Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 28 червня 2023, 03:32
17737
11

Іспанія U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на матч молодіжного Євро-2023

Команди розіграють перше місце в групі В

| Оновлено 28 червня 2023, 03:32
17737
11
Іспанія U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на матч молодіжного Євро-2023

У вівторок, 27 червня в Бухаресті на стадіоні «Джулешті» відбудеться матч третього туру молодіжного Євро-2023, в якому зіграють збірні Іспанії та України. Обидві команди достроково забезпечили собі вихід до чвертьфіналу, і в очній боротьбі розіграють перше місце в групі.

Іспанія U-21

Збірна Іспанії за традицією підійшла до нинішнього чемпіонату Європи в статусі одного з головних фаворитів. І в перших двох турах команда Санті Денії цей статус виправдала сповна, обігравши команди Румунії та Хорватії 3:0 і 1:0 відповідно. В іспанців є перевага в один гол за різницею забитих-пропущених, що ставить «Фурію роху» в поул-позицію в боротьбі за перше місце в групі, яке дасть змогу уникнути сумнівного задоволення грати з Францією у чвертьфіналі.

Іспанці, які поряд з Італією найчастіше (по 5 разів) вигравали чемпіонати Європи в цій віковій категорії, знову привезли на турнір зоряний склад, де знайшлося місце одному з відкриттів нинішнього сезону Ла Ліги Габрі Вейзі чи партнеру Віктора Циганкова по «Жироні» Родріго Рікельме, права на якого належать «Атлетіко» Мадрид.

Очолює цю іспанську банду також нечужа для «Матрацників» людина – Санті Денія, який найкращі 10 років своєї кар'єри гравця провів саме у складі «Атлетіко», звідки двічі викликався до складу дорослої збірної Іспанії. Як тренер Денія з 2010 року працює з молодіжними збірними Іспанії різних вікових категорій, хоча розпочинав кар'єру в тому ж «Атлетіко» як асистент головного тренера, а пізніше навіть як тимчасово виконуючий обов'язки головного тренера у 2009 році.

Україна U-21

Збірна України на цьогорічному Євро-2023 приємно вразила якістю і змістом своєї гри, навіть незважаючи на те, що в обох переможних матчах у команди Руслана Ротаня були окремі провальні відрізки. Так чи інакше, 6 очок – і «синьо-жовті» достроково забезпечили собі місце у чвертьфіналі, і тепер потрібно обігравати іспанців для того, щоб вийти туди з першого місця в групі.

Нічия в матчі з Іспанією не дасть змоги команді Ротаня виграти свою групу, проте все одно матиме важливе турнірне значення. Це пов'язано з боротьбою за путівку на Олімпіаду-2024 у Парижі, тим паче, що УАФ позиціонувала це завдання як ключове. Існує далеко не фантастичний сценарій, за якого одна з путівок на Ігри розігруватиметься в окремому матчі за п'яте місце, в якому візьмуть участь дві найкращі команди з тих, хто програв у чвертьфіналі. Тож будь-яке очко чи навіть будь-який гол можуть бути вирішальними.

Історія зустрічей

На цьому віковому рівні збірні України та Іспанії зустрічалися між собою тричі. Два матчі відбулися 2003 року у відбірковому турнірі, і в них Україна набрала лише одне очко: домашня нічия 0:0 і поразка 0:3 на виїзді. А 2011 року команди зустрілися вже у фінальній стадії Євро на груповому етапі, і там наша команда була розгромлена 0:3. Тож хотілося б щонайменше забити свій перший гол у ворота «Фурії рохи».

Прогноз на протистояння

Іспанія підходить до матчу в статусі явного фаворита, але загалом нічия в цьому поєдинку влаштує обидві команди: іспанці забезпечать собі перше місце в групи, а команда Руслана Ротаня – підвищить свої шанси на потрапляння на Олімпіаду. Ризикнемо припустити, що матч саме нічиєю і завершиться, коефіцієнт - 3,95.

Орієнтовні склади:

Іспанія U-21: Тенас, Міранда, Пачеко, Паредес, Гомес, Баена, Бланко, Сансет, Гомес, Родрі, Руїс

Україна U-21: Трубін, Вівчаренко, Таловєров, Батагов, Сич, Бражко, Бондаренко, Криськів, Судаков, Кащук, Сікан

27 червня, вівторок

Іспанія U-21 – Україна U-21
Бухарест. «Джулешті». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – Суспільне
Арбітр: Донатас Румшас (Литва)
ІСПАНІЯ U-21 - УКРАЇНА U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1

Опитування

Голосів 122
Спрогнозуйте, хто виграє ⚽️ матч 3-го туру 🏆 Євро-2023 U-21 між збірними Іспанії U-21 та України U-21, який пройде 27 червня о 21:45 у Бухаресті

Велика перемога Іспанії U-21

27 голосів 22.13 %

Мінімальна перемога Іспанії U-21

38 голосів 31.15 %

Нічия

33 голоса 27.05 %

Мінімальна перемога України U-21

21 голос 17.21 %

Велика перемога України U-21

3 голоса 2.46 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексарбітр ФІФА розповів, чи був пенальті у матчі Шахтар – Динамо
Футбол | 12 травня 2024, 16:22 18
Ексарбітр ФІФА розповів, чи був пенальті у матчі Шахтар – Динамо

Олег Орєхов висловився про ключовий епізод Класичного

Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів (оновлюється)
Хокей | 13 травня 2024, 08:00 1
Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів (оновлюється)

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Прогнозую цікавий матч. Обидві збірні забезпечили собі місце в чвертьфіналі, тому гратимуть у своє задоволення. Хочу побачити техніку, хитромудрі комбінації, підсічки, обводочки, квадрати-трикутники, голи п'яткою і бісіклетою...
Vitaliy Vit
тут ми і побачимо справжній рівень збірної
romanchik.8409
Правильно сделал Ротань... Выставил дубль...Без разницы практически Италия или Франция...А вот силы поберечь верное решение 
Бондаренко Александр
Блин, неужели первый матч нельзя было сыграть без Трубина и Судакова? 
Злий Глобинець
Мій профіль на Фейсбук: https://facebook.com/profile.php?id=100080591177916
Заходьте, ознайомлюйтесь.