юсов та той самий Владислав Дмитренко. Цікаво, що у порівнянні з матчем проти «Минаю» у стартовому складі вийшли 11 нових футболістів. Таким чином тренерський штаб перевірив у справі велику кількість гравців, які не мали достатньої практики. І як сказав у післяматчевому інтерв'ю один із наставників Олег Голодюк, всі вони показали, що гідні грати у Прем'єр-Лізі. «Тепер у нас буде приємний головний біль, кого використовувати в чемпіонаті», - додав тренер.

Статистика матчів

В офіційних іграх суперники не зустрічалися.

Орієнтовні склади:

«ЛНЗ»: Пеньков, Савін, Муравський, Лопирьонок, Насонов, Хамелюк, Пасіч, Олійник, Бойко, Наумець, Прядун

«Металіст 1925»: Мозіль, Жичиков, Є.Ткачук, Капінус, Безуглий, Габелок, Вачіберадзе, А.Ткачук, Русин, Юсов, Сидоров

Прогноз на протистояння:

Як ми вже зазначали, господарі поля мають грати на підйомі при пильному погляді нового наставника. Харків'яни скуштували смак перемог, двічі виграючи у суперників у чемпіонаті та Кубку, тому, напевно, вони прагнутимуть до того, щоб продовжити приємну для себе серію. Тому гра, швидше за все, буде дуже завзятою. Поставимо на більший досвід «Металіста 1925», який може досягти успіху з рахунком 2:1.

26 серпня, субота

ЛНЗ – «Металіст 1925»
Черкаси. «Центральний». 15:00
Пряма ТБ-трансляція на платформі Megogo, Setanta Sports, Київстар ТВ
ЛНЗ МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)
Прогноз Sport.ua – 1:2

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
apepa
Поставил тыщу баксов на победу харьковчан! И вам всем советую! Гарантирую вы не прогадаете!