Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 серпня 2023, 17:59
9219
25

Вилучення та два пенальті. Минай та Дніпро-1 зіграли внічию

Команди провели бойовий матч із голами, забитими наприкінці основного часу

| Оновлено 13 серпня 2023, 17:59
9219
25
Вилучення та два пенальті. Минай та Дніпро-1 зіграли внічию
СК Дніпро-1

«Минай» розпочав новий сезон УПЛ із двох великих поразок. У першому турі підопічні Володимира Шарана у гостях програли київському «Динамо» з рахунком 1:4. Потім у рідних стінах несподівано поступилися з розгромним рахунком дебютанту вищого дивізіону черкаському ЛНЗ – 0:3.

«Дніпро-1» стартовий тур пропустив, а у другому переміг житомирське «Полісся» з рахунком 2:1. Натомість аж три поєдинки підопічні Олександра Кучера провели в єврокубках. На жаль, дніпряни не змогли порадувати українських уболівальників, вилетівши з Ліги чемпіонів і поступившись із великим рахунком чеській «Славії» у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Перший тайм поєдинку «Миная» та «Дніпра-1» не приніс забитих голів. Протягом перших 15 хвилин на полі була рівна боротьба. Господарі стадіону на 9-й хвилині мали можливість відкрити рахунок. Її подарував воротар «Дніпра-1» Кінарейкін, який помилився на виході після дальнього закидання з ауту. Але удар головою у виконанні гравця «Миная» виявився неточним: м'яч пролетів поруч зі штангою.

ФК "Минай"

Ближче до середини тайму відчутною перевагою заволодів «Дніпро-1». Підопічні Кучера багато часу проводили на половині поля господарів. Атакували вони переважно лівим флангом, де активно діяли Каплієнко та бразилець Білл.

На 21-й хвилині Піхальонок закинув м'яч на Білла, той прийняв його у штрафному майданчику та пробив з гострого кута – м'яч влучив у штангу, а потім від гравця «Миная» мало не залетів у ворота. Потім був навіс з кутового і удар головою у виконанні Філіппова - м'яч пролетів поруч з дальнім кутом воріт. Наступний небезпечний момент виник аж через 20 хвилин. Під кінець тайму Філіппов зробив подачу у центр штрафного майданчика, Піхальонок пробив головою з близької дистанції – Бандура впіймав м'яч.

СК "Дніпро-1"

У другому таймі подій на полі було набагато більше: два голи, два пенальті та вилучення. Почалося все з фолу Сарапія на Твердохлібі, який намагався прорватися до штрафного майданчика гостей. Арбітр Віктор Копієвський спочатку показав жовту картку, але потім Ігор Пасхал, який працював на цьому матчі суддею VAR, підказав, що покарання у вигляді попередження може бути недостатнім. Копієвський сам переглянув епізод і змінив рішення – Сарапій достроково закінчив матч.

Однак після вилучення картина на полі суттєво не змінилася. Підопічні Кучера продовжували більше контролювати м'яч, а футболісти «Миная» ніби боялися атакувати та діяли занадто обережно. Команди обмінювалися спробами провести атаки та неточними ударами.

Так тривало до 77-ї хвилини, коли Танчик увійшов до штрафного майданчика, віддав пас під удар Рубчинському, якого в останній момент випередив захисник «Миная». В епізод знову втрутився Ігор Пасхал, і Віктор Копієвський знову пішов до «телевізора». Понад три хвилини арбітр переглядав епізод: Танчик після передачі на Рубчинського налетів на високо виставлену ногу гравця «Миная», який намагався в підкаті заблокувати пас. У результаті було призначено 11-метровий удар, проте Бабенко не зміг переграти Бандуру: м'яч полетів трохи правіше від центра воріт, голкіпер встиг відбити удар.

ФК "Минай"

На останніх хвилинах основного часу «Минай» вийшов уперед. Гол створили Твердохліб та Гечев. Спочатку Твердохліб віддав пас на правий фланг на Гечева і зробив ривок у штрафний майданчик. Гечев зробив передачу, Твердохліб пробив головою. Його перший удар відбив Кінарейкін, а з другої спроби Твердохліб вже ударом ногою відкрив рахунок.

Арбітр додав до другого тайму сім хвилин. І «Дніпро-1» за цей час встиг відігратися! Знову підопічні Кучера отримали право пробити пенальті після того, як Солдат збив Бланко, який наближався до воріт. Сам же легіонер точно пробив із 11-метрової позначки, Бандура не вгадав і стрибнув у протилежний кут воріт. Перед фінальним свистком гості ледь не вирвали перемогу, але з ударом Кравця впорався Бандура.

Матч видався досить багатим на події та цікавим для вболівальників. Однак, якщо подивитися глибше, то рівень гри, продемонстрований командами, був, м'яко кажучи, посереднім. Багато неточних пасів, сумбурних дій, простих довгих передач уперед з надією, що хтось зачепиться за м'яч. Комбінаційна гра в короткий та середній пас практично була відсутня, найчастіше команди просто били м'яч уперед і бігли. Вже у четвер на підопічних Кучера чекає матч-відповідь проти «Славії», де їм потрібно спробувати відіграти три голи. Наразі ця місія виглядає нездійсненною.

Українська Прем’єр-ліга. 3-й тур.

«Минай» – «Дніпро-1» – 1:1

Твердохліб (89) - Бланко (90+3, з пенальті).

Панасенко (43), Петько (66), Кравчук (66) - Адамюк (29), Бабенко (59).

Сарапій (51).

На 82-й хвилині Бабенко не реалізував пенальті.

«Минай»: Бандура, Нємчанінов, Кравчук, Чуєв, Солдат, Рогозинський (Кораблін, 86), Вітенчук, Петько (Булеза, 68), Панасенко (Ралюченко, 65), Твердохліб, Одарюк (Гечев, 65).

«Дніпро-1»: Кінарейкін, Кравець, Сарапій, Адамюк, Каплієнко, Білл (Ківінда, 57), Бабенко, Піхальонок (Бланко, 57), Рубчинський (Пуріта, 86), Лєнднєв (Танчик, 57), Філіппов (Когут, 75).

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Стадіон: «Минай» (с. Минай Закарпатської області).

Наші оцінки:

«Минай» (заміни): Ралюченко - 6.0, Гечев - 7.0, Булеза - 6.0, Кораблін - б/о.

«Дніпро-1» (заміни): Бланко - 7.0, Танчик - 6.5, Когут - 6.0, Ківінда - 5,5, Пуріта - б/о.

МИНАЙ - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шапаренко розповів, чому обрав Динамо, а не Шахтар
Футбол | 02 травня 2024, 16:20 6
Шапаренко розповів, чому обрав Динамо, а не Шахтар

Микола вибирав серцем

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korrektno
Справедливий результат гри об'єктивно двох рівних по силі команд.
VitosKH
Красников и Ко заканчивайте минусовать
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергій Кукалець
Хлопці, ану напишіть щось добре про Дніпро і побачимо чи боти замінусують
VadyaMetal
Слава фк Дніпро-1 !
8number
Ого, розбігаємося, працює фсб 😂
VitosKH
Судья клоун,опять пошли левые пенали,а потом всираются в еврокубках
8number
Добре що -оце- скінчилося. Це не професійний футбол і більше сказати нічого.. А ні, є — добре що наступними грають ще два мегагіганти, які ще можуть затьмарити цей жах 😩 
Злий Глобинець
О, вже Бєніні боти (мабуть з Ізраїлю) налетіли і усім мінусів відсипали як з рогу достатку
Guud Luck
Хтось дуже щірий на диз...
Guud Luck
Це просто ганьба а не гра від Дніпра😰😰😰
Суддя КЛОУН!
Мирко Градович
Дніпро повне дно, навіть з найслабшою командою в УПЛ, хай вибачать фани Минаю, команда не показала абсолютно нічого толкового..... Я б напевно так само міг тренувати Дніпро,  як і Кучер, чи не тренувати як Кучер..... Пора б першу відставку організовувати комусь....
Mr Voevudskiy
Днище-1 идёт к успеху)
Злий Глобинець
Я ж прогнозував, що зіграють унічию. Щоправда, не міг уявити, що на користь "мінус перших" поставлять аж два пенальті! Мабуть, до такого нам всім доведеться звикнути. "Гаманець Коломойського" - велика сила
Привет
Без Довбуша Днепр никакой, если уже даже Минтай не побеждают...
AleksDnipro
Найгірший результат, який міг тільки бути. Минай сьогодні найслабша команда УПЛ.