Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
6514
15

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Були пропозиції з Італії та Іспанії»

Український форвард – про повернення до «Динамо»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Були пропозиції з Італії та Іспанії»
ФК Динамо Київ. Андрій Ярмоленко

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував про повернення до «Динамо» Київ:

– Дуже раді бачити тебе у «Динамо». Відео, на якому ти знову одягаєш динамівську футболку, набрало більше мільйона переглядів. Думаю, твоє повернення до «Динамо» не лише для вболівальників, але й для команди та для тебе особисто – це дуже важливо. Чи насправді це так?
– Звичайно, я дуже радий повернутися до київського «Динамо». Для мене це мій дім, ця команда дала мені дуже багато чого, тут я став тим, ким я є. Я це дуже ціную, вдячний кожному працівнику клубу, президенту, тому для мене це дійсно повернення додому. Коли дитина їде від батьків та потім, через певний час, повертається до них назад – приблизно такі самі відчуття в мене зараз.

– Перша предметна розмова щодо повернення до «Динамо» в тебе була рівно рік тому. Кажуть, що ти вже сідав на літак до Швейцарії, де «біло-сині» проводили тренувальні збори... Чому тоді не склалося?
– Були на це свої причини. Зараз я думаю, що не варто про це говорити. Напевно, був не той час, щоб повернутися. Зараз я вважаю, що цей момент настав, тому так і сталося.

– Також є інформація, що ти особисто хотів перейти до «Динамо» взимку, але тебе не відпустили з «Аль-Айну»…
– Так, ми постійно з Ігорем Михайловичем були на зв’язку, спілкувалися з цього приводу. Ми розмовляли про це, але я мав чинний контракт і нічого не міг з цим зробити. Чекали до літа, коли стало зрозумілим, що я можу підписувати контракт як вільний агент. Усі клуби, які виходили на мене з пропозиціями, навіть не розглядалися мною, вони не були мені цікаві, тому що я був налаштований повернутися додому.

– З яких країн були ці варіанти?
– З різних. Але я ж кажу, що і мій агент, і моя сім’я бачили, що я хочу, куди мене тягне. І я всім давав зрозуміти, що мені нецікаві жодні варіанти, які б гроші не пропонувалися.

– Із топчемпіонатів?
– Були розмови про клуби з Італії, Іспанії, але вони навіть не розглядалися мною.

Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FunnyCat_____
Сейчас донецкая ботва тут выскажет своё экспертное мнение 
Pavel_i_CO
Інтерв'ю Ярмоли офіційному каналу Динамо Київ на Ютуб 37 хвилин йде. Тут його поріжуть мінімум на десяток частин) Слухати його приємно. Гарна українська і гумор присутній, але в міру. Всім приємного перегляду та прочитання)
Умник
Зачем делить интервью?
Есть видео 37 минут.
Ну возьмите вы этот фактаж и выложите полностью.
Злий Глобинець
Правильно. Дотримався традиції - завершити кар'єру в клубі, який дав йому путівку в життя. А потім тренерська робота. Здається мені, з Ярмоленка буде непоганий тренер. Бо інтелект куди вищий, ніж в Андрюші е-е-е-е Шевченка. І всякі Пазіки та Наташі Королевські не заважатимуть, не відволікатимуть "наліво"
u6464u
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vik Tor
невже юве!? сказочнік. для дєбілофф - уболіваю за динамо і бажаю успіхів у наступному сезоні (буде дуже важко)