Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 червня 2023, 21:52
3613
0

Іспанія – Італія. Прогноз і анонс на півфінал Ліги націй

Поєдинок відбудеться 15 червня о 21:45 за київським часом

| Оновлено 15 червня 2023, 21:52
3613
0
Іспанія – Італія. Прогноз і анонс на півфінал Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 15 червня, на «Де Гролс Весте» в Енсхеді пройде півфінальний матч Фіналу чотирьох дивізіону А Ліги Націй, в якому Іспанія зустрінеться з Італією.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом, або о 21:45 за Києвом.

Іспанія

Команда за Луїса Енріке проявляла себе вкрай суперечливо. Зокрема, і минулого року. Не без питань, але Фурія роха змогла забратися на 1-е місце у своїй групі. Але потім була поїздка на чемпіонат світу, де мало не вилетіли вже за підсумками першого раунду, програвши Японії. Але вийшли до 1/8-ї, щоб там повторити історію 2018-го року, програвши в серії пенальті номінальному аутсайдеру – цього разу Марокко.

Після такого «Луче» не міг залишатися на посаді, і його замінив де ла Фуенте, який раніше багато працював із молодіжними та юнацькими національними командами. При ньому в березні іспанці проявили себе максимально суперечливо: дебютував новий тренер із 3:0 проти Норвегії, після чого були 0:2 у Шотландії. Але при цьому він знову зібрав звичний склад. Без подібного досвіду тільки 26-річний захисник «Реала Сосьєдад» Ле Норманд.

Італія

Збірна за Роберто Манчіні швидко вийшла з піке, і виграла минулий Євро. Але потім був новий провальний цикл, коли тріумфатор континентального турніру не вийшов на 2-й чемпіонат світу поспіль, ще й з поразкою в плей-оф вдома від Північної Македонії. Тим не менш, наставник зміг зберегти посаду. На загальному негативному тлі хоча б свою групу в Лізі Націй торік вийшло виграти. Однак і в новому календарному році вже була поразка - нехай і проти Англії, але все-таки результат 1:2 був оформлений вдома. Після цього оформили «гросмейстерські» 2:0, причому на виїзді – але там суперником була скромна Мальта.

Відзначимо хіба що Ретегі, натуралізований аргентинець забив в обох зустрічах. Чекали на нових «оріунді», але в заявці тільки один потенційний новачок – Вікаріо. Голкіпер «Емполі» змінив травмованого Проведеля.

Статистика особистих зустрічей

Саме Іспанія не пустила Італію на чемпіонат світу-2018, набравши в групі 4 очки з 6 можливих. І перемагала 2:1 у Мілані в минулому фіналі Ліги Націй. Втім, на тріумфальному для себе Євро-2020 Скуадра адзурра змогла пройти Фурію роху, нехай і по пенальті.

Прогноз

Букмекерські контори віддають невелику перевагу Іспанії. Але навряд чи матч буде видовищним. Ставимо на «тотал менше 2,5 голів» (коефіцієнт - 1,666).

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чому не вірять у Боруссію Д? Букмекери назвали фаворита Ліги чемпіонів
Футбол | 02 травня 2024, 07:35 0
Чому не вірять у Боруссію Д? Букмекери назвали фаворита Ліги чемпіонів

Головним претендентом на трофей залишається мадридський «Реал»

Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»
Теніс | 02 травня 2024, 07:51 6
Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.