Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 серпня 2023, 18:58
1601
4

Рух – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Рух» з «Колосом» домашніх очок ще не набирав

| Оновлено 19 серпня 2023, 18:58
1601
4
Рух – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 19 серпня, лідер чемпіонату «Рух» в рамках 4-го туру УПЛ прийматиме на «Арені Львів» своїх переслідувачів по турнірній таблиці з «Колоса». Ковалівці забивають голи рухівцям у всіх матчах чемпіонатів.

Рух

Рухівці вдало стартували у новому сезоні, здобувши три поспіль перемоги, встановивши при цьому клубний рекорд. Підопічні Віталія Пономарьова утримують ще два клубні рекордні безпрограшні досягнення. Безпрограшна домашня серія «жовто-чорних» триває 8 ігор: чотири перемоги та чотири нічиї. Та й загалом рухівці не знають гіркоти поразок в УПЛ впродовж 7-ми ігор: п’ять перемог та дві нічиї.

Ось передматчева думка одного з легіонерів «Руха» Віва Соломона-Отабора: «Це небезпечний для нас опонент, але якщо будемо робити те, що було у попередніх трьох іграх, у нас все буде добре і ми здобудемо потрібний нам результат. Наша команда дуже добре працює і наші старання були винагородженні трьома перемогами у трьох матчах на старті сезону». Це буде 40-й домашній матч «Руха» в УПЛ.

Колос

Ковалівці також йдуть з початку чемпіонату без поразок, набравши 7 очок. Єдина втрата очок відбулася в стартовій грі сезону, коли «Колос» в гостях зіграв внічию з «Оболонню». При цьому ковалівці не пропускають голів в УПЛ впродовж 363-х хвилин і можуть покращити клубний «сухий» рекорд (382 хвилини). Для головного тренера «Колоса» Ярослава Вишняка це буде 40-й матч біля керма ковалівців в чемпіонатах.

Після трьох турів у складі «Колоса» на поле виходило лише 16 гравців, що говорить про стабільність складу. При цьому лінія оборони та воротар Кирило Фесюн виступають без жодної заміни. З особливим настроєм вийде на поле Павло Оріховський, який свого часу виступав і за «Рух», а його одноклубник Сергій Болбат може провести 150-й матч в УПЛ.

Статистика зустрічей

«Рух» та «Колос» провели вже п’ять очних дуелей в УПЛ, в яких тричі перемогу святкували ковалівці, один раз була нічия та одна вікторія - на боці рухівців. При цьому у Львові «Рух» поступався «Колосу» у двох матчах. Востаннє ковалівці грали на полі «жовто-чорних» 12 березня цього року і завдяки голу Павла Оріховського повернулися додому з перемогою з рахунком 1:0. Загалом «Колос» забиває голи «Руху» у всіх матчах УПЛ.

Феміда

Арбітром матчу призначено Володимира Новохатнього (Київ), який провів 40 ігор в УПЛ. Раніше «Рух» за Новохатнього відіграв 3 матчі в чемпіонатах і ще не перемагав: дві нічиї та поразка. «Колос» за цього арбітра проведе третю гру в УПЛ, а в попередніх по разу перемагав та програвав.

Прогноз на протистояння

«Рух» на своєму полі не набрав ще жодного очка з «Колосом». Разом з тим рухівці утримують домашній безпрограшний клубний рекордний серіал. Спрогнозуємо бойову нічию у майбутньому поєдинку.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Сапуга, Едсон, Руніч, Притула, Теслюк, Климчук.

«Колос»: Фесюн, Цуріков, Бондаренко, Бурда, Золотов, Оріховський, Богданов, Велетень, Мякушко, Лучкевич, Безбородько.

19 серпня, субота

«Рух» – «Колос»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалах Суспільне та Спорт-1
РУХ – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес
Футбол | 01 травня 2024, 17:27 296
По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес

Команди провели на «Лобановського» відкладений матч 5-го туру УПЛ

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Я думаю результат може бути будь яким але якщо рух лідер то як можна прогнозувати нічию у Львові?! Я думаю попередня статистика тут не до рахунку.
apepa
Рух двигаецца в правильном направлении. Вперед к золотым медалям!
Злий Глобинець
Так-с, а динамофани в цьому сезоні "з дитинства" вже за Рух топитимуть, замість Дніпра мінус 1? Чи і за Колос теж - адже він зараз вище Шахтаря в турнірці?