Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 серпня 2023, 17:37
1279
1

Олександр КУЧЕР: «1:1, мабуть, закономірний результат»

Тренер «Дніпра-1» – про гру його команди в 3 турі

| Оновлено 13 серпня 2023, 17:37
1279
1
Олександр КУЧЕР: «1:1, мабуть, закономірний результат»
СК Дніпро-1

Головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер на післяматчевій прес-конференції прокоментував підсумки матчу проти «Минаю» (1:1).

«Ми розуміли, що гратимемо проти суперника, який буде добре захищатися, закриватися і використовувати контратаки і стандарти. Так воно і вийшло. У першому таймі у нас були моменти, і якщо б тоді забили, то, може, далі й було б легше. У другому таймі одразу було вилучення і хлопці залишились вдесятьох, але хочу віддати їм належне – вони непогано грали і прагнули забити гол. Хотіли сьогодні перемогти і це було видно, але фарт був не на нашому боці. Ми могли знову і першими забити, але свій гол на контратаці забив «Минай». Добре, що у цій ситуації хлопці не опустили руки, зрівняли рахунок, а потім могли забити і ще в кінцівці зустрічі. 1:1, мабуть, закономірний результат.

Наскільки важко відновлюватися, враховуючи графік і трансфер Довбика? Звичайно, що все це важко, адже у нас довгі переїзди. Зараз ми поверталися і 16 годин їхали на автобусі після матчу. Звісно, що хлопцям важко, але будемо відновлюватися і готуватися до наступних ігор. Це футбол і такі наші реалії зараз», – сказав Кучер.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Мирко Градович
Краще подай у відставку і не будеш мучитися в автобусі по 16 годин.....