Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 серпня 2023, 18:06
3702
9

Челсі – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 13 серпня о 18:30 за Києвом

| Оновлено 13 серпня 2023, 18:06
3702
9
Челсі – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

13 серпня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 1-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому, в якому «Челсі» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом.

Челсі

Клуб вимушено розпочав нову еру минулого календарного року, коли Абрамович був змушений продати своє улюблене дітище американським інвесторам. По суті, 2022/2023 став першим сезоном за нового менеджменту... І вийшов максимально невдалим - величезні, на сотні мільйонів, витрати, за нульового результату у вигляді 44 очок і 12-го місця у підсумковій таблиці Прем'єр-Ліги. Боелі на це відреагував очікуваним запрошенням нового менеджера, умовивши влітку обійняти пост Почеттіно. Але заразом знову буквально порізали склад, але вже з акцентом на продаж-відхід. Вже не в Лондоні Пулішич та Обамеянг, Давид Фофана та Аспілікуета, Маунт і Канте, Менді та Кулібалі, Лофтус-Чік, Хаверц та Ковачич, і список можна продовжувати тими, хто був орендований, на кшталт Жоау Фелікса. Але й купували чимало, хоч і не так, як минулого сезону: Нкунку, Ніколас Джексон, Дісасі, Роберт Санчес взяті під основну обойму, Анжело Габріел та Угошукву - на виріст.

Ліверпуль

Команда теж здала, причому помітно, порівняно з попереднім сезоном. Так, там теж були образливі невдачі, перш за все, поразка у фіналі Ліги чемпіонів та чергове 2-е місце у АПЛ за спиною у Манчестер Сіті. Але заразом хлопці Клоппа в 2022-му році взяли 2 кубки, а наступного сезону - нічого. Були сподівання, що хоча б у Прем'єр-Лізі вийде піднятися на 4-е місце і залишитися в головному єврокубку, але в результаті червоні стали 5-ми. Зараз мерсисайдці оновилися, особливо у середині поля: пішли Мілнер, Фірміно, Набі Кейта і, головне, капітан, Хендерсон. Так, чимало віддали за Собослаї та МакАллістера, але навряд чи можна заявляти, що вдалося посилитися.

Статистика особистих зустрічей

Всі 6 крайніх очних поєдинків приносили в основний час нічиї. Причому вже чотири рази після 90 хвилин було 0:0.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу гостям. Але, з урахуванням історії протистоянь, чекаємо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BigDean
Прогноз:
Букмекерські контори надають перевагу гостям. Але, з урахуванням історії проти
Спорт.юа, по вашему це прогноз? Ви "журналістів" взагалі де берете? На вулиці? Чи за оголошенням? Що не стаття то або купа помилок і не логічних текстів, або взагалі якусь маячню пишете, накштал авторської думки Василенка про Чигринського 
Swed
Синие против красных.  Как будто учения в зоне особого внимания.
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил