Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 26 липня 2023, 00:19
7817
18

Дніпро-1 – Панатінаїкос. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Команда Олександра Кучера дебютує у кваліфікації найпрестижнішого турніру

| Оновлено 26 липня 2023, 00:19
7817
18
Дніпро-1 – Панатінаїкос. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
СК Дніпро-1

У вівторок, 25 липня, у словацькому Кошице на стадіоні Кошицька футбольна арена відбудеться перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у якому «Дніпро-1» прийматиме грецький «Панатінаїкос». Стартовий свисток пролунає о 21:00 за Києвом.

Дніпро-1

Команда Олександра Кучера в минулому сезоні довгий час боролася за чемпіонський титул в українській Прем'єр-лізі, проте у фінішному відрізку чемпіонату все-таки не змогла вигризти золоті медалі, поступившись у боротьбі донецькому «Шахтарю».

Підсумкове відставання дніпрян від «гірників» у турнірній таблиці становило 5 очок. Втім, і віце-чемпіонський титул порадував дніпровських уболівальників, адже їхня команда отримала право вперше в історії зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів.

З початку липня «Дніпро-1» провів п'ять товариських матчів, у яких чотири рази вдалося виграти і одного разу було зафіксовано нічию. Усі ігри команда проводила з клубами з України, але майбутній суперник набагато серйозніший.

Перед єврокубковою кампанією «Дніпро-1» серйозно посилився, підписавши Василя Кравця, Дениса Мірошниченка, Євгена Волинця, Олега Горіна та Максима Третьякова. І це при тому, що клубу вдалося зберегти у складі найкращого бомбардира минулих двох сезонів УПЛ Артема Довбика.

Команда Кучера, яка в минулому єврокубковому сезоні дійшла до плей-оф раунду Ліги конференцій, де поступилася кіпрському АЕКу, безумовно, зробить все можливе для виходу в груповий етап Ліги чемпіонів. Однак для цього необхідно подолати одразу трьох суперників у кваліфікації, що зробити дуже і дуже непросто.

Панатінаїкос

Срібний призер чемпіонату Греції теж час даремно не втрачав. За місяць міжсезонної підготовки клубу до нового сезону було зіграно сім матчів. У перших п'яти вдалося виграти, а ось в останніх двох сталася поразка від іспанського «Райо Вальєкано» (0:1) і нічия з ізраїльським «Хапоель Беєр Шева» (1:1). З результативністю у клубу повний порядок, що підтверджують голи у шести із семи товариських зустрічей.

«Панатінаїкос» є 20-разовим чемпіоном Греції та одним із головних старожилів національного чемпіонату. Однак останніми роками результати не надто тішать уболівальників: чемпіонський титул «конюшинні» не можуть виграти вже 13 років, а Кубок за цей час вони брали лише двічі. Втім, уже довгий час «зелені» залишаються однією з найсильніших команд своєї країни.

Цікаво, що в складі «Панатінаїкоса» грають екс-зірки УПЛ, у минулому лідери «Шахтаря» та «Динамо» – бразилець Бернард і словенець Беньямін Вербич.

Стартові склади

«Дніпро-1»: Волинець – Кравець, Сарапій, Сваток, Мірошніченко, Бабенко, Піхальонок, Бланко, Третьяков, Танчик, Довбик.

«Панатінаїкос»: Бріньолі – Хуан Карлос, Єдвай, Магнуссон, Ваяннідіс, Чокай, Вільєна, Кляйнхайслер, Бернард, Мансіні, Шпорар.

25 липня, вівторок

«Дніпро-1» – «Панатінаїкос»
Кошице. Стадіон «Кошицька футбольна арена». 21:00
ДНІПРО-1 — ПАНАТІНАЇКОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
Прогноз Sport.ua — 2:1

Опитування

Голосів 135
Спрогнозуйте результат ⚽️ першого матчу 2-го раунду кваліфікації 🏆 Ліги чемпіонів між командами Дніпро-1 та Панатінаїкос, який пройде 25 липня у словацькому місті Кошиці

Велика перемога Дніпра-1

5 голосів 3.7 %

Мінімальна перемога Дніпра-1

44 голоса 32.59 %

Нічия

40 голосів 29.63 %

Мінімальна перемога Панатінаїкоса

34 голоса 25.19 %

Велика перемога Панатінаїкоса

12 голосів 8.89 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги
Футбол | 27 квітня 2024, 08:01 1
ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги

Королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0, єдиний гол забив Арда Гюлер

Мінус три українки. Відомі учасниці третього раунду в Мадриді
Теніс | 27 квітня 2024, 01:39 2
Мінус три українки. Відомі учасниці третього раунду в Мадриді

З наших лише Даяні Ястремській вдалося виграти матч другого кола

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZlayaSobaka
Дніпро1 переможе 2:0
Elson
Чомусь я в спокої. Гадаю, що шанси 50на50. Хто перший забьє, той і виграє. Мене більш турбує воротарі та захист. Якщо не буде помилок, то півзахист і напад щось зроблять. Бажаю перемоги нашому Дніпру. Щасти!
OleksandrFCDD
Панатінаїкос має досить серйозний колектив. Шанси мінімальні, десь 25 на 75, на мою думку. Але віримо в чудо! Удачі, дніпряни.
ZlayaSobaka
Дніпро1 порве як тузік грєлку
Умник
Абсолютно никто не знает в какой форме команды в плане физики.
По именам тот же Пеглоу как по мне сильнее был чем сейчас Третьяков.
Шпорарем когда то Динамо интересовалось в Спортинге не заладилось у него, интересный игрок.
Вербич играть не будет он сдал.
А вот Бернард да.
Едвай это очень опытный игрок сборной Хорватии.
Днепру удачи.
avk2307
Ничья или победа Днепра
Korkust
Якщо Бланко і Піхальонок поза грою сьогодні, то шансів взагалі не бачу, м'яча рухати буде фактично нікому! Флангові захисники Дніпра надію не вселяють(((( Взагалі на зборах Шахтар (останній матч) і Динамо виглядало в рази краще ніж Дніпро який стартує раніше за всіх і по суті повинен виглядати краще, але підбір футболістів вирішує все! Вінгера і бажано не одного просо кров з носу потрібно, бо Гоцуляк це не вінгер, це просто кров із очей коли він грає! Я так розумію що проти греків сьогодні основа буде щ українців, без єдиного легіонера! Бій повинен дати, але зважаючи на рівень Панатінаїкоса то шанси дуже малі! 
Xvalenok03
Посмотрим.
Александр
Невзирая на то что болею за днепр  не вижу никаких шансов пройти дальше .Панатинаикос это крепкая слаженная киманда с традициями а днепр наспех сколоченная команда 
Владислав Антонов
Тут 1:1, а в Афінах виграють греки. На жаль.
Fireman
2:1 это опечатка или сарказм? Может 1:2?