Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 24 червня 2023, 02:16
925
0

Роман КОКОШКО: «Завданням було закріпитись на 21 метрі. Але не вдалося»

26-річний штовхальник ядра посів друге місце у дивізіоні з результатом 20.46 м

| Оновлено 24 червня 2023, 02:16
925
0
Роман КОКОШКО: «Завданням було закріпитись на 21 метрі. Але не вдалося»
НОК. Роман Кокошко

26-річний український штовхальник ядра Роман Кокошко останнім часом дуже стрімко прогресує. У 2023 році він став третім на чемпіонаті Європи у приміщенні та переможцем Кубка континенту з метань.

На Європейських іграх у Кракові Кокошко посів друге місце у своєму дивізіоні з результатом 20.46 м. Чи буде медаль ЄІ-2023 у Кокошка, визначиться 25 червня, коли відбудуться змагання у першому дивізіоні.

Роман Кокошко: «Завдання було закріпитися на 21 метрі. На тренуваннях ми бачили реальну картину, яку потрібно було тут відтворити. На жаль, не вдалося. Ще такий повільний ритм змагань, дуже великий інтервал часу між спробами, тому ми багато розминалися, попри спекотну погоду.

Люблю, коли все відбувається динамічно. Але нічого, до всього потрібно бути готовим. Я знаю над чим працювати. Гадаю, ми ці помилки до чемпіонату світу виправимо, і все буде класно».

Українські легкоатлети закінчили змагання на Європейських іграх 2023, які були об'єднані з командним чемпіонатом Європи. Українці посіли друге місце у Дивізіоні ІІ, програвши 21 очко Угорщині, й це дає їм право повернутися до еліти та наступного разу змагатися вже серед лідерів континенту.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.