Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 серпня 2023, 02:14
3528
10

Голи, сейви, вилучення. Рух і Колос зіграли внічию

Обидві команди продовжують йти без поразок

| Оновлено 20 серпня 2023, 02:14
3528
10
Голи, сейви, вилучення. Рух і Колос зіграли внічию
ФК «Рух»

У суботу, 19 серпня, у матчі четвертого туру Української Прем'єр-ліги зустрілися львівський «Рух» та ковалівський «Колос». Поєдинок відбувся на «Арені Львів».

Після перемоги над «Поліссям» головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов у стартовому складі своїх підопічних зробив лише одну зміну: замість Теслюка дебютував в УПЛ новачок «жовто-чорних» Плюман. У своєму стартовому складі Ярослав Вишняк, для якого це був 40-й матч в чемпіонатах на чолі «Колоса», також зробив одну ротацію: Велетня замінив Демченко.

На самому початку матчу гості втратили реальну нагоду відкрити рахунок, коли флангову передачу Мякушка не зумів замкнути Демченко. Господарі поля відповіли дальнім ударом Плюмана – м’яч пролетів поруч зі штангою. Мав нагоду відзначитись і Едсон, який пробивав головою після кутового у виконанні Плюмана, але Фесюн відбив удар бразильця.

ФК «Рух»

У середині тайму намагався дальнім ударом завершити атаку кращий бомбардир рухівців Климчук, але Фесюн був на місці. Натомість атака «Колоса» правим краєм закінчилися передачею на дальню штангу, де Цуріков, випередивши Сича, головою влучно пробив в дальній кут. Для захисника ковалівців це вже другий гол з початку чемпіонату. Для «Руха» ж це 100-й пропущений гол в УПЛ.

Під час перерви обидва тренери зробили заміни. У складі «Колоса» на поле вийшов досвідчений Болбат, для якого це був 150-й матч в УПЛ. Віталій Пономарьов випустив на поле Таллеса замість Притули.

Перший небезпечний момент другого тайму створили господарі, коли Климчук пробив трохи вище воріт. Потім Соломон підкручував м’яч зі штрафного в дальній кут, але Фесюн перевів його на кутовий. І після цього стандарту «Рух» зрівняв рахунок: Слюбик головою пробив під поперечину. Для Слюбика це перший гол в УПЛ (у 22-й грі), а «Колос» перервав клубний рекордний «сухий» серіал, який тривав 419 хвилин.

ФК «Рух»

Після того, як суперники обмінялися голами, гра стала ще більш напруженою. Ковалівці намагалися вирвати перемогу і створили небезпечні моменти. Спочатку на ударній позиції опинився Цуріков, але пробив вище воріт. Згодом Ледвій в падінні парирував дальній удар Ільїна. В свою чергу Фесюн теж врятував ворота своєї команди, відбивши удар Слюсара з близької відстані. Під кінець матч «Колос» залишився в меншості, коли вперше в УПЛ був вилучений з поля Золотов (у 40-й грі).

В підсумку «Рух» перервав свою клубну рекордну переможну серію, яка тривала 3 гри. Натомість безпрограшний клубний рекордний серіал «жовто-чорних» збільшився до 8-ми ігор: 5 перемог і 3 нічиї. Ковалівці ж зберегли свою традицію і далі забивають голи у ворота «Руха» в кожній грі.

Українська Прем’єр-ліга. 4-й тур.

«Рух» – «Колос» – 1:1

Слюбик (56) - Цуріков (35)

Едсон (67), Сапуга (86), Руніч (90+1) - Бондаренко (59), Богданов (86).

Золотов (83).

«Рух»: Ледвій, Сич, Слюбик, Дідик, Роман, Плюман (Квасниця, 62), Сапуга, Едсон (Слюсар, 75), Притула (Таллес, 46), Соломон-Отабор (Руніч, 79), Климчук.

Запасні: Паньків, Лях, Карабін, Мисик, Альваренга, Довгий, Пастух, Холод.

«Колос»: Фесюн, Цуріков, Бурда, Бондаренко, Золотов, Лучкевич, Оріховський (Мілько, 89), Богданов (Велетень, 89), Мякушко (Болбат, 46), Безбородько (Салабай, 67), Демченко (Ільїн, 67).

Запасні: Горох, Пахолюк, Гончаренко, Кукош, Криворучко, Гусол.

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ).

Стадіон: «Арена Львів».

Наші оцінки:

«Рух» (заміни): Квасниця - 5.5, Слюсар - 6.0, Таллес - 6.0, Руніч - 6.0.

«Колос» (заміни): Болбат - 5.5, Ільїн - 6.5, Салабай - 5.0, Велетень - б/о.

РУХ – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Бурда выглядит лучше любого из четырех центральных защитников  Динамо
Summertime
Ну вот. 4-й тур и уже нет абсолютного лидера.  Теперь будем считать по потерянным из-за переносов.
Злий Глобинець
От і добре, от і гаразд. Шахтар, якщо переможе завтра Кривбас (а швидше всього, так воно і буде), розділить з Рухом 1-2 місце. Головне, щоб Динамо втратило очки з Чорноморцем - дуже сподіваюсь на це.
саня лысый
От і добре, от і гаразд. Кривбас надере дупу недочемпіону а Динамо спокійно розбереться з Чорноморцем, Динамо друге, Кривбас третій, а натягнуті на перше місце в минулому сезоні залишаться там де й мають бути.