Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 23 серпня 2023, 19:30
8515
24

Спартак Трнава – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

Боротьба за єврокубкову осінь

| Оновлено 23 серпня 2023, 19:30
8515
24
Спартак Трнава – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

У раунді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій «Дніпро-1» зустрінеться зі словацьким «Спартаком» із Трнави. Перший матч відбудеться у Словаччині в середу, 23 серпня. Початок поєдинку – о 19:30 за Києвом.

Спартак Трнава

Минулого сезону «Спартак» Трнава виборов бронзові медалі чемпіонату Словаччини, і отримав право стартувати в другому раунді кваліфікації Ліги конференцій. На шляху до раунду плей-оф команда спочатку впоралася з латвійською «Аудою» (1:1, 4:1), а потім доволі неочікувано обіграла «Лех» із Познані – 1:2, 3:1.

Паралельно «Спартак» досить непереконливо стартував у національному чемпіонаті. У трьох стартових турах команда набрала лише 4 очки: спочатку поразка 1:2 від «Тренчина», потім – нічия 1:1 зі «Злате Моравце-Врабле», і лише напередодні матчу з «Дніпром-1», 20 серпня, здобула першу в сезоні перемогу на внутрішній арені, обігравши вдома 2:0 «Подбрезову».

Із 2021 року «Спартак» очолює 41-річний Міхал Гаспарік, для якого це перший досвід роботи на дорослому рівні – до цього він упродовж 5 років працював із молодіжною командою «Спартака». Два стартові роки «дорослої» тренерської кар'єри для нього вийшли вдалими: дві бронзи чемпіонату і два Кубки Словаччини.

Дніпро-1

«Дніпро-1» підходить до матчів зі «Спартаком» у максимально поганому стані. У семи офіційних матчах сезону команда здобула лише одну, і то непереконливу перемогу – в УПЛ із рахунком 2:1 над «Поліссям», яке з 20-ї хвилини грало в меншості.

Криза була очевидною і за результатами, і за змістом гри, і завершилася досить закономірно – відставкою головного тренера Олександра Кучера, який пішов слідом за Євгеном Красніковим. Звісно, можна говорити про те, що команді доводиться непросто після продажу лідера, Артема Довбика, однак ігрові проблеми у «Дніпра-1» були і до його відходу. А відхід Довбика лише показав відсутність у Кучера ідей про те, як будувати гру команди без ключового форварда.

Добровільний відхід Кучера, з одного боку, був чоловічим вчинком, але зважився на нього коуч максимально невчасно – всього за кілька днів до ключових матчів, які будуть доленосними для клубу в нинішньому сезоні – як зі спортивної, так і з фінансової точок зору. Чуток про запрошення молодого іспанського тренера Гонсало Гарсії дуже багато, але до першого матчу проти «Спартака» команду готує дует Валерій Городов і Євген Баришников.

Ситуація дуже непроста, і над «Дніпром-1» нависла цілком реальна загроза залишитися без єврокубкової осені, ще до кінця серпня вилетівши по черзі з усіх трьох єврокубків. Хоча за підбором виконавців віцечемпіони України навіть після продажу Довбика набагато сильніші за свого суперника, і сумарна вартість складу «Дніпра-1» майже в 4 рази вища, ніж у «Спартака».

Прогноз на протистояння

Фаворитом двоматчевого протистояння букмекери вважають «Дніпро-1» (1,64 проти 2,25), але конкретно в першому матчі вище оцінюються шанси «Спартака» з Трнави. Ми ж ризикнемо поставити на нічию, коефіцієнт – 3,55.

Орієнтовні склади:

«Спартак» Трнава: Такач, Коша, Горосіто, Штетіна, Міковіч, Прохазка, Жельковіч, Офорі, Коштрна, Даніель, Джурічін

«Дніпро-1»: Кінарейкін, Каплієнко, Кравець, Сваток, Пасіч, Рубчинський, Когут, Лєднєв, Піхальонок, Білл, Філіппов

23 серпня, середа

«Спартак» Трнава – «Дніпро-1»
Трнава. Стадіон Антона Малатінского. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі Уніан и Youtube-каналі FootballHub
СПАРТАК ТРНАВА – ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1

Опитування

Голосів 87
Спрогнозуйте результат ⚽️ першого матчу 4-го раунду кваліфікації 🏆 Ліги конференцій між командами Спартак Трнава та Дніпро-1, який пройде 23 серпня в Словаччині

Велика перемога Спартака Трнава

18 голосів 20.69 %

Мінімальна перемога Спартака Трнава

19 голосів 21.84 %

Нічия

22 голоса 25.29 %

Мінімальна перемога Дніпра-1

26 голосів 29.89 %

Велика перемога Дніпра-1

2 голоса 2.3 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RomeoBoss
Я гадаю що хлопці повинни
нарешті вже перемогати,бо
коли як не зараз! Це як кажуть останній шанс! Бо як шо вилетять і з Л.К.це буде ганьба. І дуже важко
будє забути ці поразки у продовш ЧУ!
Xvalenok03
Хотелось бы пафосное что-то сказать, но ничего порядочного на ум не приходит.
Только про шансы.
Шансы конечно повыше, чем после первых игр с греками и чехами.
😸
Не думаю, що С Трнава сильніша за Дніпро1. Дійсно у дніпрян зараз є проблеми, але все ж думаю що команда зможе налаштуватися. Як на мене шанси 50 на 50.
Успіхів. Тримаємо кулаки за Дніпро1👊👊👊
Умник
С Детства при упоминании слова Спартак у меня начинается тик
Удачи Днепру
Злий Глобинець
Це той випадок, коли 50/50. Будь-який епізод може вирішити долю протистояння.
sheva
Те що Дніпро не переможе, проголосували 76%, в те що програє, 42% Називається: Дожились. Народ, ви хоть розумієте, що це команда середняк Словакії? Або що таке тримання м'яча 74%? Це тотальна домінація. Сьогодні День Прапора, може переголосуєте? Майте совість. Я впевнений що вони, в такий день, та такий складний для України час, здобудуть перемогу у такого "титулованого" суперника.
Remark
Там второй матч с Астон Виллой должен быть моща, и ТБ и ОЗ.
Remark
Не подумайте, что я хейтер Днепр-1 или украинского футбола в целом, но Днепр-1 тут обязан пропускать хотя бы 1 гол. В основном они пропускают во втором тайме.
На этот раз просто такая ставка: Спартак ИТБ1 или более рискованная - это ТБ 1 во втором тайме.
KvlaD
Трнава во всех предыдущих квалифай раундах стабильно пропускала по 1 мячу. Так что Днепр-1 должны минимум 1 гол им забить, иначе позор будет.
sheva
Трохи статистики про попередній раунд: 1 матч. Лех-Спартак Тр. вол.мячем: 74 на 26%. переграли по всім показникам, рахунок мав бути більшим. 2.матч. вол.мячем 70% на 30%, Лех переграв їх по всім показникам, але 3 удари в рамку воріт, 3 голи. В чемпіонаті СЛОВАКІЇ, 3 матчі 1 перемога. Ну якщо вже їх не проходити, то кого? Тоді Дніпро-1 можна перейменовувати на Дніпро-Дно. і друга абревіатура це не місто їхньої дислокації.
⬆️
 Прогноз  - хз.  Ведь для этого поколения игроков  ник  "Спартак" не является раздражителем.)
FootFun1
Посміховисько навіть проти середняка словацької ліги аутсайдер. Який суперник потрібен цьому недоклубу щоб він був не аутсайдером..зате шанувальники одного середняка УПЛ весь сезон кричали що недорозуміння мінус 1 повинно бути чемпіоном
Віталій Ткачук
Проходити їх навіть без тренера. В наших склад сильніший, якщо не пройдуть, то це буде такий антирекорд, якого Європа ще не бачила.