Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 липня 2023, 08:48
2014
3

Новий сезон УПЛ розпочався з нічиєї. Оболонь і Колос голів не забили

У київському регіональному дербі команди створили мало гольових моментів

| Оновлено 29 липня 2023, 08:48
2014
3
Новий сезон УПЛ розпочався з нічиєї. Оболонь і Колос голів не забили
УПЛ

Новий сезон Української Прем'єр-ліги стартував поєдинком у Києві між «Оболонню» та ковалівським «Колосом». «Пивовари» після довгої відсутності повернулися до еліти нашого футболу. У стартовому складі господарів поля знайшлося місце для одного з літніх новачків: це півзахисник Ігор Мединський, який уже виступав у складі київської команди (провів понад 100 матчів), а минулий сезон провів у хорватському «Карловці 1919». У «Колоса» з перших хвилин на поле вийшли Бурда, Бондаренко та Демченко, які підписали у міжсезоння контракти з ковалівським клубом.

На початку поєдинку на полі спостерігалася рівна гра. Команди обмінювалися атаками, які руйнувалися далеко до штрафних майданчиків суперників. Втім, моменти не змусили на себе довго чекати. Перша гострота виникла після технічного удару Ільїна, але м'яч пролетів повз ціль. Кияни відповіли значно небезпечніше. Краснопір навіс у штрафний замкнув ударом у ближній кут, і Фесюн врятував свою команду. Відзначимо також удар М'якушка, який, щоправда, не завдав проблем голкіперу «Оболоні».

Іван Родітєлєв

Невдовзі позначилася територіальна перевага ковалівців, а «пивовари» сконцентрувалися на оборонних діях, вичікуючи моменти для проведення конратак. У середині першого тайму Демченко у штрафному майданчику «Оболоні» класно розібрався з опонентом і наступним ударом влучив у штангу. Запам'ятався удар М'якушка зі штрафного, після якого м'яч пролетів поруч зі штангою.

У другому таймі рисунок гри не змінився. При цьому ковалівці продовжили створювати гольові ситуації біля воріт господарів поля. Спочатку Безбородько після скидки партнера якимось дивом не переправив м'яч у ворота, а потім Федорівський продемонстрував свою реакцію, відбивши удар з-за меж штрафного майданчика від М'якушка. «Пивовари» про атаки не думали, відбиваючись від наскоків суперників.

Іван Родітєлєв

У середині другої половини зустрічі господарі поля зуміли відсунути гру від свого штрафного майданчика. Прицільно бив по воротах Мединський, але Фесюн у тому епізоді зіграв надійно. А кінцівка зустрічі вже проходила під акомпанемент атак «Оболоні». На останніх секундах вирвати перемогу для «Колоса» міг Лучкевич, котрий не зумів замкнути навісну передачу. Таким чином, стартова зустріч нового сезону УПЛ так і завершилася без голів.

У другому турі «Оболонь» зустрінеться в дербі з «Динамо», а «Колос» проведе домашній поєдинок проти «Чорноморця».

Українська Прем'єр-ліга. 1 тур.

«Оболонь» – «Колос» – 0:0

Мороз (1), Приймак (80), Косовський (89), Чернов (90+1) - Бондаренко (48)

«Оболонь»: Федорівський, Осман, Лук'янчук, Приймак, Фатєєв, Мороз (Косовський, 31), Черненко, Прокопенко (Чернов, 82), Слободян (Суханов, 82), Мединський, Краснопір (Тарануха, 70).

«Колос»: Фесюн, Цуріков, Бондаренко, Бурда, Золотов, Ільїн (Лучкевич, 76), Оріховський, Богданов, Мякушко, Демченко, Безбородько (Велетень, 76).

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса).

Стадіон: «Оболонь-Арена» (Київ).

________________________________________________

Наші оцінки:

Заміни «Оболонь»: Косовський - 6.0, Тарануха - 5.5, Чернов - 6.5, Суханов - 6.5.

Заміни «Колос»: Лучкевич - 5.5, Велетень - 5.5.

ОБОЛОНЬ - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Summertime
Зато в очках и точно не будут на последнем месте сразу.)
FunnyCat_____
Оболонь с дебютом, радует что теперь Киев представлен в высшей лиги двумя Клубами!!!
по игре же -  пока больше борьбы чем футбола, пивоварам еще нужны трансферы, если они хотят точно сохранить прописку!
sanchos78
Мабуть цікавий був матч.