Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Панатінаїкос
01.08.2023 20:30 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:1 2 : 2
Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 серпня 2023, 20:18
7781
7

Панатінаїкос – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЛЧ

Шансів дуже мало, але потрібно спробувати

| Оновлено 01 серпня 2023, 20:18
7781
7
Панатінаїкос – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЛЧ

У перший день серпня в Афінах відбудеться матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між місцевим «Панатінаїкосом» і нашим «Дніпром-1». Перед підопічними Олександра Кучера стоїть дуже складне завдання, адже у першій зустрічі, що відбулася тиждень тому у Словаччині, грецький віце-чемпіон виграв із комфортним рахунком 3:1. Щоб розраховувати на продовження лігочемпіонської казки, дніпрянам потрібно стрибнути і вище за свою, і вище за чужу голову.

Панатінаїкос

На післяматчевій прес-конференції у Кошице наставник «зелених» Йованович неодноразово акцентував увагу на тому, що його команда перебуває у добрій фізичній формі. Ось цей компонент, а ще агресія й пресинг, і дозволили «Панатінаїкосу» здобути впевнену перемогу у першому раунді протистояння з «Дніпром-1».

Відверто кажучи, «Пао» просто виявився вищим за класом. Якщо не станеться нічого надприродного, то у вівторок віце-чемпіон Греції оформить путівку до наступного раунду чемпіонської Ліги.

Іван Йованович, головний тренер «Панатінаїкоса»:

- На нас чекає цікавий поєдинок. У першому матчі багато речей склалося дуже добре для нас. Нам потрібно бути сконцентрованими на другому матчі, тому що «Дніпро-1» – сильна команда і може не пробачити помилки, і будь-яка помилка у наступній грі може коштувати нам путівки до наступного раунду Ліги чемпіонів.

Дніпро-1

Перша проба пера в Лізі чемпіонів для «Дніпра-1» закінчилася дзвінким ляпасом: суперник виявився банально сильнішим. На післяматчевій прес-конференції наставник нашої команди Олександр Кучер дивувався, чому, мовляв, злякалися суперника, чому немає відповідальності, концентрації. Мовляв, так не можна грати.

Справді, так не можна грати. Особливо у обороні. Досвідчені захисники «Дніпра-1» у першому поєдинку проти «Пао» напомилялися на пару матчів уперед.

Проте, здається, недопрацювали не лише гравці, а й тренерський штаб. Кучер та компанія просто не зуміли достукатися до своїх підопічних, налаштувати їх належним чином, мотивувати на гру. Склалося таке враження, що у Кошице дніпряни грали не важливий офіційний поєдинок, а чергову товариську зустріч.

До того ж, мабуть, Кучер не вгадав і з голкіпером: молодий Кінарейкін не впорався зі своїм завданням. Припустимо, що в Афінах ворота команди захищатиме Волинець.

Також сподіватимемося, що відновиться після пошкодження лідер центру поля дніпрян Піхальонок. Без Олександра пов'язати воєдино захист та атаку команди не було кому.

Олександр Кучер, головний тренер «Дніпра-1»:

- Минулого сезону в єврокубках проти нас завдали три удари – отримали три голи. Зараз також – три удари й три голи. Не розумію, чому так. Напевно, десь не донесли та не достукалися до хлопців. Але говорити про те, що все втрачено, я не можу.

Ми непогано грали у другому таймі: бігли, накривали, були моменти й могли забивати більше, проте втратили концентрацію та пильність, внаслідок чого отримали незрозумілі голи. Вважаю, що ми не заслуговували на такий результат і таку поразку. Ми могли забивати більше, а епізоди біля наших воріт ми, звісно, проаналізуємо, їх треба прибрати, адже дуже легко ми дали забити ці голи.

Прогноз на протистояння

На жаль, віце-чемпіон Греції виявився на порядок вищим за класом віце-чемпіона України. «Панатінаїкос» у першому поєдинку був швидшим, агресивнішим, майстровитішим. Навряд чи все це кудись випарується перед поєдинком у відповідь. Тим більше, домашнім поєдинком.

Єдине, на що може сподіватися «Дніпро-1» в Афінах – на відсутність мотивації з боку опонента, на його недооцінку. Та й на свій швидкий гол.

Припустимо, що власний м'яч дніпряни заб'ють. Але він навряд чи допоможемо їм кваліфікуватися до наступного раунду ЛЧ. Ставимо на результативну нічию 1:1.

Орієнтовні склади:

«Панатінаїкос»: Бріньолі, Хуан Карлос, Магнуссон, Схенкенвелд, Коцірас, Вільєна, Джуричич, Перес, Бернард, Шпорар, Паласіос

«Дніпро-1»: Волинець, Кравець, Сарапій, Сваток, Мірошниченко, Піхальонок, Бабенко, Третьяков, Рубчинський, Гуцуляк, Довбик.

1 серпня, вівторок

«Панатінаїкос» – «Дніпро-1». Перший матч - 3:1
Афіни. Стадіон «Аполостос Ніколаїдіс». 20:30
ПАНАТІНАЇКОС - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
Прогноз Sport.ua — 1:1

Опитування

Голосів 90
Спрогнозуйте результат ⚽️ матчу-відповіді 2-го раунду кваліфікації 🏆 Ліги чемпіонів між командами Панатінаїкос та Дніпро-1, який пройде 1 серпня в Афінах

Велика перемога Панатінаїкоса

31 голос 34.44 %

Мінімальна перемога Панатінаїкоса

25 голосів 27.78 %

Нічия

15 голосів 16.67 %

Мінімальна перемога Дніпра-1

8 голосів 8.89 %

Велика перемога Дніпра-1

11 голосів 12.22 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Слован розірвав контракт з скандальним динамівцем
Футбол | 03 травня 2024, 14:18 1
ОФІЦІЙНО. Слован розірвав контракт з скандальним динамівцем

Жерсон Родрігеш досі належить київському «Динамо»

Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді
Теніс | 03 травня 2024, 01:01 1
Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
😸
Віремо в перемогу Дніпра1, нехай як би там не було, не зважаючи нінащо. Якщо вийдуть на поле добре настроєні, то зможуть здобути перемогу💪
Galex
Прогноз Sport.ua — 1:1. Це дуже  "оптимістична трагедія".
witcher_rr
Третякова та Кравця не буде в складі.
zzg77
Блажен кто верует! Греки дома будут рвать Днепр1.
Vitaliy Shevchenko
Мінімальна перемога греків, так як їм більше і не потрібно, а для вболівальників вистачить. Потім така сама історія в ЛЄ, а потім молитись на вдалий жереб в ЛК, ось там і буде шанс поставити якісь 0,200 в копітку коефіцієнтів.
Swed
В 20:30 в Афинах ещё будет тепло = +30.   Как бы и счёт таким не оказался.
igor shmuylo
Они еще не играли ,а уже оборались . Так что счет каждый знает . Главное в копилку Украины положить очки . Но от днепра етого не увидем .