Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 липня 2023, 12:37
1178
0

Олександр КОВПАК: «Будемо розбиратися і рухатися далі»

Тренер «ЛНЗ» – про гру його команди в 1 турі

| Оновлено 31 липня 2023, 12:37
1178
0
Олександр КОВПАК: «Будемо розбиратися і рухатися далі»
ЛНЗ. Олександр Ковпак

Головний тренер черкаського «ЛНЗ» Олександр Ковпак прокоментував поразку своїх підопічних (0:2) в матчі проти «Чорноморця».

«По-перше, результат вийшов такий собі. Грали вдома, хотілося, щоб перший матч був на позитивній ноті, але на поразку ми заслуговували, тому що ми програли всю боротьбу, всі підбирання. Не було того налаштування, тої жаги до перемоги, яку б хотілося бачити. Звісно, це вже наслідок.

По гарячих слідах не будемо розбирати, але я вже сказав хлопцям в роздягальні, що кожен з нас повинен переглянути ставлення, тому що таку гру, яка була в першому таймі, команди-суперниці пробачати не будуть. Ми дали дуже багато їм зробити, вони створили такі моменти, де ми дуже слабко грали один в один. Перший гол і стався через те, що ми не грали за позиціями.

Не те що в нас не було моментів, моменти були. Будь на нашій стороні удача, все б розвернулося в іншу сторону. Але «Чорноморець» більш зіграний і результат відповідний.

Сподобалося, як вийшов Шестаков. Я сказав потім, що якби кожен з нас вийшов з такою жагою до перемоги, то було б краще. Він в кожному моменті вигризав ці м'ячі, додав швидкості. Але один в полі не воїн, треба все розібрати, прийняти удар, не шукати винних. Винний перед усім я, будемо розбиратися і рухатися далі.

В нас є кадрові моменти, Тищенко пропускав через червону картку, Олійнику треба набрати кондиції, Нич теж готовий нам додати боротьби. «Чорноморець» нас обіграв у компоненті якраз боротьби, через це і рахунок такий», – сказав Ковпак.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.