Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 серпня 2023, 17:22
1130
0

Кривбас – ЛНЗ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перша гра в історії зустрічей команд

| Оновлено 13 серпня 2023, 17:22
1130
0
Кривбас – ЛНЗ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В неділю, 13 серпня, відбудеться поєдинок 3 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть криворізький «Кривбас» та черкаський «ЛНЗ». Матч пройде в Кривому Розі на полі стадіону «Гірник», початок о 17:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Кривбас

Після перших двох турів «Кривбас» має в своєму активі поразку та перемогу. Першу було здобуто в грі з приблизно рівним суперником – «Олександрією», а друга – в особливому для Юрія Вернидуба матчі із «Зорею». В тому матчі було призначено три пенальті (два реалізовано), «Кривбас» спершу поступався, але зумів переломити хід поєдинку.

Цікавими стали призначення обох пенальті на користь «Кривбаса». В обох моментах арбітр слухав підказки відеоасистента по попередньому епізоді, не призначав одинадцятиметрові, давав сигнал на продовження гри, але вже буквально відразу ж в наступній ігровій ситуації (не проходило й хвилини) вказував на «точку».

Поєдинок стане для «Кривбаса» першим домашнім в сезоні, до цього команда грала два виїзних поєдинки.

Форвард криворіжців Роман Дебелко відсвяткував цього тижня своє 30-річчя і матиме можливість зробити собі ще один подарунок, відзначившись проти черкащан. Є небезпідставні припущення, що він почне гру в основі, оскільки в грі проти «Зорі» він вийшов на заміну і встиг забити – в активі Романа третій гол «Кривбаса» .

Продовжив на один рік контракт з командою півзахисник Владислав Семотюк. Щоправда, він не зможе зіграти з ЛНЗ через дискваліфікацію.

11 серпня стало відомо, що в клубу з'явився новий офіційний спонсор – «Радабанк».

ЛНЗ

Сценарій ЛНЗ в цьогорічному розіграшу УПЛ такий же – поразка та перемога. Спершу Роман Григорчук з «Чорноморцем» залишили дебютанта ні з чим (0:2), а в другому турі в умовах нестерпної спеки черкащани зуміли розгромити «Минай» (3:0).

В стартовому поєдинку пошкодження отримав хавбек ЛНЗ Серій Рибалка, який пропустить через нього кілька матчів і, відповідно, не зіграє з «Кривбасом».

Цікаво, що інший зірковий новачок черкасців - Денис Олійник - може забити свій сороковий гол в УПЛ. До цього півзахисник вражав ворота опонентів київського «Арсенала», «Металіста», «Дніпра» та «Ворскли».

Також варто відзначити Олександра Ковпака. Він став кращим тренером 2 туру за версією УПЛ і, мабуть, зовсім не проти повторити це досягнення ще раз. Успіх проти «Кривбаса» якраз може стати причиною цього.

Історія зустрічей

Досі шляхи команд в офіційних поєдинках не перетиналися.

Орієнтовні склади

«Кривбас»: Кліщук - Понєдєльнік, Безкоровайний, Стецьков, Дібанго - Іліч, Бізімана - Задерака, Луньов, Хомченовський - Дебелко.

ЛНЗ: Пеньков – Норенков, Муравський, Лопирьонок, Стасюк – Хамелюк – Пасіч, Тищенко, Бойко, Наумець – Прядун.

Прогноз на протистояння

Досвід «Кривбаса» та його тренера, їх зіграність повинні зупинити хоч і амбіційних, проте недосвідчених черкащан. Спрогнозуємо кілька голів від криворіжців та гол престижу від гостей.

13 серпня, неділя

«Кривбас» – ЛНЗ
Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 17:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
КРИВБАС - ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Кальонов (Івано-Франківськ)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.