Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 24 серпня 2023, 19:07
9236
35

Динамо – Бешикташ. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Чекаємо на подарунок від «біло-синіх» на День незалежності

| Оновлено 24 серпня 2023, 19:07
9236
35
Динамо – Бешикташ. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

24 серпня «Динамо» зіграє перший поєдинок плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти «Бешикташа». Матч відбудеться у Бухаресті на стадіоні «Джулешті». Початок поєдинку – о 20.00 за київським часом.

Футболісти київської команди вийдуть на поле у резервному комплекті форми – жовтого кольору. Це пов'язано з тим, що наша країна 24 серпня відзначає День незалежності. Сподіватимемося, що кияни зможуть зробити подарунок і своїй країні, і своїм уболівальникам.

Динамо

Наступного дня після матчу з «Чорноморцем» (21 серпня) динамівці провели ранкове заняття в Одесі, після чого взяли курс на столицю Румунії, де в четвер проведуть поєдинок проти «Бешикташа».

Спочатку делегація «Динамо» дісталася автобусом до Кишинева, а звідти – літаком до Бухареста.

Наступного дня підопічні Луческу провели два тренування – ранкове та вечірнє, а в середу обмежилися одним тренувальним заняттям.

Разом із партнерами займався і Денис Попов, який отримав пошкодження у поєдинку-відповіді проти «Аріса». Якщо медики дадуть «добро», центрбек зможе вийти на поле проти «Бешикташа».

Квитки на матч традиційно недешеві. Ціна на одну перепустку на гру коливається від 60 румунських лей до 350 (485 – 2830 гривень).

Мірча Луческу, головний тренер «Динамо»:

Я пропрацював гарний відрізок часу у «Бешикташі». Мене там любили, я там досяг успіху. Певною мірою буде приємно знову зустрітися на футбольному полі. «Бешикташ» – суперник дуже складний. Ми могли отримати в опоненти команди нижчого рівня, але вже є, як є.

Бешикташ

Якщо для «Динамо» команда зі Стамбула – другий за ліком суперник у кваліфікації Ліги конференцій, то для «Бешикташа» «Динамо» – вже третій опонент на шляху до групового етапу.

Спочатку підопічні Гюнеша розібралися з албанською «Тіраною» – 3:1 та 2:0, а потім у подібному ключі не залишили шансів азербайджанському «Нефтчі»: 3:1 та 2:1.

У чемпіонаті Туреччини зіграно поки що лише два тури. За їхніми підсумками «чорні орли» посідають восьме місце: у їхньому активі одна перемога (над «Фатіх Карагюмрюк» 1:0) та одна нічия (1:1 з «Пендікспором»).

Цьогорічне трансферне вікно «Бешикташ» провів дуже активно. Склад команди посилили відразу кілька досвідчених та майстерних виконавців – Амарті, Масуаку, Рашиця, Онана, Окслейд-Чемберлен.

Шенол Гюнеш, головний тренер «Бешикташа»:

– Сподіваюся, ми обіграємо їх й пройдемо далі. Луческу – класний тренер, який добре знає турецький футбол. Він успішно керує київським «Динамо». Я вітаю його, вони пройшли «Аріс». На нас чекає важкий матч. Вони знають нас, у них гарна команда. Але ми хочемо вийти у груповий етап».

Історія протистоянь

«Бешикташ» – один із тих суперників, з яким кияни найчастіше перетиналися на євроарені. Майбутній поєдинок стане одинадцятою очною дуеллю «біло-синіх» та «чорно-білих».

Наразі очевидна перевага на боці української команди: шість перемог проти двох у суперника. Ще два матчі завершилися внічию. Різниця забитих та пропущених м'ячів – теж «яскраво» на нашу користь – 24:6.

Прогноз

«Бешикташ» – команда зовсім іншого рівня, ніж «Аріс»: стамбульці в рази досвідченіші і майстерніші. І якщо динамівці так мучилися у грі проти команди із Салонік, можна лише припустити, що буде у матчі проти команди зі Стамбула.

Об'єктивно кажучи, зараз «Бешикташ» вищий за рівень «Динамо». Просто тому, що має у своєму розпорядженні класніших виконавців. Напевно, «чорні орли» також захочуть взяти реванш за останню поразку від «Динамо» - пам'ятний розгром 0:6 у групі Ліги чемпіонів сім років тому.

Не на користь нашій команді й видимі проблеми у центрі захисту.

А що ж на нашу користь? Мотивація, характер, фактор Луческу, який, напевно, захоче налаштувати по-особливому своїх підопічних на матч проти своєї колишньої команди.

І, звичайно ж, на нашу користь має бути сам день проведення матчу – День народження нашої країни.

Враховуючи всі вищевикладені фактори, припустимо, що «Динамо», як мінімум, не програє. Рекомендуємо ставити на результативну нічию – 1:1.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак, Сидорчук, Шапаренко, Кабаєв, Ярмоленко, Буяльський, Ванат

«Бешикташ»: Гюнок, Розьє, Амарті, Коллі, Масуаку, Хаджіахметович, Учан, Фернандеш, Мулека, Абубакар, Тосун.

24 серпня, четвер

«Динамо» – «Бешикташ»
Бухарест. Стадіон «Джулешті». 20:00
ТБ-трансляція на телеканале 2+2 і Youtube-каналі Динамо
ДИНАМО – БЕШИКТАШ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Даррен Інгленд (Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:1

Опитування

Голосів 79
Спрогнозуйте результат ⚽️ першого матчу 4-го раунду кваліфікації 🏆 Ліги конференцій між командами Динамо та Бешикташ, який пройде 24 серпня у Бухаресті

Велика перемога Динамо

6 голосів 7.59 %

Мінімальна перемога Динамо

25 голосів 31.65 %

Нічия

15 голосів 18.99 %

Мінімальна перемога Бешикташу

21 голос 26.58 %

Велика перемога Бешикташу

12 голосів 15.19 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 35
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
На день Незалежності мають перемагати! Чого динамівцям і бажаємо. Сподіваюсь, робота над помилками проведена, суперник вивчений і розібраний, гравці мотивовані і налаштовані.
З днем народження держави!
Александр Науменко
Оптимістично.
Перець
Дід почав нити ще до гри ,що суперник складний,але справжні фанати вірять в перемогу!  
Умник
Самый сильный соперник. Да на бумаге пока. Ума не приложу как они оказались с таким составом в лиге конференции.
Очень хочется чтобы после лк луческу ушел. Потому что 1. Возраст 2. Он выиграл все в чемпионате. 3 Лично мне хочется увидеть тренера Шовковского. 
Плюс в команду пригласить 3 аналитиков. 
Купить 1 центр бека 1 нападающего. 
Nostradamus
Та ну при чем здесь День рождения Украины к профессиональным качествам (профнепригодности) футболистов? Запорожцу колёса от Порша поставьте, он поедет быстрей? 
Чистая победа Бешикташа через низ, или просто Динамо не забьёт. 
Динамо инд тотал меньше 1 за 1.87 норм ставка
виталий жалыбин
0-2 будут мстить
Remark
Ну тут вроде ТОП матч будет. Ожидаю ТБ через ОЗ + огненный второй тайм. Примерно счет 1-2 или 2-3.
На счет ставки, то я, если бы ставил, то поставил ТБ2 общий и ТБ1 во втором тайме.
Reineke
Буде напевно легше ніж с греками
2-0