Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 02 липня 2023, 17:55
18806
34

Франція U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на матч молодіжного Євро-2023

Шанс повернути боржок за розгром у відборі

| Оновлено 02 липня 2023, 17:55
18806
34
Франція U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на матч молодіжного Євро-2023

У неділю, 2 липня, у Клуж-Напоці на стадіоні «Клуж-Арена» відбудеться матч 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023, у якому зіграють збірні Франції та України.

Франція U-21

Збірна Франції стала однією з двох команд, які виграли всі три матчі на груповій стадії. Також таким досягнення можуть похвалитися англійці, українцям не вистачило кількох хвилин у матчі з іспанцями. Команда Сільвена Ріполя у стартовому матчі на турнірі в рівній боротьбі обіграла команду Італії (2:1), після чого мінімально здолала Норвегію і впевнено обіграла Швейцарію (4:1). До слова, саме швейцарці в підсумку посіли друге місце в квартеті D за додатковими показниками.

Головним бомбардиром французів на турнірі є 20-річний нападник «Ліона» Брадлє Барколя. Він відзначився в першому і третьому матчі забитими м'ячами, а також у поєдинку зі Швейцарією записавши до свого активу ще й асист. На клубному рівні минулого сезону в нього 26 матчів у чемпіонаті Франції, 5 голів і 7 результативних передач. Проте сила французів не в окремих виконавцях, а в хорошому наборі кадрів на кожну позицію. Грають вони переважно схемою 4-3-3.

Судячи з котирувань букмекерських контор, французи разом з англійцями та іспанцями входять до трійки головних претендентів на титул. Востаннє триколірні доходили до фіналу на такому турнірі ще у 2002 році, коли програли чехам із Петером Чехом, Міланом Барошем і Томашем Хюбшманом в основі. А брали титул і зовсім у 1988-му. Це була єдина перемога французів в історії. На дорослих чемпіонатах Європи виходить краще.

Україна U-21

Збірна України стартувала з перемоги над хорватами, визначивши весь хід турнірної боротьби в групі B. Українці відмінно відіграли 60 хвилин, після чого було десять нервових хвилин, але кілька разів здорово виручив Трубін, також не пішла реалізація у «картатих». У грі з Румунією вже нам можна було нарікати на невдачі в завершальній стадії, в кінцівці пощастило з автоголом господарів турніру. У цьому матчі суперники вже почали нас ловити на помилках у побудові атак, які блискавично перетворювалися на небезпечні моменти біля воріт «синьо-жовтих». У зустрічі з іспанцями на початку було те ж саме і тільки дивом ці обрізки не призвели до голів у ворота команди Руслана Ротаня.

Йдучи на такий ризик, команда показувала результативну та різноманітну гру в атаці, за якою приємно спостерігати. Витягуючи суперника на свою половину поля, українці відкривали багато вільних зон, у які вривалися швидкі футболісти. Ймовірно, у грі з Францією ми нарешті побачимо Михайла Мудрика. На такому рівні він має впевнено брати гру на себе. На превеликий жаль, не зможе допомогти команді Владислав Ванат. У другій зустрічі групового раунду він отримав пряму червону картку, яка трансформувалася в дискваліфікацію на два матчі.

Також не забуваємо, що команда Ротаня веде боротьбу за 3 путівки на Олімпіаду в Парижі. Цього року все дуже заплутано, адже Франція та Англія на них не претендують. В ідеалі нам потрібно виходити до півфіналу і сподіватися на перемогу англійців над португальцями. Якщо Англія програє, то збірній України потрібно вийти до фіналу, або обіграти ще одного невдаху півфіналу. Якщо ми програємо матч 1/4 фіналу, то існує можливість зіграти додатковий матч плей-оф, але для цього знову потрібен вихід Англії в 1/2 фіналу, а нам опинитися серед двох найкращих команд, які поступилися на чвертьфінальній стадії.

Історія зустрічей

Команди вже зустрічалися у кваліфікації. У жовтні 2021-го після вилучення Таловерова в першому таймі збірна Франції в Бресті впевнено перемогла (5:0). У червні 2022-го в Стамбулі в номінально домашньому матчі українці зуміли зіграти внічию, поступаючись по ходу зустрічі з рахунком 1:3. Якщо копнути глибше, то ми перемагали тільки раз у 2016-му, французи ще двічі, інші чотири матчі завершилися внічию.

Прогноз на протистояння

Франція підходить до матчу в статусі фаворита, але Україна показала, що на рівних може грати з будь-якою командою на турнірі. Багато чого залежатиме від реалізації та тремтячих колін. Якщо ми знову допускатимемо такі помилки в обороні, то рано чи пізно за них покарають. Букмекери дають коефіцієнт 1,92 на позицію «Обидві заб'ють», треба брати.

Орієнтовні склади:

Франція U-21: Шевальє, Калулу, Лукеба, Баде, Нкунку, Какре, Тюрам, Коне, Барколя, Гуїрі, Калімуендо.

Україна U-21: Трубін, Вівчаренко, Таловеров, Батагов, Сич, Бражко, Бондаренко, Криськів, Судаков, Кащук, Сікан.

2 липня, неділя

Франція U-21 – Україна U-21
Клуж-Напока. «Клуж-Арена». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – Суспільне
Арбітр: Жоау Педру Піньєйру (Португалія)
ФРАНЦІЯ U-21 - УКРАЇНА U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:1

Опитування

Голосів 145
Спрогнозуйте, хто виграє ⚽️ матч 1/4 фіналу 🏆 Євро-2023 U-21 між збірними Франції U-21 та України U-21, який пройде 2 липня о 22:00 у Клуж-Напоці

Перемога Франції U-21 (ігровий час)

56 голосів 38.62 %

Перемога Франції U-21 (по пенальті)

5 голосів 3.45 %

Не знаю

14 голосів 9.66 %

Перемога України U-21 (по пенальті)

30 голосів 20.69 %

Перемога України U-21 (ігровий час)

40 голосів 27.59 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гармаш провів 400-й матч в українській кар'єрі
Футбол | 05 травня 2024, 01:12 0
Гармаш провів 400-й матч в українській кар'єрі

На найвищому рівні Гармаш дебютував у жовтні 2007 року

Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони
Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0
Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку

Коментарі 34
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Физически должны быть свежими. Но не надо крутых обводок сыграйте на команду. Честно впервые так близко к олимпиаде. Хорошая сборная с исполнителями, с опытом уже в лч ле лк.
u6464u
Як там буде один всевишній знає , але потрібно вірити в перемогу нашої збірної , як кажуть м’яч круглий поле рівне .
Alex T
Соперник сложный, но все шансы есть, см как матч пойдет и в каком состоянии наши после трех матчей, главное без мандража
Александр Ад
добре,що ми не фаворити.Результат не буде тиснути.Головне протриматися у 1 таймі.А в 2-му французи почнуть поспішати,хвилюватися,і тут те наши що війшли на заміну ,діючи на високих швідкостях,змусять французів помилятися...
Роман Романченков
Спорт. юа, зрадою попахує😉
suforza1921
Крім наших хлопців потрібно також паралельно вболівати за англійців. Якщо вони сьогодні виграють, то для виходу на ОІ нам достатньо перемогти французів. Якщо англійці виграють, а ми програємо, гратимемо за 5 місце, тобто за вихід на Олімпіаду з Грузією. А от у разі поразки англійців треба буде обов'язково перемагати французів.
Злий Глобинець
Тут ми точно не фаворити. Але м'яч круглий, поле квадратне. Може фактор Мудрика, якого напевне випустять, зіграє свою роль.
Перемоги нашій молодіжці!
Роман Романченков
До речі, мій прогноз 0-1...звісно Україна💪
Iigor6583
Там на рашистському сайті козломордим мавпам аж пердаки лопають, так топлять за ворожу їм Францію.
Alexx
Мы все желаем победы сборной Украины но обективно мы достигли максимума 
123455432
3-2 на користь збірної України 
Выталкиватель парашутистов
В футболе все может быть, но только не в этом случае... Пока на турнире Франция смотрится очень мощно, играют  почти без ошибок, а за ошибки соперников - наказывают... Если наши так безалаберно будут играть в защите, как с испанцами - отгребут троечку голов 100%. Только очень строгая игра в обороне даст нам надежду на нулевую ничью и лотерею пеналей... Но в это слабо верится.
Summertime
Англия выиграла 1:0, а значит можно спокойно играть свою игру в Шо получится.    В крайнем случае будет неплохой спарринг перед Грузией.
Maks KROT
Трудно будет ну нужно отдать все силы и показать игру и положительный результат !!!!!!многие не согласяться мяч круглый все может быть  ну верю в победа молодёжки  нашей 1-2!!Удачи команда !!!
Иван Верещагин
2:2
Remark
А прогноз по итогу матча - думаю будет либо результативная ничья, либо 4-1.
Remark
Ставка: ОЗ. Прогноз: Украина гол в первом тайме, Франция гол во втором тайме.
Alexx
Французы выиграют 3 0 .там уровень другой 
Pop Pop
Дійсно підтримка збірній потрібна,будемо вболівати але є реальність і французи переможуть без шансів для нас с різницею мінімум у 2 м'ячі