Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 27 липня 2023, 07:10
2475
0

Уґіс КРАСТІНЬШ: «Все сказано у заяві ФВУ. Не повертатимуся до ситуації»

Наставник збірної України з волейболу – про конфлікт у команді

| Оновлено 27 липня 2023, 07:10
2475
0
Уґіс КРАСТІНЬШ: «Все сказано у заяві ФВУ. Не повертатимуся до ситуації»
ФВУ. Уґіс Крастіньш

Головний тренер збірної України з волейболу Уґіс Крастінш ексклюзивно для Sport.ua коротко прокоментував конфлікт у команді:

Уґіс, перш за все, всіх шанувальників волейболу нашої країни цікавить питання, як недавня ситуація, яка сталася у збірній, позначилася на ході підготовки до такого відповідального турніру?

– На ході підготовки, на мою думку, ніяк не позначилася. Ми працювали і продовжуємо багато працювати, щоб успішно виступити у Катарі. Я дуже сподіваюся на те, що минулі події не позначаться і на наших іграх у турнірі. Про ту ситуацію, яка у нас трапилася нещодавно, докладно сказано в заяві Федерації волейболу України, тому я не повертатимуся до неї і не коментуватиму те, що сталося. Тож додати мені з цього питання більше нема чого.

Проте у збірній відбулася досить суттєва заміна одного з основних гравців. Замість Віталія Щиткова терміново викликали Сергія Євстратова. Чи встигне він за час, що залишився, порозумітися з партнерами по команді?

– Сергій – досить досвідчений гравець і я впевнений, що він швидко знайде необхідний контакт із хлопцями. До того ж Євстратов один рік виступав під моїм керівництвом у львівському клубі «Барком-Кажани», а минулий сезон провів у складі срібного призера чемпіонату України клубі «Епіцентр-Подоляни». Тому він добре знає багатьох хлопців зі збірної, а з деякими ще грав у харківському «Локомотиві», коли той клуб виступав на високому рівні. Одним словом, у цьому питанні, я вважаю, особливих проблем не має бути.

Сьогодні зі столиці Польщі Варшави до столиці Катару Дохи вирушила чоловіча національна збірна України з волейболу. З 28 до 30 липня там пройдуть ігри Кубку претендентів (Challenger Cup). Для того, щоб здобути право грати наступного сезону у Лізі націй із найсильнішими збірними світу та отримати заповітну путівку, одному з восьми учасників Кубку претендентів треба виграти три матчі поспіль (чвертьфінал, півфінал та фінал).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин
Футбол | 02 травня 2024, 23:36 8
АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Відомо, чи зіграє Лунін у матчі-відповіді з Баварією і можливому фіналі ЛЧ
Футбол | 03 травня 2024, 11:22 4
Відомо, чи зіграє Лунін у матчі-відповіді з Баварією і можливому фіналі ЛЧ

В Іспанії повідомляють, що саме Андрій вийде у старті на матч-відповідь проти мюнхенців

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.